• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۵۱۲۶۵
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۱
اقتصادی » اقتصاد کلان

برگزاری همایش آموزش بانکداری جامع در بانک ملی ایران

همایش آموزشی بانکداری جامع با حضور سیدولی اله فاطمی اردکانی عضو هیأت مدیره بانک، دکتر دیواندری رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی و جمعی از مسئولان و کارشناسان بانک در سالن همایش حافظ ادارات مرکزی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما اقای فاطمی اردکانی در این همایش اظهار داشت: باید قبول کنیم که خیلی از نظام های اقتصادی در جهان در حال تغییر هستند و لازم است در کشور ما نیز نظام بانکداری، نگاه خود را به کسب و کار و بازار عوض کند و با ایده های نو و طرح های جدید و مدرن به راه خود ادامه دهد. 

وی ادامه داد: عرصه بانکداری در دوران کنونی دارای شرایط خاصی از منظر شیوه انجام کار و نتایج عملکردی کسب و کار است. رقابت، شکل جدیدی به خود گرفته است و مزیت های رقابت در بانک ها، دیگر چندان پایدار باقی نمی مانند. 

فاطمی اردکانی افزود: در این بین مشتریان نیز با دسترسی گسترده تر و سهل تر به اطلاعات، دست به انتخاب های دقیق تری می زنند و هزینه های جابجایی میان بانک ها برای انها کمتر شده است و به همین نسبت هزینه های جذب و نگهداشت مشتریان در مدل های سنتی کسب و کار به قیمت از دست رفتن سود عملیاتی تمام می شود. 

عضو هیأت مدیره بانک ادامه داد: امیدوارم در این همایش بتوانیم با تعاملی که با یکدیگر داریم و با همفکری که با اساتید فن صورت می گیرد زمینه های ترقی و صعود را به سرعت طی کنیم و نظام بانکی و بانک ملی ایران را به اوج قدرت و توانایی برسانیم و در چنین شرایطی آشنایی با مدل های جدید کسب و کار و راه های منطقی سازی کسب و کار بانکی ضروری به نظر می رسد. 

رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی نیز در این همایش اظهار داشت: بانک ملی ایران برای همه ما محترم و عزیز است، چرا که یک دارایی ملی است و متعلق به همه ایرانیان است و هرکدام از ما به نوعی سرنوشتمان به بانک ملی ایران گره خورده است. 

علی دیواندری گفت : همه ایرانی ها با بانک ملی ایران ارتباط دارند و درست است که در کشور ما بانک های خصوصی زیادی وجود دارند و هر کدام جایگاه خاص خود را دارند ولی باید قبول کرد که هیچکدام از آنها جایگاه بانک ملی ایران را ندارند و این بانک با این قدمت، سرمایه گرانبها و عظیمی برای کشور است و باید تلاش کرد که هر روز این بانک به سمت پویایی برود و به روز شود. 

دیواندری در ادامه با عنوان اینکه ما باید ببینیم که صنعت بانکداری ما در کجا قرار داشته و چه راهی در پیش رو دارد، افزود: گاهی اوقات در صنعت داخلی بانکداری کشور بحث رقابت داخلی مطرح می شود اما ما باید نگاهی هم به فضای بین المللی داشته باشیم چرا که در واقع رقیب بانک ملی ایران ، بانک های معتبر خارجی هستند که در راه هستند و در داخل نمی توان رقیبی برای بانک ملی ایران پیدا کرد و در واقع هر آنچه همه خوبان دارند بانک ملی ایران به طور یکجا دارد. 

رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی افزود: باید ببینیم با ورود بانک های خارجی به کشور صنعت بانکداری ما چه توانایی هایی در برابر آن دارد و چگونه می تواند با آن رقابت کند و ما چه راهکارهایی باید داشته باشیم تا در رقابت با آنها عقب نمانیم. 

وی ادامه داد: باید تلاشمان را بیشتر و صنعت بانکداری کشور را به روز کنیم و دانش بانکداری و علم بانکداری در کشور را افزایش دهیم تا در گردونه رقابت با بانک های جهانی امکان رقابت داشته باشیم. در واقع مدل جدید بانکداری در دنیا این است که آنها ساختار بانکشان را تغییر داده اند و متناسب با نیازهای مشتریان عملکرد بانکشان را تنظیم کرده اند. 

