• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۰۹۲۹۰
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۶:۵۰
بین الملل » آمریکا
در اعتراض به اوضاع اسفناک زندان هاي آمريکا؛

دعوت به اعتصاب زندانیان در زندان های آمریکا

یک جنبش اعتراضی در زندان های آمریکا از زندانیان دعوت کرده است در سراسر کشور آمریکا کار را متوقف کنند و به اعتصاب غذا دست بزنند و در تحصن های مسالمت آمیز شرکت کنند.

دعوت به اعتصاب زندانیان در زندان های آمریکابه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری فرانسه، یک جنبش اعتراضی در زندان های آمریکا روز سه شنبه به دعوت انجمن مبارزه برای بهبود زندگی زندانیان و "پایان دادن به بردگی در زندان" آغاز شد و قرار است تا نهم سپتامبر ادامه یابد.
جمعیت زندانیان جیل هاوس لایرز اسپیک (Jailhouse Lawyers Speak) که در راس این جنبش قرار دارد، در بیانیه ای اعلام کرد "زندانیان می فهمند که با آنها مثل حیوان رفتار می شود، زندان های آمریکا مناطق جنگی هستند، این برای برخی از ما به منزله این است که از قبل مرده ایم. بنابراین، ما چه چیزی داریم که از دست بدهیم؟".
این جمعیت که انجمن های دفاع از حقوق شهروندی زیادی از آن حمایت کرده اند، فهرستی از 10 درخواست را تهیه کرده است که از جمله این درخواست ها می توان به بهبود فوری شرایط زندان ها، حق رای برای همه زندانیان یا "پایان دادن به بردگی در زندان" اشاره کرد.
بسیاری از زندانیان آمریکایی مجبور هستند در زندان برای دستمزدهایی که به طور شرم آوری ناچیز هستند، کار کنند. سیزدهمین اصلاح قانون اساسی آمریکا بردگی را با یک استثناء لغو کرده است و این استثناء عبارت است از محکوم شدن به بردگی به عنوان مجازات یک جنایت.
از زندانیان دعوت شده در سراسر کشور آمریکا کار را متوقف کنند و به اعتصاب غذا دست بزنند و در تحصن های مسالمت آمیز شرکت کنند.
سازمان قدرتمند دفاع از حقوق شهروندی از این جنبش حمایت و اعلام کرده است "اشخاص شجاعی که نظرها را به سیاست بازداشتگاهی جمعی در آمریکا جلب کرده اند شایستگی دارند که ما آنها را تحسین کنیم".
اودی اوفر، مدیر این سازمان قدرتمند برای مبارزه برای قضاوتی عادلانه در بیانیه ای افزود "ما از سازمان زندان ها درخواست می کنیم به پاسخ های تلافی جویانه مبادرت نکند".
بر اساس آمار و ارقام وزارت دادگستری آمریکا، این کشور بالاترین میزان زندانیان را در دنیا دارد و در پایان سال 2016 نزدیک به 2/2 میلیون نفر پشت میله های زندان به سر می بردند.
زندانیان پیش تر به شیوه مشابهی در سال 2016 در بسیاری از زندان های آمریکا اعتراض کرده بودند که به دنبال بروز برخی ناآرامی ها، تعدادی از معترضان در بازداشت انفرادی قرار گرفتند.
تاریخ های انتخاب شده برای این جنبش جدید نمادین هستند به طوری که 21 اوت به نشانه چهل و هفتمین سالگرد کشته شدن جرج جکسون، فعال جنبش موسوم به بلک پنترز است که به دست یکی از نگهبانان زندان آتیکا (Attica) کشته شد. نهم سپتامبر 1971 در این زندان شورشی تاریخی روی داد که چهار روز بعد به سرکوب خونین زندانیان منجر شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
افتتاح و بهره‌برداری از طرح‌های مختلف در استان ایلام
جشن تکلیف فرشتگان ۹ ساله در شهر گوگان
معرفی برترین‌های قرار دوازدهم در چهارمحال و بختیاری
هوای اصفهان پنج درجه سردتر می‌شود.
اعلام میزان بارشهای اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه وبویراحمد سراسر جشن و شادی در شب و روز سالروز میلاد منجی عالم بشریت
جشن و شادی مردم کهگیلویه و بویراحمد در سالروز میلاد صاحب الزمان(عج)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
افتتاح خانه موسیقی تهران
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)