• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۶۳۴۵۶
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۵
اجتماعی » حقوقی و قضایی
ضرورت استفاده از زبان هنر برای کاهش آسیب های اجتماعی

تقدیر از آثار برتر فیلم فجر در حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی

فیلم های سینمایی برگزیده‌ فیلم فجر با رویکرد پیشگیری از آسیب های اجتماعی معرفی و تقدیر شدند.

به گزارش خبرنگار خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ آیین اختتامیه چهارمین جشنواره تقدیر از آثار برتر سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر با رویکرد پیشگیری از جرم و آسیب‌های اجتماعی، امروز در فرهنگستان هنر برگزار شد.
در این مراسم، فیلم‌های "متری شیش و نیم"، "قسم" و "جاندار" به عنوان برگزیدگان چهارمین جشنواره پیشگیری از جرم و آسیب‌های اجتماعی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه معرفی شدند.
در این مراسم محمود اربابی معاون توسعه و فناوری مطالعات سینمایی سازمان سینمایی، منوچهر شاهسواری مدیرعامل خانه سینما، محسن تنابنده، محمد کارت، جلیل شعبانی، پوران درخشنده، حسین و پدرام امیری دوماری، کامران مجیدی، محسن خان‌جهانی، بهروز شعیبی، سید محمود رضوی، محمدصادق آذین، اکبر نبوی، حضور داشتند.
 
بررسی طرح کودکان کار در فراکسیون پیشگیری از جرایم و آسیب های اجتماعی مجلس
 
عضو فراکسیون پیشگیری از جرایم و آسیب های اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: طرح کودکان کار در این فراکسیون در مجلس بررسی شد تا امنیت خاطر کودکان فراهم شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ طیبه سیاوشی در آیین اختتامیه چهارمین جشنواره قدردانی از آثار برتر فیلم فجر با رویکرد پیشگیری از آسیب های اجتماعی افزود: در فراکسیون پیشگیری از جرایم و آسیب های اجتماعی مجلس، طرح هایی مطرح شده که یکی از مباحث، حول محور کودکان کار و بحث تکدی گری است تا امنیت خاطر و امنیت اجتماعی برای کودکان فراهم شود.
نماینده مردم تهران در مجلس، تلاش برای تحکیم عرصه خانواده را یکی از اهداف مجلس به ویژه کمیسیون فرهنگی در کنار قوه قضاییه و مجریه برشمرد و تصریح کرد: تلاش می کنیم این عرصه را بهبود ببخشیم
اما به دلائل متعدد از جمله گسترش شهرنشینی و گسترش جمعیت و به دلیل آمایش ملی شاهد افزایش آسیب های اجتماعی هستیم؛ در فراکسیون پیشگیری از جرایم به دنبال بحث آمایش ملی هستیم چون فقدان این آمایش به جایی رسانده که متاسفانه کاهشی در آسیب های اجتماعی نداشتیم.
به گفته سیاوشی، دستگاه های مختلفی می توانند در پیشگیری از آسیب های اجتماعی کمک کنند که یکی از این عرصه ها هنر به ویژه سینما است.
وی تصریح کرد: یکی از دغدغه های بسیاری از هنرمندان مباحث اجتماعی و کاهش آسیب های اجتماعی است و این از مواردی است که تا حوزه قانونگذاری هم پیش آمده و توانسته تا حدودی فرهنگسازی کند.
وی افزود: در عرصه سینما به دلیل حضور هنرمندان متعهد، خدمات مهمی در حوزه کاهش آسیب ها ارائه شده و در این جشنواره هم فیلم های متعددی را شاهد بودیم.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی یکی از مباحث مهم در عرصه سینما را بحث حوزه زنان و کودکان برشمرد و گفت: سینما توانست این آگاهی را در این زمینه ایجاد کند و  مجلس هم در این دوره با تلاش های فراوان فراکسیون زنان لایحه حمایت از حقوق کودکان را که ۱۱ سال در دستور کار باقی مانده بود به تصویب رساند.
 
لزوم توجه ویژه به پیشگیری از آسیب های اجتماعی
 
مشاور فرمانده نيروي انتظامي جمهوري اسلامي بر ضرورت توجه ویژه به پدیده ‌ها و آسیب‌ های اجتماعی برای کاهش معضلات اجتماعی تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ سردار منتظرالمهدی در آیین اختتامیه چهارمین جشنواره قدرداني از آثار برتر سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر با رویکرد پیشگیری از جرم و آسیب های اجتماعی افزود: همه ما به این واقعیت اذعان داریم که جرم و کج روی چهره جامعه و شهروندان را مغموم می کند، اما با پيش بينی و پيشتازی در اين حوزه ها مي توانيم اقدامات پيشگيرانه داشته باشيم.
وي خاطرنشان كرد: توجه ویژه به حوزه پدیده‌ ها و آسیب‌های اجتماعی از نان شب واجب‌ تر است، در میان ابزارهای متعدد امروز، رسانه و سینما برای پرداختن به این حوزه از جایگاه برتری برخوردارند.
مشاور فرمانده ناجا، تصريح كرد: غول پنهان و حاکم قدرتمند ضمیر خودآگاه ما ۹۰ درصد افکار ما را کنترل می کند و تحت فرمان دارد. رسانه می‌ تواند ضمیر ناخودآگاه ما را دستکاری کند و رسانه و سینما تاثیرات متفاوتی در نگرش، شناخت و عواطف مردم جامعه دارد. 
منتظرالمهدي گفت: به سبب واکاوی چند ساله در سمتی که دارم شاهد خلق آثار هنرمندان نامی کشور در حوزه‌ های آسیب‌های اجتماعی بودم که ارشمند و قابل قدرداني است و به سهم خود از دست اندرکاران این جشنواره تشکر می‌ کنم.
 