وی در پایان گفت: تنها راه برای رسیدن به موفقیت و حضور در صحنه بانکداری بین المللی این است که به سمت و سوی بانکداری جامع حرکت کنیم. 

همچنین مراسم معارفه علی یزدان دوست رئیس جدید اداره امور شعب استان گیلان و تودیع اصلان کریمی رئیس سابق این اداره امور با حضور برات کریمی عضو هیأت مدیره و جمعی از مسئولان بانک، مدیران استانی و مشتریان برگزار شد.

کریمی آموزش منابع انسانی را مهم توصیف کرد و بیان داشت: ، تمام سعی مدیران بانک بر این است که همکاران با استعداد، با انگیزه و دانش کاری را در راستای اصل جانشین پروری، شناسایی، انتخاب و آینده بانک را به دست آنان بسپارد. 

در پایان این مراسم ضمن قدردانی از زحمات اصلان کریمی که در حال حاضر مدیریت امور شعب منطقه یک کشور را برعهده دارد، علی یزدان دوست رسماً به عنوان رئیس اداره امور شعب استان گیلان معرفی شد.

بام (بانک اول من) سامانه جدید بانکداری اینترنتی بانک ملی ایران است که دارای مزیت های منحصر بفردی در بانکداری الکترونیک بوده و با استقبال چشمگیر هموطنان روبرو شده است.

مشتریان عضو سامانه پیامکی بانک ملی ایران (ساپتا) ، بدون نیاز به مراجعه به شعب می توانند عضویت خود را در سامانه جدید بانکداری اینترنتی این بانک (بام) ثبت و فعال کنند. 

به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران، مشتریان عضو سامانه پیامکی این بانک (ساپتا) با توجه به اینکه قبلا شماره تلفن همراه خود را در این سامانه ثبت کرده اند، می توانند با وارد کردن اطلاعات ملی کارت خود به راحتی و بدون نیاز به مراجعه به شعب عضو سامانه جدید بانکداری اینترنتی بانک ملی ایران (بام) شوند. 

همچنین سایر مشتریان برای عضویت در این سامانه جدید که دارای ویژگی های منحصر به فرد نسبت به دیگر سامانه های بانکداری اینترنتی در کشور می باشد، ضرورت دارد با مراجعه به یکی از شعب بانک ملی ایران در سراسر کشور اقدام به تکمیل فرم مربوطه و عضویت دراین سامانه کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مقامات اروپا در شبکه فساد اپستین
برگزاری همایش نفس در سمنان
پیشرفت هر کشوری با کیفیت نیروی انسانی آن سنجیده می‌شود
افتتاح بیش از ۳۰۰ طرح عمرانی حوزه وزارت راه و شهرسازی در آذربایجان‌شرقی
اعلام اسامی محرومان هفته بیست و یکم لیگ برتر
کمینه و بیشینه دمای ۲۱ بهمن ماه در چهارمحال و بختیاری
مهم‌ترین عناوین روزنامه‌های جهان ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان به مناسبت یوم الله ۲۲ بهمن
آغاز عملیات بازسازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره یک شهرستان نیشابور
تبدیل کتابخانه‌های دانشگاهی به بازیگران اصلی حکمرانی دانش و نوآوری
پیش بینی وضعیت هوای استان مرکزی/ ۲۱ بهمن
لزوم صادرات‌محوری و تبدیل «مهران» به قطب ترانزیتی
بازسازی ۳۸ توربین نیروگاهی برای پیک تابستان سال آینده
فجر ۴۷، از فرامین راه گشای رهبر انقلاب تا دعوت مردم و مسئولان به شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن
سهم من در سربلندی ایران چیست؟
حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، تجدید میثاق با آرمان‌های امام و شهدا
اختتامیه شانزدهمین جشنواره فارابی در دانشگاه تهران برگزار می‌شود
دعوت نماینده ولی‌فقیه و استاندار چهارمحال و بختیاری به حضور پرشور مردم در راهپیمایی سرنوشت‌ساز ۲۲ بهمن
گزارش گمرک از عملکرد دولت چهاردهم در حوزه تجارت خارجی
افزایش ترافیک و تخلفات رانندگی در مسیرهای پرتردد استان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)