• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۲۰۵۰۵
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۶
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
در نوزدهمین همایش بین‌المللی میکروب‌شناسی ایران؛

نقش میکروب‌های مفید در زندگی انسان

دبیر اجرایی نوزدهمین همایش بین‌المللی انجمن میکروب‌شناسی: ۵ درصد میکروب‌شناسی در حوزه پزشکی بوده و ۹۵ درصد بقیه در سایر حوزه‌هاست که بخش عمده آن مفید است.

نقش میکروب‌های مفید در زندگی انسانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر عباسعلی ایمانی فولادی در نوزدهمین همایش بین‌المللی میکروب‌شناسی ایران با اشاره به اینکه ۵ درصد میکروب‌شناسی در حوزه پزشکی بوده و ۹۵ درصد بقیه در سایر حوزه‌هاست که بخش عمده آن مفید است، گفت: بوتاکس سم تولید شده از یک میکروب است که یک میلی گرم آن اندازه چند بشکه نفت ارزش دارد.

وی افزود: این همایش تا ۱۵ شهریور در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در حال برگزاری است و جدیدترین مباحث و دستاورد‌ها در حوزه میکروب‌شناسی توسط استادان و صاحبنظران برجسته ارائه می‌شود و مورد بحث و گفت و گو قرار می‌گیرد.

ایمانی فولادی گفت: میکروب‌شناسی محیطی نظیر آب، فاضلاب، خاک، و میکروبشناسی غذایی از قبیل شیر از مباحث مطرح شده در این همایش خواهد بود و نشست چالش شغلی و کارآفرینی با متخصصان میکروب‌شناسی نیز داریم تا مسؤولان در وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و سازمان‌های دیگر موانع بکارگیری میکروب‌شناسان را مطرح کنند و از این طریق جذب این افراد تسهیل شود و متأسفانه امروزه بسیاری از آزمایشگاه‌ها تمایل به جذب لیسانسه‌های میکروب‌شناسی ندارند که راهکارها، موانع و چالش‌ها در نشست چالش‌شغلی و کارآفرینی در آزمایشگاه‌های پزشکی مورد بحث و گفت و گو قرار می‌گیرد.

وی افزود: امسال از سازمان آب و فاضلاب کشور دعوت شده است تا مسؤولان آن در نشست خصوصی میکروب‌شناسی آب و فاضلاب شرکت کنند همچنین در ارتباط با میکروب شناسی خاک باید توجه داشت که تجزیه مواد تجزیه‌ناپذیر در خاک و ارائه مباحث میکروارگانیز‌های موجود در خاک از جمله موضوعاتی است که در حوزه میکروب‌شناسی خاک مطرح می‌شود.

ایمانی فولادی درباره میکروب شناسی شیر گفت: در دنیا از میکروارگانیسم‌های در شیر استفاده کرده و به طور مثال برای تولید ۳۰ نوع پنیر با طعم و رنگ متفاوت اقدام می‌شود و این هنر میکروب شناسی است و باید توجه داشت ۵ درصد میکروب‌شناسی در بخش پزشکی و ۹۵ درصد در سایر بخش‌ها است که بخش عمده آن مفید است و در دنیا می‌توان درآمد هنگفتی از این طریق به دست آورد.

دبیر اجرایی نوزدهمین همایش بین‌المللی میکروب‌شناسی ایران با اشاره به اینکه به طور مثال بوتاکس ناشی از یک میکروب است که یک میلی گرم آن اندازه چند بشکه نفت ارزش دارد، افزود: برخی از شرکت‌های ایرانی موفق به تولید بوتاکس شده اند و باید توجه داشت بوتاکس برای زیبایی نیست و برای کاهش درد همچون کمتر شدن درد شکستگی‌ها از طریق تزریق در پایانه عصبی و درمان میگرن و ... به کار می‌رود، همچنین در تولید دارو‌ها و درمان سرطان امروزه می‌توان از میکروب‌های مفید و یا محصولاتشان استفاده کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیام تبریک و  تسلیت شهادت مدافع نظم و امنیت استواریکم حسین سواری در اهواز
بهره برداری پایگاه امداد و نجات جاده‌ای امام رضا(ع) رباط
دستاورد‌های یکساله دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد 
روایت روز تلخی که در حافظه شهر قزوین ماندگار شد
وحدت رویه هیات عمومی دیوان عالی کشور
بهره برداری از مجتمع گاومیش داری صنعتی شیری در شوش
افتتاح و کلنگ زنی۶۲ طرح عمرانی و اقتصادی با اعتبار ۸۵۶ تومان در شهرستان گچساران
نمایش آثار تحسین شده چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر در کیش
نجات جان ۹ تبعه افغانستانی در مرز تایباد
افتتاح سه طرح‌های عمرانی، فرهنگی و خدماتی در شاهین شهر
افتتاح ایستگاه خودکار هواشناسی اشترینان
وقتی کردستان عراق با افتخار از انقلاب اسلامی یاد می‌کند
آمادگی برای برگزاری رویداد ملی رسانه‌ای ایران جان
خبرنگاران رسانه ملی آماده به رخ کشیدن غیرت انقلابی مردم گلستان در جهان
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در چادگان
دعوت دادستان مرکز خوزستان برای حضور باشکوه مردم استان در یوم الله ۲۲ بهمن
دعوت مسئولان از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
افتتاح طرح‌های عمرانی و خدماتی در آذربایجان شرقی
افتتاح چند طرح با بیش از ۴۰ میلیارد تومان هزینه در فیروزه
افتتاح و کلنگ‌زنی چندین طرح آبرسانی در شهربابک
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
مشارکت ۲۸۰ هزار فروشگاه در سراسر کشور برای اجرای طرح کالابرگ
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
برخورد با افرادی که امنیت مردم را تهدید می‌کنند
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)