تأکید وزارت علوم بر توسعه پژوهش های کاربردی
وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: وزارت علوم بر توسعه پژوهش های کاربردی تأکید دارد که البته بهتر است این پژوهش ها به سوی کارآفرینی برود.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ محمد فرهادی در مراسم رونمایی از دو هزارمین کتاب سازمان سمت افزود: این جلسه فرصتی برای تعمیق در کوشش هایی است که پس از انقلاب اسلامی در حوزه آموزش عالی رخ داده است.
وی گفت: شناخت کیفیت علوم انسانی در ترسیم راه آینده کشور بسیار مهم است و یافتن راه حل های کلیدی برای معضلات اصلی کشور به عهده دانشمندان علوم انسانی است.
وزیر علوم تصریح کرد: علوم انسانی به ما می گوید چگونه فکر کنیم، چگونه استدلال کنیم و باب تفکر را از شعر گرفته تا سیاست و تجارت می گشاید.
وی با اشاره به تأسیس سازمان سمت گفت: در سیزدهمین جلسه شورای عالی ستاد انقلاب فرهنگی تأسیس این سازمان تصویب شد و با هدیه ای که امام (ره) به عنوان سرمایه اولیه دادند کار این سازمان آغاز شد.