• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۷۰۴۲۰
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۹
اقتصادی » بازاروتجارت
صندوق سپرده گذاری مرکزی:

سهامداران خارجی 48 ساعته کد سهامداری می گیرند

مدیرعامل صندوق سپرده گذاری مرکزی گفت: 48 ساعت زمان می برد تا یک فرد خارجی کد سهامداری دریافت کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ محمدرضا محسنی در نشستی خبری در جمع خبرنگاران افزود: 26 هزار کد سهامداری جدید تا مهرماه صادر شده که 127 تای آن متعلق به سرمایه گذاران خارجی است.

وی ادامه داد: 726 سهامدار خارجی اعم از حقیقی و حقوقی از کشورهای مختلف امریکا ، انگلستان ، اسپانیا ، روسیه ، آلمان ، سوئیس ، چین، هلند، لبنان و بسیاری از کشورهای دیگر کد سهامداری خود را دریافت کردند.

محسنی افزود: زمانی که صرف می شود تا یک فرد خارجی کد سهامداری داده شود به دلیل این است که مختصر اطلاعاتی نیز از آن فرد داشته باشیم تا بتوانیم شرایط حضور سرمایه گذار خارجی را در کشور فراهم کنیم.

مدیرعامل صندوق سپرده گذاری مرکزی در باره برگزاری بیستمین دوره مجمع عمومی گروه سپرده گذاری مرکزی آسیا و اقیانوسیه گفت:‌ این رویداد به عنوان بزرگترین رویداد بین المللی بازار سرمایه ایران در روزهای 15 تا 19 آذر در هتل اسپیناس برگزار می شود.

وی با اشاره به اینکه ACG ( مجمع عمومی سپرده گذاری مرکزی آسیا و اقیانوسیه) در سال 1997 میلادی با حضور چهار سپرده گذاری مرکزی تاسیس شد گفت: از آن سال به بعد مجمع سالانه این تشکل به طور منظم برگزار می شود و در حال حاضر 34 عضو از کشورهای مختلف چین، کره جنوبی، استرالیا، نیوزلند، ژاپن، اندونزی، مالزی، هند، بنگلادش ، هنگ کنگ،‌ قزاقستان، مالدیو، مغولستان، سنگاپور ، فیلیپین ، سریلانکا، تایوان، تایلند ، ازبکستان و ایران دارد که ایران در سال 2012 در این مجمع عضو شد.

محسنی ادامه داد: ضرورت توسعه همکاری میان شرکت سپرده گذاری مرکزی در محیط در حال تحول کسب و کار برای این دوره از همایش انتخاب شد با این امید که همکاری فعلی بین اعضا گسترده تر شده و مجراهای جدید همکاری های بین المللی شناسایی شود و همچنین تاکید بیشتری بر اهمیت محیط در حال تحول کسب و کار در توسعه همکاریها دیده شود .

وی ادامه داد: پنج کارگروه تخصصی در این دوره ACG با حضور تمام اعضا اجرا خواهد شد و در حال حاضر بیش از 90 نفر از اعضای ACG و سایر مهمانان خارجی برای حضور در اجلاس ثبت نام کرده اند که پیش بینی می شود این رقم به بیش از صد نفر برسد.

مدیرعامل صندوق سپرده گذاری مرکزی گفت: 20 سال از همکاری اعضای ACG می گذرد و می توان اقدامات مشترک و همکاری های اعضا را وارد سطح جدیدی کرده و با تکیه بر فناوریهای روز بازار سرمایه کشورهای عضو ACG را با شتاب بیشتری توسعه داد.

محسنی افزود: سمات برای گرفتن یکی از صندلی های کمیته اجرایی ACG امسال در انتخابات کمیته اجرایی کاندید شده و با رایزنی های صورت گرفته قرار است در حاشیه برگزار این اجلاس تفاهم نامه های همکاری بین شرکت سپرده گذاری مرکزی ایران با ژاپن و تایوان برای توسعه همکاری های بین المللی این شرکت منعقد شود.

این همایش با حضور وزیر اقتصاد برگزار می شود و فرصت بسیار مناسبی است که بازار سرمایه و شرایط اقتصادی کشور برای سرمایه گذاران خارجی به خوبی معرفی شود.

محسنی در پاسخ به این سوال که آیا قراردادهای صورت گرفته با ژاپن و تایوان به مرحله اجرا رسیده است یا خیر؟ گفت: ما به صورت خاص اقدامات فراوانی در جهت بین المللی کردن بازار سرمایه انجام داده و آن را پیگیری می کنیم.

وی با بیان اینکه در نمایشگاه بورس ، بانک و بیمه یک تفاهم نامه با یونان منعقد کردیم گفت: با امضای این قرارداد جلوی تحریم بانک صادرات را گرفتیم و تلاش می کنیم که با ایجاد یک رابطه کاری مناسب،روابط و مناسبات خود را گسترش دهیم.

 سامانه پس از معاملات تا پایان سال به بهره برداری می رسد

مدیر عامل صندوق سپرده گذاری مرکزی گفت: این سامانه با کمک دانشمندان داخلی به رشته تحریر درآمده و توان پاسخ دادن به سهام عدالت را نیز دارد.

 محمدرضا محسنی در جمع خبرنگاران افزود: نرم افزار این سامانه در داخل کشور ازجانب دانشمندان داخلی نوشته شده و در صورت همراهی و کمک ارکان مختلف مشکلات کوچکی که وجود دارد برطرف شده وامیدواریم در اولین زمان که صد در صد مطمئن شده و هیچ نقصی وجود نداشته باشد عملیاتی شود.

وی ادامه داد: ما بعنوان شرکت سپرده گذاری مرکزی در جهت بومی سازی نرم افزارها تلاش می کنیم و بیشتر نرم افزارها در داخل کشور نوشته می شود و اگر قرار باشد نرم افزاری خریداری شود این بحث را در یک مجموعه منسجم و در سازمان بورس تصمیم گیری می کنیم .

محسنی افزود: ما با هیچ شرکت خارجی هیچ مذاکره ای برای خرید نرم افزار نداریم .

وی با بیان اینکه سامانه پس از معاملات توانمندیهای خوبی در جهت اجرای سهام عدالت دارد گفت: در صورت راه اندازی این سامانه می توانیم سهام عدالت را نیز پاسخگو باشیم .

محسنی افزود: قرار است سهام عدالت تا پایان سال عملیاتی شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، گام مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت، بدل به شهری بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)