• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۰۰۵۷۵
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۱
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر
گفتگوی شبکه خبر؛

صادرات ۵۰۷ میلیون دلار محصولات شیلاتی

رئیس سازمان شیلات: بیش از ۱۳۷ هزار تن محصولات شیلاتی با ارزش ۵۰۷ میلیون دلار صادر شده است.

۵۰۷ میلیون دلار محصولات شیلاتی صادر شده استبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ حسن صالحی در برنامه گفتگوی شبکه خبر با اشاره به اینکه سال گذشته یک میلیون و 200 هزار تن محصول شیلاتی در بخش آبزی پروری و صید و صیادی تولید شده است افزود: در بخش آبزی پروری ماهیان سردآبی با تولید و پرورش 160 هزار تن ماهی قزل آلا در آب شیرین جایگاه نخست را در جهان داریم.
وی گفت: در تولید ماهیان گرمابی نیز 200 هزار تن کپور تولید شده و 65 هزار تن نیز از دریاچه ها، رودخانه ها و دریاچه های پشت سدها برداشته شده است.
­رئیس سازمان شیلات درباره توسعه پرورش ماهیان خاویاری در کشور افزود: بیش از 2600 تن ماهیان خاویاری در کشور به منظور حفظ نام ایرانی در بازارهای صادراتی این محصول تولید شده است.
صالحی میزان صید را در آبهای دریای عمان ، خلیج فارس و اقیانوس هند 700 هزار تن اعلام کرد و گفت: در بخش صید تن ماهیان با یک هزار فروند شناور در اقیانوس هند در جایگاه دوم قرار داریم و بین کشورهای غرب اقیانوس مقام اول را کسب کردیم.
وی افزود: شناورهای ایران تا انتهای جنوب افریقا و آبهای اندونزی برای صید انواع ماهیان حضور دارند.
­رئیس سازمان شیلات درباره جایگاه ایران در پرورش میگو گفت: در بخش تولید و پرورش میگو در خاورمیانه و شمال افریقا جایگاه نخست و در زمینه پرورش ماهیان خاویاری جزو 5 کشور جهان هستیم.
صالحی میزان صادرات خاویار پرورشی ایران را 5 تن اعلام کرد و افزود: سال گذشته بیش از 2600 تن انواع ماهیان خاویاری پرورشی تولید شده است.
وی تاکید کرد: ایران در زمینه حفظ و بازسازی ذخایر آبزیان دریای خزر بویژه ماهیان خاویاری جزو چهار کشور اول جهان است و تاکنون بیش از 400 میلیون بچه ماهی را رهاسازی کرده است.
­رئیس سازمان شیلات میزان تولید میگوی پرورشی را 24 هزار تن اعلام کرد و گفت: ارزش صادرات میگو به بازارهای جهانی 150 میلیون دلار است.
صالحی پرورش ماهی در قفس را با همکاری کشورهای اروپایی از مهمترین برنامه های سازمان شیلات دانست و افزود: هم اکنون دانش تولید برخی تجهیزات و امکانات مربوط به این صنعت در داخل تولید می شود و بخشی دیگر از واردات تامین می شود اما وابستگی به گونه ای نیست که اگر روابط قطع شود قادر به اجرای طرح نباشیم.
وی همچنین از خودکفایی کشور در زمینه ساخت شناورهای صیادی خبرداد و گفت: از ابتدای امسال واردات شناورهای صیادی ممنوع شده و نیاز صیادان و صنعت صیادی از تولیدات داخلی تامین می شود.
­رئیس سازمان شیلات از اجرای طرح صید باقلاب به منظور توسعه اشتغال در مناطق روستایی و جزایر خلیج فارس خبرداد و افزود: در این طرح زنجیره هایی ایجاد کردیم که محصول این صیادان با شرایط بهتری فروش رود.
صالحی گفت: هم اکنون 230 هزار نفر در بخش شیلات شاغل اند و قرار است این آمار در سال پایانی برنامه ششم به 250 هزار نفر افزایش یابد.
وی توسعه بازارهای صادراتی و ایجاد بازارهای جدید را از اقدامات سازمان شیلات دانست و افزود: کشورهای آسیای جنوب شرقی، همسایگان جنوب خلیج فارس، عراق، روسیه و کشورهای منطقه اوراسیا از بازارهای جدید صادراتی برای محصولات شیلاتی است.
­رئیس سازمان شیلات میزان تولید ماهیان و گیاهان زینتی را 240 میلیون قطعه بچه ماهی اعلام کرد و از اجرای طرح مشترک سازمان شیلات و وزارت بهداشت در زمینه تولید زالو و دیگر گونه های جدید خبر داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز بهره‌برداری از شبکه جمع‌آوری فاضلاب مسکن مهر شهر تودشک
خدمتی از پزشکان جهادگر در روستای فیروزی شهرستان آباده
پوشش بیمه تامین اجتماعی برای ۶۹۰ هزار نفر از مردم استان قزوین 
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پدر شهید والامقام عبدالکریم جعفری زاده در هندیجان آسمانی شد
کاهش محسوس تصادفات نوروزی ۱۴۰۵ در شهرستان فیروزکوه
استاندار فارس: خلیج فارس شناسنامه تاریخ و سند حقانیت ایران است
از تونس تا تهران
20هزار کارگاه کوچک زیر چتر حمایت تأمین اجتماعی سیستان و بلوچستان
کیت نانویی برای تضمین سلامت شیر و لبنیات
پویش درختکاری «ریشه در وطن داریم» در شهربابک
کتاب «برپا»، نقشه‌ی راهِ معلمانِ تراز انقلاب
نگاهی به فیلم های امروز شبکه های سیما
میثاق مردم سمنان برای دفاع از حریم ایران
تنیس مسترز مادرید؛ پیش روی سینر به نیمه نهایی
آزادی ۲۵ زندانی از زندان مرکزی اهواز به مناسبت میلاد امام رضا (ع)
به برکت ولادت امام رئوف؛ آزادی ۲۰ زندانی جرائم غیرعمد در اردبیل
ارتقای سلامت تولید نهال در یزد 
خستگی ناپذیری شیرازی ها به شب شصتم رسید
عکسبرداری از تخم‌گذاری زاغ‌بور در سرایان
رزمایش بزرگ جان‌فدایان ایران امام رضایی برگزار شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
بهای نفت خام به بالاترین میزان در چهار سال گذشته رسید
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
۱۲ شهید و ۲۵ زخمی در پی تجاوز روز چهارشنبه رژیم صهیونیستی به لبنان
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)