الفت: ضرورت استفاده از زبان هنر برای کاهش آسیب های اجتماعی
 
­معاون احتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه بر ضرورت استفاده از زبان هنر برای کاهش آسیب های اجتماعی تاکید کرد.
‎به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما‌؛ محمد باقر الفت در آیین اختتامیه چهارمین جشنواره قدردانی از آثار برتر سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر با رویکرد پیشگیری از وقوع جرم، افزود: امروز در قوه قضاییه به نقش هنر در کاهش آسیب‌های اجتماعی توجه شده و هم مردم اعتقاد دارند توجه قوه قضاییه به هنر از صلابت آن نکاسته است. 
‎وی ادامه داد: قوه قضاییه به دلیل نداشتن تخصص به صورت مستقیم وارد عرصه هنر نمی‌ شود اما با همکاری دستگاه‌ های دیگر وارد این عرصه شده و هیچ ادعایی هم ندارد و رییس قوه قضاییه این عرصه را فراهم کرده تا ما در معاونت پیشگیری از وقوع جرم بتوانیم به موضوعات هنری ورود کنیم.
‎الفت با بیان اینکه شاید برخی سوالاتی از قوه قضاییه داشته باشند، گفت: برخی می پرسند چرا قوه قضاییه به سینما توجه کرده است؟ از سینما چه می‌خواهد؟ چرا وارد عرصه های دیگر هنر نمی شود؟ آیا انتخاب سینما و رفتن به سمت هنر در جایی که فضای مجازی تمام زندگی مردم را اشغال کرده است، اشتباه نیست؟
‎وی در پاسخ به این سوالات گفت: این کار هوشمندانه بود و سینما مخاطب هنرمند و هنردوست و دارای طبع لطیف دارد که می توانید مفاهیمی به او منتقل کنید و این مخاطب با هر کسی که در  فضای مجازی قصد دارد به همه مسایل چنگ بزند، فرق می کند.
‎معاون اجتماعی و پیشگیری از جرم قوه قضاییه با اهل تفکر خواندن مخاطب سینما اضافه کرد: افرادی که وارد سینما می‌ شوند‎، فعال و صاحبان فکر هستند و در قوه قضاییه تلاش بر فعال تَر شدن رویکرد سینماگران در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است و ما آنان را حمایت و تقویت می کنیم.
‎وی اضافه کرد: می‌ خواهیم روحیه لطیف و هنری‌ تری داشته باشیم و قضاتی نداشته باشیم که در زمان صدور احکام با جامعه ارتباطی و از آن اطلاعی نداشته باشند.
‎معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، یکی از آسیب های جامعه را کودکان کار برشمرد و گفت: کار برای کودکان بد نیست اما کودک کار به معنی کار با سختی و کاری است که آینده آنها را از بین می برد در غیر این صورت کسی با کار نوجوانان در یک کارگاه سالم و امن مخالف نیست چون آنان را برای آینده آماده‌ تر می‌ کند.
الفت ابراز امیدواری کرد که همکاری مشترک قوه قضاییه با سینما با درک مشترک در مسیر خدمت به ایران ادامه داشته باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف محموله بزرگ داروهای غیرقانونی سقط جنین در کاشان
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
برنامه بازی‌های هفته ۲۳ تا ۲۷ لیگ یک فوتبال فوتبال لیگ یک
انفجار مین زندگی مردم افغانستان را تهدید می‌کند
افتتاح ده‌ها طرح در کشور
اسامی محرومان هفته بیست و یکم لیگ یک فوتبال
سارق باطری‌های خودرو با ۱۵ شاکی به زندان رفت
نفی هرگونه سلطه طلبی و سلطه پذیری در نظام جمهوری اسلامی
دیدار مردمی رئیس قوه قضائیه در استان مرکزی
سارق و مالخر با هم دستگیر شدند
پخت سه تُن سمنوی نذری در کاشان
بهره برداری از ۲۰ طرح عمرانی و خدماتی در بخش جناح
تعویق بازی‌های تراکتور، استقلال و سپاهان در هفته بیست و یکم لیگ برتر
اعلام فهرست فروشگاه‌های خرید کالا‌های کالابرگی در کیش
احتمال خروج اندونزی از هیئت صلح غزه
ضرورت خدمت‌رسانی مطلوب، منسجم و مسئولانه به مسافران نوروزی
آغازمسابقات ووشو قهرمانی بزرگسالان کشور در مشهد
اهدای ۹۶ واحد خون در خرامه
اجرای طرح ملی ورزش بانوان در روستای دستگرد چهارمحال و بختیاری
برگزاری مسابقات ورزشی جام قهرمان محله در نیشابور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب ۱۷ بهمن
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
شکارچیان متخلف در دام قانون
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)