• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۲۸۴۲۵
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۱
بین الملل » اروپا

رفتار دوگانه اروپایی‌ها در موضوع نسل کشی غزه

حکومت‌های انگلیس، فرانسه و کانادا که از حامیان اصلی رژیم صهیونیستی‌اند، ادعا کردند: درباره رفتار اسرائیل در غزه، «اقدام جدی» می‌کنند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، از لندن، روزنامه گاردین نوشت: کایر استارمر نخست وزیر انگلیس، امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه و مارک کارنی نخست وزیر کانادا از اسرائیل خواستند اقدام نظامی جدید در غزه صورت ندهد و اجازه دهد کمک های انسان دوستانه وارد این منظقه شود.  
رفتار دوگانه اروپایی‌ها در موضوع نسل کشی غزه رفتار دوگانه اروپایی‌ها در موضوع نسل کشی غزه رفتار دوگانه اروپایی‌ها در موضوع نسل کشی غزه
 
در حالی که به علت ادامه حمایت های تسلیحاتی، سیاسی و مالی این حکومت ها از اسراییل با وجود قتل عام بیش از ۵۳ هزار نفر که اغلب زنان و کودکانند و نیز ویرانی غزه و آوارگی ۱۹ ماهه بیش از دو میلیون نفر از ساکنان غزه خشم مردم به اوج رسیده است به عقیده ناظران سران این حکومت ها از بیم طغیان خشم مردم مجبور به واکنش شده اند که فقط روی کاغذ و در بیانیه ها خلاصه می شود و ظاهرا در هماهنگی با رژیم اسرائیل، همچون گذشته به هیچ اقدام عملی علیه این رژیم منجر نخواهد شد. 
 
حاضران در تظاهرات اخیر روز نکبت در لندن با شرم آور خواندن سیاست حکومت های غربی در قبال نسل کشی فلسطینیان، برخی موضع گیری ها در توقف نسل کشی فلسطینیان را اقدامی برای فرونشاندن خشم مردم ارزیابی کردند و گفتند: چنانچه سران حکومت های غربی کمترین اهتمام برای توقف نسل کشی فلسطینیان و قتل جمعی آنان با قطع نزدیک به سه ماهه آب و غذا و دارو به روی بیش از دو میلیون فلسطینی در غزه داشتند، فقط کافی بود ارسال بمب و جنگ افزار به اسراییل را حتی به طور موقت متوقف کنند که از این کمترین اقدام نیز دریغ می کنند و این به خوبی ریا کاری و فریب افکار عمومی از جانب آنان را آشکار کرده است.
 
رژیم های غربی علاوه بر ارسال جنگ افزار، بارها از جنایات اسرائیل در غزه با عنوان « دفاع اسرائیل از خود» حمایت کرده اند.
 
استارمر نخست وزیر انگلیس حتی حاضر نشده است ارسال بمب و موشک برای ارتش اسرائیل را موقت متوقف کند. سران کانادا، فرانسه و انگلیس در بیانیه مشترک، اسرائیل را به "احتمال نقض قوانین بین الملل" متهم کرده و اقدامات اسرائیل را نپذیرفتنی خوانده اند. 

نخست وزیر انگلیس بارها در پاسخ به پرسش خبرنگاران و نمایندگان مستقل مجلس انگلیس درباره نسل کشی اسرائیل در غزه گفته کشتار مردم فلسطین به دست نظامیان اسرائیلی را نسل کشی نمی داند.
 
او پیش تر در پاسخ به پرسش مجری ال بی سی درباره اینکه اسرائیل حق دارد آب و غذا و سوخت را به روی مردم غزه ببندد ؟ پاسخ مثبت داده بود که موجی از واکنش ها را برانگیخت.
 
به نوشته روزنامه گاردین، سازمان ملل هشدار می دهد اگر تا ۴۸ ساعت آینده، مواد غذایی و دارو وارد غزه نشود، ۱۴ هزار کودک و نوزاد فلسطینی جان خواهند باخت.
 
رژیم اسرائیل با حمایت دولت های غربی، از جمله آمریکا و اروپایی، نزدیک سه ماه است ، جلوی ورود آب ، غذا ، دارو و سوخت را به غزه گرفته است و رژیم های غربی در پی فشار فزاینده افکار عمومی فقط به ابراز نگرانی بسنده می کنند. 
 
سازمان های بین المللی می گویند: کودکانی که در بمباران های اسراییل به قتل نرسیدند، اکنون بر اثر گرسنگی و تشنگی در حال جان دادن هستند و نوزادان آسیب پذیر ترین ها در این شرایطند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح خانه موسیقی تهران
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
افتتاح خانه موسیقی تهران
هشدار پلیس راه لرستان درباره لغزندگی جاده‌ها
آبیاری تنظیم شده پیش از بروز سرما راهی برای کاهش خسارت‌
اقدامات بسیج سازندگی جلوه‌ای از همبستگی اجتماعی و خدمت بی‌منت
دهه فجر یادآور آرمان‌های آزادی‌خواهی و استقلال ملت بزرگ ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۴
۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای احیای قنوات زنجان
رزمایش توزیع ۲۰۰ بسته معیشتی در زنجان
اصلاح و بهسازی جاده زنجان، دندی و تکاب
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
کشف بیش از ۱.۵ تن آرد قاچاق در هوراند
ضرورت توجه به دستاوردهای انقلاب اسلامی در برنامه‌های دهه فجر
انتظار فرج، برترین عبادت‌ها و زمینه‌ساز حکومت جهانی مهدی موعود (عج)
توقیف کامیون حامل مرغ زنده بدون مجوز در بندرانزلی
پخت کیک ۴۷ متری در میانه
اعدام سازی وارد مرحله جدید شد؛ حرکت جدید معاندین در انتشار اخبار دروغ!
اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه سیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
رزمایش اقتدار ورزش ایران
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
ویدیو کنایه‌آمیز به ترامپ و شکست پروژه‌های آمریکا علیه ایران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)