• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۷۶۱۹۴
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۲
اجتماعی » جامعه و شهری
میرمحمد صادقی:

اعتمادسازی مهمترین اولویت دستگاه قضایی

معاون قوانین مجلس، اعتمادسازی و جلب اعتماد مردم به قوه قضائیه را مهمترین دستور کار رئیس جدید دستگاه قضا بیان کرد

اعتمادسازی مهمترین اولویت دستگاه قضاییبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ حسین میرمحمد صادقی در گفتگو با رادیو اقتصاد افزود: قوه قضائیه به عنوان یکی از مهمترین قوا در کشور مطرح است و قوه‌ای که دو اصل از قانون اساسی به استقلال ان اشاره دارد.

وی گفت: استقلال تمامی قوا اعم از مجریه، مقننه و قضائیه تنها در اصل ۵۷ قانون اساسی مورد تاکید قرار گرفته، اما استقلال قوه قضائیه جدا از این در اصل ۱۵۶ قانون اساسی نیز آمده است و این نشان از اهمیت استقلال در دستگاه قضایی دارد.

معاون قوانین مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به اینکه قوه قضائیه با چالش‌های متعددی مواجه است، افزود: حجت الاسلام و المسلمین «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جدید دستگاه قضا باید در جهت رفع این چالش‌ها تلاش مضاعف داشته باشد.

وی گفت: برخی از این چالش‌ها در حکم انتصاب رئیس جدید قوه قضائیه از سوی مقام معظم رهبری بیان شده است.

میرمحمد صادقی افزود: مهمترین چالشی که در ابتدا باید با آن برخورد تا موانع موجود برطرف شود اینکه مردم اعتماد لازم را به دستگاه قضایی داشته باشند.

وی گفت: این بی اعتمادی که ایجاد شده معلول عوامل متعددی که همه این موارد به خود دستگاه قضایی مربوط نمی‌شود.

معاون قوانین مجلس شورای اسلامی افزود: عوامل ساختاری، اداری، مالی، فرهنگی همه و همه در این بحث دخیل هستند.

وی گفت: نخستین اولویت رئیس جدید قوه قضائیه اینکه هم در تصمیماتی که از لحاظ ساختاری و تشکیلاتی گرفته می‌شود و هم در انتصاب افراد به سمت‌های مختلف به این نکته توجه کنند.

میرمحمد صادقی افزود: این حرکت باید به گونه‌ای انجام شود که با هر انتصاب وتصمیمی اعتماد مردم به دستگاه قضایی بیشتر شود و همینطور مردم در عمل شاهد احقاق حق از سوی دستگاه قضا باشند.

وی گفت: اگر مردم با تمام وجود احساس کنند برای دستگاه قضایی بیش از هرچیزی گسترش عدل، احقاق حقوق مردم و حمایت از آزادی‌های مشروع مهم و در اولویت است بدون شک به این دستگاه اعتماد خواهند کرد.

تحول رو به جلو در دستگاه قضایی

رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی در برنامه «رهیافت» رادیو اقتصاد با موضوع گام دوم انقلاب و تحول دستگاه عدالت گفت: دستگاه قضایی در جمهوری اسلامی نسبت به دستگاه قبلی تحول مثبت و رو به رشدی از نظر ساختاری، کیفی و کاربردی داشته است.

الهیار ملکشاهی افزود: مقام معظم رهبری در خصوص گام دوم انقلاب رهنمود‌های بسیار مهمی به همه مسئولان کشور از جمله در جهت اجرای عدالت بصورت عام به دستگاه‌های مختلف و بطور خاص به دستگاه قضایی مجری اصلی عدالت ارائه فرمودند.

وی گفت: دستگاه قضایی در جمهوری اسلامی طی ۴۰ سال پس از انقلاب نسبت به دستگاه قبلی تحول رو به رشد و روند مثبتی از نظر ساختاری، کیفی و کاربردی تجربه کرده است.

رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی افزود: توقع و انتظار مردم طی چهار دهه پس از انقلاب به خصوص سال‌های اخیر از قوه قضائیه این بوده که با مفاسد به صورت قاطعانه برخورد شود.

وی گفت: خوشبختانه طی این سال‌ها اقدامات خوبی به خصوص رسیدگی به پرونده‌های کلان مفاسداقتصادی، برخورد با دانه درشت ها، بازگرداندن اموال و دارایی به یغما رفته مردم و بیت المال و بسیاری موارد دیگر انجام شده است.

ملکشاهی افزود: انتظار مردم اینکه دستگاه قضایی با دانه درشت‌ها مثل سایر افراد عادی با رعایت قوانین و مقررات برخورد کند که خوشبختانه تا حد زیادی این مطالبه عمومی نمود عملی پیدا کرده است.

وی به رادیو اقتصاد گفت: بطورکلی دستگاه قضایی گام ها‌ی خوبی پس از انقلاب در راستای اجرای عدالت و مبارزه با فساد در کشور برداشته شده است.

رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی افزود: رسیدن به حکومت عدل علی (ع) از جمله خواسته‌ها و آرمان‌های ملت ایران است.

وی گفت: واقع مطلب اینکه طی چهل سال پس از انقلاب گام‌های خوبی در این زمینه برداشته شده، ولی تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی وجود دارد.

ملکشاهی ضمن تاکید بر اینکه برای رسیدن به حکومت عدل اسلامی باید تلاش‌های بیشتری صورت گیرد، افزود: بدون شک با رسیدن به این نقطه رضایت مندی مردم از نظام کامل خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هیچ گزینه‌ ای ، ملت ایران را مجبور به تسلیم نمی‌کند
کشاورز زنجانی در جمع کشاورزان نمونه باغبانی کشور قرار گرفت
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بهره برداری از ۲۲ طرح عمرانی و صنعتی در منطقه آزاد ارس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۹ بهمن ۱۴۰۴
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۱۸ بهمن
بارش پراکنده باران در سمنان
افتتاح ۸۵ طرح اشتغالزایی و حمایتی بهزیستی در آذربایجان شرقی
ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در استان گلستان
آمادگی گیلانیان برای خلق حماسه‌ای ماندگار در یوم الله ۲۲ بهمن
توقیف خودرو حامل گوشت بدون مجوز در رودبار
افتتاح متمرکز ۳۱۰ طرح عمرانی و اقتصادی در گرگان با حضور وزیر نیرو
بسته خبر‌های کوتاه ۱۸ بهمن در یک نگاه
نظر گیلانیان در مورد دور نخست مذاکرات ایران و آمریکا
آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیکی
جای قهرمان در فیلم‌هایمان خالی است
مصاف داماش گیلان و نود ارومیه در رشت
خبر‌هایی از برگزاری جشن های سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران
آیین آغاز عملیات اجرایی سایت نهضت ملی مسکن خضرآباد یزد
افتتاح ۱۳۷ طرح عمرانی، تولیدی و اقتصادی امروز در بندرگز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
عراقچی: در خصوص موشکهایمان مذاکره نمی‌کنیم
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)