• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۴۴۲۴۲
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۹

طرز تهیه کولی غورابیج

کولی غورابیج یکی از انواع غذا‌های ساده و خوشمزه گیلانی است

به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، برای تهیه کولی غورابیج در صورت نبود ماهی کولی می‌توانیم آنرا با انواع ماهی‌های کوچک درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و  طرز تهیه کولی غورابیج در ادامه باما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

ماهی کولی ۸ عدد/ سبزی معطر ۵۰۰ گرم/ گردوی سابیده شده ۲۰۰ گرم/ رب انار ۲ قاشق غذاخوری/ آبغوره ½ لیوان/ نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی/ زردچوبه و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه کولی غورابیج

طرز تهیه کولی غورابیج

برای تهیه کولی غورابیج گیلانی در ابتدای کار گردوی سابیده شده را به همراه رب انار درون یک قابلمه مناسب می‌ریزیم. اگر گمج در دسترس دارید می‌توانید به جای قابلمه از آن برای پخت غذا استفاده کنید.

۲ لیوان آب سرد اضافه کرده و مواد را مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می‌دهیم گردو به مدت یک تا دو ساعت روی حرارت بماند تا کاملا روغن بیندازد.

بیتشر بخوانید: طرز تهیه چپلی کباب افغانستانی

در حین پخت گردو سبزی معطر که شامل چوچاق، کوتکوتو، نعنا و گشنیز است را آماده می‌کنیم. اگر به بازار‌های محلی شمال کشور دسترسی دارید می‌توانید این سبزی را به صورت آماده تهیه کنید.

اگر نتوانستید چوچاق و کوتکوتو پیدا کنید، به جای آن می‌توانید مقداری جعفری و کمی شنبلیله اضافه کنید. سبزی‌ها را می‌شوییم و خرد می‌کنیم، سپس یک تابه روی حرارت قرار داده و سبزی را به همراه مقداری روغن اضافه می‌کنیم.

بیشتر بدانید؛ طرزتهیه سالاد لبو

سبزیجات را به طور کامل سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. پس از اینکه گردو به خوبی روغن انداخت، آبغوره را به همراه سبزی و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچئوبه به قابلمه حاوی گردو اضافه کرده و کمی هم می‌زنیم تا مواد ترکیب شوند.  طرز تهیه کولی غورابیج

حالا اجازه می‌دهیم سبزی هم به مدت یک ساعت با گردو بپزد. در همین حین ماهی‌ها را با مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه طعم دار می‌کنیم، سپس یک تابه روی حرارت قرار داده و نصف لیوان روغن اضافه می‌کنیم.

در این مرحله صبر می‌کنیم تا روغن به خوبی داغ شود، سپس ماهی‌ها را درون روغن شناور قرار داده و اجازه می‌دهیم کاملا طلایی و برشته شوند. پس از سرخ کردن ماهی ها، آن‌ها را از تابه خارج کرده و کنار می‌گذاریم.

پس از اینکه خورش به خوبی جا افتاد و روغن انداخت، آنرا درون ظرف مورد نظرمان می‌ریزیم. در ادامه ماهی‌های سرخ شده را روی خورش می‌چینیم و به همراه برنج ساده یا کته سرو می‌کنیم. 

 

منبع: چیشی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری یادواره شهدا به همت اتحادیه‌های صنفی شیراز
بازدید هیأت کتابداران دانشگاه فرات‌الاوسط عراق از دانشگاه امیرکبیر
آغاز پویش «موشک کاغذی» همزمان با پرتاب سه ماهواره ایرانی
انتخابات الکترونیکی شورا‌ها نیازمند آموزش دقیق 
هوای اصفهان در دومنطقه بر مدار بنفش آلودگی
ترنم باران در مناطق مختلف فارس
اصلاح نقاط حادثه خیز چلاو
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و شاهرود
فراخوان شرکت در پویش از مدرسه تا فضا در اصفهان
سرشماری سراسری پستانداران شاخص مازندران با رویکرد علمی 
فردا؛ پایان مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی دانشجوی مهارت‌آموز
امداد رسانی به فرد حادثه دیده سقوط از ارتفاع در سمیرم
برگزاری مرحله مسابقات قرآن و عترت بسیج
پیام حضرت مسیح (ع)، یادآور تحکیم بنیان‌های انسانی جامعه جهانی است
هشدار نسبت به تهدید امنیت غذایی کشور
مخالفت سودان با بازگشت نیرو‌های سازمان ملل به این کشور
سازمان ملل حمله تروریستی در سوریه را محکوم کرد
حاج طیّب، از مردان غیور لشکر عاشورا
مسابقه دانشجویی برنامه سازی
زخمی شدن ۲ پلیس بر اثر تیراندازی در آمریکا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فارس از فردا برفی و بارانی می‌شود
آغاز پویش ملی چله دعای عهد از امروز جمعه ۵ دی‌ماه
هشدار نارنجی بارندگی برای برخی استان‌های غرب کشور
بارش برف و باران از فردا در کرمانشاه آغاز می شود
هشدار هواشناسی سطح زرد شماره ۳۹ برای استان کرمان
نه فلسطین حذف شد و نه محور مقاومت از بین رفت
نیروهای مسلح آماده مقابله با تهدید دشمن هستند
انتخابات تناسبی، مشارکت در انتخابات شوراها را رونق می‌دهد
بارش باران در شمال و شمال غرب کشور
آغاز حراج زمستانی شمش طلا در مرکز مبادله ایران
برای ایران
پزشکیان: اقتدار امروز کشور، مرهون ایثار شهیدان است
امروز پایان مهلت ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو – معلم دانشگاه فرهنگیان
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ قرعه استقلال و سپاهان در یک هشتم نهایی، ۹ دی
اعلام فهرست اولیه تیم ملی فوتسال برای جام ملت‌های آسیا
فارس از فردا برفی و بارانی می‌شود  (۳ نظر)
آغاز پویش ملی چله دعای عهد از امروز جمعه ۵ دی‌ماه  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
هشدار هواشناسی سطح زرد شماره ۳۹ برای استان کرمان  (۱ نظر)
پرونده قضائی برای کشتی متخلف خارجی حامل سوخت قاچاق  (۱ نظر)
️شیرین یزدان‌بخش درگذشت  (۱ نظر)
فراخوان پویش مدار اقتدار در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
انفجار تروریستی در مسجدی واقع در حمص سوریه  (۱ نظر)
ورود به ورزشگاه پارس تنها با داشتن بلیت الکترونیکی امکان پذیر است  (۱ نظر)
سه ماهواره ایرانی آماده پرتاب به فضاست  (۱ نظر)
پاکسازی مسیر جاده جواهرده از زباله   (۱ نظر)
مذاکره با روسیه برای ساخت فاز‌های بعدی نیروگاه بوشهر  (۱ نظر)
ثبت‌نام حدود ۵ هزار نفر در اعتکاف خراسان جنوبی  (۱ نظر)