در ادامه اشغالگری های رژیم صهیونیستی؛
تصرف بخشی دیگر از اراضی فلسطینیان در قدس اشغالی
کانال 10 تلویزیون رژیم صهیونیستی فاش کرد مقامات این رژیم طرحی را برای احداث 170 واحد مسکونی در محله جیلو در اراضی مصادره شده متعلق به فلسطینیان تدوین کرده است.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از تلویزیون المنار؛ رژیم صهیونیستی، طرح های ساخت مسکن را در قدس اشغالی با هدف یهودی سازی این شهر ادامه می دهد.
بر اساس این گزارش؛ این رژیم با مصادره اراضی فلسطینیان اقدام به احداث واحدهای مسکونی برای صهیونیستها در آن می کند. کانال 10 تلویزیون رژیم صهیونیستی فاش کرد مقامات این رژیم طرحی را برای احداث 170 واحد مسکونی در محله جیلو در اراضی مصادره شده متعلق به فلسطینیان تدوین کرده است. پیگیری های قضائی صاحبان این اراضی برای جلوگیری از ساخت و سازهای رژیم صهیونیستی در زمین هایشان بی نتیجه بوده است.
سامی درویش یکی از صاحبان اراضی مصادره شده به خبرنگاران گفت: آنها به شیوه های مختلف دست به قتل می زنند. مقامات صهیونیست قول داده بودند این اراضی تصرف نشود و در سال 1947 سندی در این خصوص صادر شده است. آنها ادعا می کنند این اراضی پنجاه سال پیش به صورت قانونی تملک شده است و تصرف آن پس از مرگ آخرین سکنه آن در سال 2008 صورت گرفته است.
از سوی دیگر برکات، شهردار قدس در تلاش است از پخش اذان از گلدسته های محله های عربی در قدس اشغالی جلوگیری کند. بهانه وی برای این اقدام ظالمانه جلوگیری از مزاحمت برای شهرک نشینان صهیونیست است. این اقدام برکات یکی از تلاشهای برکات برای از بین بردن جلوه های اسلامی قدس و در چارچوب تلاش برای یهودی سازی این شهر است.