• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۳۰۲۲۰
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۰:۲۶
بین الملل » غرب آسیا
با وجود عملیات ایذایی تروریستها؛

المیادین: پیشروی ارتش سوریه در خان طومان

تسلط ارتش سوریه بر مناطق مشرف بر شهرک خان طومان سبب شده که تحرکات گروه های مسلح را در داخل این شهرک با دقت بالایی هدف قرار دهد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ خبرنگار تلویزیون المیادین در حلب درباره تحولات میدانی در حلب به ویژه در شهرک خان طومان گفت: جنگنده های روسی هرگونه تحرکی را در اطراف شهرک خان طومان و در شهرک های اطراف هدف قرار می دهند. شهرک های زربه و العیس در اطراف شهرک خان طومان در حومه جنوبی حلب واقع است.

جنگنده های روسی خطوط پشتیبانی گروه های مسلح را در کفرناها در حومه غربی حلب هدف قرار می دهند. همچنین نیروهای ارتش سوریه حملاتی علیه تحرکات گروه های مسلح در داخل خان طومان داشته اند. گفته می شود گروه های مسلح از داخل این شهرک خود را آغاز عملیات نظامی جدیدی در حومه جنوبی حلب می کنند و ارتش سوریه تلاش می کند مانع از آغاز این عملیات شود. شمار زیادی از تجهیزات نظامی گروه های مسلح از شمال سوریه به سوی شهر عندان در شمال حلب ارسال شده است.

 به صورت کلی می توان گفت نیروهای ارتش سوریه و گروه های مسلح به صورت آتشباری با یکدیگر درگیر هستند. با توجه به سیطره ارتش سوریه بر مناطق مشرف بر شهرک خان طومان این مسئله باعث شود که تحرکات گروه های مسلح را در داخل این شهرک با دقت بالایی هدف قرار دهد و این مسئله را در درگیری های دوشنبه شب و روز سه شنبه شاهد بودیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی در پاسخ به این پرسش که آیا اعلام آتش بس در حلب، تاثیری در کاهش تنش ها در این منطقه داشته است، گفت: این آتش بس ها به صورت کامل اجرا نمی شود و گروه های مسلح می گویند این آتش بس یک جانبه است و این گروه ها خود را به این آتش بس متعهد نمی دانند و تنها ارتش سوریه است که پایبندی خود را به آتش بس اعلام می کند.
 گروه های مسلح به نقض آتش بس ادامه می دهند و مناطق غربی شهر حلب را که در سیطره ارتش سوریه قرار دارد هدف حملات خمپاره ای خود قرار می دهند و جبهه های درگیری در حومه های جنوبی و شمالی حلب را شعله ور می کنند.
بنابراین گروه های مسلح خود را به این آتش بس متعهد نمی دانند و ارتش سوریه به تحرکات و گروه های مسلح پاسخ می دهد. پس از این که خبر تمدید چهل و هشت ساعته آتش بس در حلب اعلام شد گروه های مسلح مناطق مختلف شهر حلب را هدف حملات خمپاره ای خود قرار دادند. می توان گفت شدت این حملات کمتر از تحولات ده روز گذشته است به طوری که در آن زمان گروه های مسلح به صورت بی هدف مناطق مختلف شهر حلب را هدف قرار می دادند ولی این روزها جبهه ها کمی آرام تر شده است.
رضا الباشا درباره تلاش گروه های مسلح تروریست برای تشدید درگیری ها در مناطق شمالی حلب گفت: گفته می شود هشتاد نفر از عناصر مسلح گروه جبهه النصره در شهر عندان در حومه شمالی حلب مستقر شده اند. گروه های مسلح قصد دارند آتش بس را در جبهه های شمالی حلب نقض و نیروهای ارتش سوریه را درگیر کنند و جاده ارتباطی دو شهرک نپل و زهرا را به سوی شهر حلب هدف قرار دهند. به نظر می رسد تهدید گروه های مسلح علیه این جاده عملی نیست.
الیاس فرحات کارشناس امور نظامی لبنانی گفت: خان طومان شهرک مهمی در حومه جنوب غربی شهر حلب است و سیطره گروه موسوم به جیش الفتح بر این شهرک مسئله بسیار مهمی است. نیروهای ارتش سوریه تلاش گسترده ای را برای بازپس گرفتن این شهرک آغاز کرده اند و درگیری ها میان دو طرف ادامه دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کارگاه آموزشی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در شرکت آب و برق کیش
دستگیری سارق اماکن دولتی در هشترود
روایت برنامه‌های روز کیش با ویژه برنامه تلویزیونی در دل دریا
تاسیس مرکز خدمات سرمایه‌گذاری در آذربایجان شرقی
گشایش سومین نمایشگاه بین المللی قهوه ایران در تهران
مراسم بدرقه تیم ملی فوتسال بانوان برگزار شد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۱ آبان ۱۴۰۴
وزش باد شدید در سمنان
کشف ۱۱ تن مرغ قاچاق در صومعه سرا
ارسالی‌های شما به با مخاطبان در بیستم آبان ماه
آب؛ کیمیایی که باید در مصرفش، صرفه جویی کرد
رونمایی از طرح مسکن خدمتی در روز کیش
بسته خبر‌های کوتاه ۲۰ آبان در یک نگاه
بارش پاییزی هفته آینده مهمان اصفهان می‌شود
احتمال مجازی شدن مدارس رشت و شروع با تاخیر فعالیت ادارات
پیام تسلیت آیت الله کعبی در پی درگذشت جوان اهوازی
تخفیف ۲۰ درصدی بلیت هواپیما برای دارندگان کارت کیشوندی
آغازبکاردومین مرکز سلامت روانی ـ اجتماعی در شهرکرمان
روند اجرای طرح‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های رفسنجان و کرمان
بازبینی و اصلاح فرآیند تفکیک اراضی و شرح خدمات در قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
اجرای حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)