• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۹۲۴۲۳
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۰
گیلان » اقتصادی

لزوم تقویت وحدت بین اهل تسنن و تشییع

نماینده ولی فقیه در گیلان : وحدت بین شیعه و سنی موجب خنثی شدن توطئه های دشمنان شده است.

لزوم تقویت وحدت بین اهل تسنن و تشییعبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز گیلان نماینده ولی فقیه در استان امروز در شورای اداری این شهرستان گفت : همدلی شیعه و سنی در گیلان به ویژه در تالش یکی از دست آوردهای بزرگ انقلاب است که موجب شده توطئه های دشمنان علی دین و مذهب خنثی شود.
آیت الله فلاحتی وظایف اصلی مسئولان نظام را خدمت رسانی صادقانه و بی منت به مردم دانست و افزود : قبل از اینکه مردم دردشان را برای مسئولان عنوان کنند مسئولان باید با درایت خود مشکلات را حل کنند.
وی با اشاره به اهمیت اشتغال مردم به ویژه جوانان تصریح کرد : تاکید رهبر معظم انقلاب بیش از هر چیزی ایجاد اشتغال برای جوانان و حمایت از تولید داخلی است که باید در این زمینه بیشتر تلاش شود.
نماینده ولی فقیه درگیلان حذف کاغذ بازی و مرتفع کردن پیچ و خم های اداری برای سرمایه گذاری را مهم دانست و گفت : اگر این مشکل حل شود خیلی از مشکلات اشتغال هم حل خواهد شد.
آیت الله رسول فلاحتی به حل سریع برخی از مشکلات شهرستان تالش تاکید کرد و افزود : همانطوری که به بنده اطلاع داده شده است این شهرستان از نظر امکانات بیمارستانی با مشکلاتی مواجه است که باید مسئولان امر با اختصاص اعتبارات بیشتر روند اجرایی ساخت بیمارستان جدید این شهرستان را تسریع ببخشند.
فرماندار تالش هم با بر شمردن توانمندیهاید اقتصادی و گردشگری این شهرستان گفت : براسی حل مشکل پل آبنمای کنار گذز تالش 30 میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته که به زودی عملیات اجرایی احداث این پل شروع می شود.
عیسی مهدوی اشتغال روستاییان و عشایر را از مهمترین اولویت های کاری خود دانست و افزود : برای اشتغال زایی جوانان در قالب طرح های روستایی و عشایری 75 میلیارد  و 600 میلیون اعتبار اختصاص یافته است.
امام جمعه شهرستان تالش هم از تشکیل ستاد رسیدگی به امور مساجد در این شهرتان خبر داد و گفت: برای زیباسازی و مرمت مساجد شهری و روستایی نیاز به اعتبارات ویژه می باشد که تا کنون در این خصوص اعتباری به این شهرستان اختصاص داده نشده است.
حجت الاسلام والمسلمین امین نقدی افزود : شهرستان تالش 3 حوزه علمیه تشیع و یک حوزه علمیه اهل سنت دارد که نیاز است برای امور فرهنگی و آموزشی این حوزه های علمیه که بیش از 350 طلبه مرد و زن دارد اعتبار بیشتر اختصاص داده شود.
حجت الاسلام والمسلمین عزت شیخ یکی از روحانیون اهل سنت تالش هم گفت : به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مردم تشیع و اهل سنت تالش بدون هیچ گونه تنشی در کنار یکدیگر زندگی میکنند و هرگز اجازه نخواهند داد دشمنان از احساسات آنان برای حفظ منافع خود استفاده کنند.
سردار عبدالله پور فرمانده سپاه قدس گیلان هم گفت : سپاه قدس گیلان برای محرومیت زدایی هزار واحد خانه را در گیلان در دست ساخت دارد که 70 واحد از این خانه ها در تالش برای محرومان احداث می شود.
همچنین آب شرب رویتای نصرت آباد بخش حویق نیز امروز با حضور نماینده ولی فقیه در گیلان به بهره برداری رسید.
برای آب رسانی به این روستا که بیش از 2 کیلومتر لوله گذاری شده است 7 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
با بهره برداری از آب سالم و بهداشتی روستای نصرت آباد بیش از 2 هزار و 700 خانوار از نعمت آب سالم و بهداشتی بهره مند شدند.
نماینده ولی فقیه در گیلان در مراسم بهره برداری از این طرح گفت : امسال به علت کمبود نزولات آسمانی و خشکسالی در برخی از مناطق و روستاییان گیلان کمبود آب آشامیدنی و کشاورزی وجود داشت که مسئولان باید برای برطرف کردن آن بیشتر تلاش کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تردد ۱۶ هزار کامیون ۵۰ ساله، عاملی در افزایش آلودگی هوا
آموزش؛ موتور محرک پیشرفت فیبر نوری در آذربایجان غربی
بهره‌برداری از ۳ هزار و‌۶۱۰ طرح همزمان با دهه مبارک فجر در البرز
تهدیدات ترامپ نشانه بن‌بست است نه قدرت
پالایشگاه ستاره خلیج فارس، بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی جهان
پایداری هوای گلستان تا سه شنبه
بازگشایی راه ارتباطی ۷۹ روستاباتلاش راهداران آذربایجان غربی
هفته دوازدهم لیگ برتر والیبال؛ سیرجانی‌ها گام محکم دیگری برداشتند
ارتش مقتدرانه کنار سپاه ایستاده است
امدادرسانی ۳ تیم هلال احمر به فرد سقوط کرده از ارتفاعات سد چهکند بیرجند
بخش خانگی و تجاری ۷۳ درصد از گاز تحویلی مصرف کرد
بازدید معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده از ندامتگاه زنان استان تهران
آمریکا در مسیر زوال؛ ملت ایران از تهدیدها نمی‌هراسد  
برگزاری نشست مسئولان اقتصادی استان همدان
ترامپ با حضورش در منطقه به دنبال نمایش سلطه است
روایت مرکز رشد و فناوری دانشگاه قم در روز جوان
میاندوآب مهیای گرامیداشت دهه فجر و برگزاری جشن نیمه شعبان
گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکیه
هفته هشتم لیگ برتر هندبال بانوان؛ ادامه صدرنشینی سپاهان با پیروزی در شهرآورد
پایان هفته ۱۴ فوتبال لیگ برتر امارات؛ پیروزی شباب الاهلی با پاس گل عزت اللهی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
صدور مجوز ۸۵ هزار ردیف استخدامی جدید در آموزش و پرورش
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر
کشته‌سازی‌ها برای توجیه حمله نظامی به ایران بود
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران محکوم است
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
تأکید وزیران پیشین بر وحدت مردم و پشتیبانی از ولایت فقیه
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)