• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۲۹۹۳
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۱
اقتصادی » آب و انرژی

بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها

وزیر نیرو گفت: بارورسازی ابر‌ها در دنیا سابقه‌ای طولانی دارد و در کشور ما نیز می‌تواند در صورت وجود ابر بهبود بین ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها را در پی داشته باشد.

۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارور سازی ابرها

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، بیست‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق ایران امروز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز به کار کرد. در این دوره بیش از ۷۰۰ شرکت داخلی و خارجی از هفت کشور جهان حضور یافته‌اند تا تازه‌ترین دستاورد‌ها و توانمندی‌های خود در حوزه صنعت برق را عرضه کنند.

عباس علی آبادی وزیر نیرو در حاشیهٔ این نمایشگاه، دربارهٔ موضوعات مختلف مرتبط با آب و انرژی گفت: بارورسازی ابر‌ها در دنیا سابقه‌ای طولانی دارد و در کشور ما نیز می‌تواند در صورت وجود ابر بهبود بین ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها را در پی داشته باشد.

وی همچنین افزود: همسایگان ما نیز با پدیده خشکسالی مواجه هستند.

عباس علی آبادی دربارهٔ توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، اظهار داشت: در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر ریل‌گذاری خوبی انجام داده‌ایم و از مرز سه‌هزار مگاوات عبور کرده‌ایم؛ ان‌شاءالله تا پایان سال به رقم هفت‌هزار مگاوات خواهیم رسید.

دربارهٔ اهمیت نمایشگاه، وی گفت: این نمایشگاه فرصتی ارزشمند برای آشنایی متقابل فعالان داخلی و خارجی صنعت برق با توانمندی‌های یکدیگر است» و افزود: «در کشور ما تعامل با کشور‌های خارجی هیچ‌گاه ممنوع نبوده و ما از گسترش این همکاری‌ها حمایت و پشتیبانی می‌کنیم.

دربارهٔ تأمین آب نیز وزیر نیرو گفت: ما از روش شیرین‌سازی برای تولید آب استفاده می‌کنیم و همچنین به‌صورت محدود و مجاز می‌توانیم از منابع زیرزمینی بهره‌برداری کنیم.

وی همچنین درخصوص شایعه خاموشی در فصل زمستان تاکید کرد: باتوجه به اینکه در حال حاضر ظرفیت تولید برق به ویژه در بخش تجدیدپذیر افزایش یافته است و با توجه به افزایش ظرفیت ۴ هزار مگاواتی نیروگاه حرارتی امیدواریم که در زمستان مشکلی در تامین برق نداشته باشیم.

وزیر نیرو همچنین در پاسخ به احتمال استفاده از مازوت به عنوان سوخت نیروگاه‌ها گفت: در حال حاضر با حدود ۳.۰۳ میلیارد مترمکعب ذخیره سوخت، نسبت به سال‌های گذشته وضعیت سوخت مناسب‌تری داریم. استفاده از نیروگاه‌های مازوت‌سوز در اولویت آخر بوده و اولویت ما بهره‌مندی از نیروگاه‌های تجدیدپذیر است. بر همین اساس با توجه به اثرات زیست محیطی استفاده از این سوخت امیدواریم که با همکاری مردم در صرفه‌جویی انرژی ناچار به استفاده از آن نباشیم.

وی در خصوص نیروگاه‌های تجدیدپذیر اظهار داشت: توسعه انرژ‌های تجدیدپذیر شتاب بسیار خوبی گرفته و درحال حاضر به ظرفیت بیش از ۳ هزار مگاوات در این حوزه دست یافته‌ایم و امیدواریم تا پایان سال بتوانیم به هدف تجمعی خود برسیم. به دلیل اینکه بهره‌مندی از این نوع انرژی موجب صرفه‌جویی در استفاده از سوخت‌های فسیلی، کاهش آسیب زیست محیطی و بهره‌مندی اقتصادی است تلاش می‌کنیم تا توسعه ان را تا زمانی که بتواند نیاز‌های کشور را تامین کنند متوقف نکنیم.

وزیر نیرو در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص مزایای برگزاری نمایشگاه برق بیان کرد: نمایشگاه برق نشان دهنده جذابیت صنعت برق، ارتباط گسترده بین تولیدکنندگان داخلی و خارجی و تداوم همکاری‌های میان آنهاست و فرصتی برای آشنایی با ظرفیت دیگر کشور‌ها و ایجاد زمینه همکاری بین کشورها، دانشگاه‌ها و مراکز علمی و استفاده از ظرفیت‌های کشور‌های خارجی است و از آن حمایت و پشتیبانی می‌کنیم.

وی همچنین در پاسخ به دلایل عدم استفاده از آب‌های عمیق در تامین آب مورد نیاز کشور نیز گفت: از منابع زیرزمینی تا زمانی که مجاز به استفاده از آن باشیم بهره خواهیم برد، تلاش می‌کنیم هم در حوزه مصرف و هم در حوزه عرضه عملکرد مناسبی داشته باشیم.

بیست‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق ایران تا جمعه ۲۳ آبان در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ بهمن ۱۴۰۴
۶ مصدوم دردمحور ارزوئیه به وکیل آباد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۳۸ هزار کیلومتر از راه‌های اصلی و شریانی کشور برف‌روبی شد
جاده‌های لغزنده و ضرورت رعایت احتیاط رانندگان
انسجام ملی محور اصلی اردوی راهیان نور دانشگاه تبریز است
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محکوم است
تداوم بارش برف در طالقان و محور‌های کوهستانی البرز
بررسی راهکارهای افزایش کمک به ستاد دیه
اجرای طرح ارتقا امنیت محله محور در کرمان
یاسوج سفید پوش شد
اختتامیه جشنواره ملی داستان ایثار و گرامی داشت شهدای غریب در یاسوج
ضرورت احیا و بهسازی قنوات برای پایداری کشاورزی
خروج سامانه بارشی از سمنان
نهضت عدالت آموزشی صرفاً به مدرسه‌سازی محدود نمی‌شود
هرمزگان الگوی تنوع فرهنگی قومی و فرهنگی
 دستگیری عامل وقوع تیراندازی در عنبرآباد
دستگیری عامل وقوع تیراندازی منجر به قتل در آیین جشنی در عنبرآباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
الحاق هزار فروند پهپاد راهبردی به قوای ارتش
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)