• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۵۳۰۴۵
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۱
ایلام » اقتصادی
سرلشکر محسن رضایی :

چوار شهر خاطره‌های بزرگ از حماسه‌های فراموش ناشدنی

سردار رضایی گفت: چوار جغرافیای خاطره‌های مقاومت و فداکاری است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز ایلام،سردار رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام پنجشنبه‌ شب هفدهم دی‌ماه 1395 در چوار شهر خاطره‌های بزرگ از حماسه‌های فراموش ناشدنییادواره 186 شهید سرفراز شهر چوار با گرامیداشت یاد و خاطر شهدای عملیات آزادسازی میمک گفت: اینجا شهر خاطره‌های بزرگ از حماسه‌های فراموش ناشدنی است. اینکه امشب در این ساعت در اینجا جمع شده‌اید، از عشق و علاقه شما به نظام و انقلاب و جمهوری اسلامی حکایت دارد. این اجتماع جلوه زیبایی از ارتباط مردم با انقلاب و شهدا است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تجلیل از رشادت‌های ایل خزل و ایل ارکوازی و بولی گفت: ایلام سرزمین عشایر غیرتمندی است و به‌عنوان دیار مرزبانان وفادار نام‌گرفته است. من به‌عنوان سرباز این مردم، خاطرات زیادی از این سرزمین دارم. شب‌هایی که در پادگان تیپ امیرالمؤمنین (ع) که بعدها لشکر امیرالمؤمنین (ع) شد، بسر می‌بردم و نقطه به نطقه این استان را می‌شناختم. اینجا جغرافیای خاطره‌های مقاومت و فداکاری است. خاطره حماسه و خاطره بمباران که ایلام را درخشان کرده است. سرزمین علمای بزرگواری چون آیت‌الله مروارید و آیت‌الله حیدری که با رزمندگان همراهی می‌کردند. نباید کسی فکر کند که ایلام از تهران دور است. ایلام در قلب ملت ایران است. ایلام مدافع سرسخت مرزهای ایران است. نمونه‌اش حماسه مقاومت چوار است و میدان فوتبالش که سی سال پیش دو هواپیمای عراقی از مرز عبور کردند و چند دقیقه بعد به بالای سر این شهر رسیدند. در همان حال جوانان اینجا با خیال راحت و به‌ دور از دغدغه جنگ، به مهاجمین پوزخند زدند و در پنجاه کیلومتری مرز ،فوتبال بازی کردند. این نشان‌دهنده شجاعت جوانان ما است. 
فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس گفت: در تمام قوانین بین‌الملل حمله به بیمارستان و زمین‌های بازی را ممنوع کرده‌اند.این دو هواپیما در یک ارتفاع پایین، تماشاچیان و بازیکنان را بمباران کردند. این حادثه در تاریخ ورزش دنیا بی‌نظیر است. اگر مدیران فیفا بخواهند برای حیثیت خودشان هم که شده، کاری بکنند، باید تیم فوتبال چوار را به‌ عنوان الگو و نماد ورزش فوتبال جهان مطرح کنند. این حادثه، می‌تواند به‌عنوان یک رویداد بین‌المللی ثبت بشود.
رضایی افزود: چرایی حمله صدام هم جالب است. مشکل صدام و امریکا  با ایران، مردم ایران بود. این مردم بودند که جنگ را داوطلبانه پیش بردند و حمایت می‌کردند.روحانی و دانشجو و کارگر و کارمند به جبهه رفتند و شهرهای ما را آزاد کرد. او به مردم حمله‌ور شد، چون مردم پشتیبان جنگ و عزت ایران بودند. کینه اصلی دشمنان ما علیه ملت ایران است. با به خاک و خون کشیدن ملت ایران عقده‌گشایی می‌کنند. یکی از نمونه‌های این مخالفت، حمله به ورزشکاران شهر چوار است. 
سردار رضایی گفت: همین امروز هم تحریم‌های اقتصادی، به خاطر مخالفت با ملت ایران است. اما صدام و کسانی که به مردم ایران حمله کردند کجا هستند؟ یا با ذلت کشته‌ شده‌اند یا فرار کرده‌اند. تکفیری‌هایی که می‌خواستند به خاک ایران وارد شوند، کجا رفته‌اند؟ ما کجا هستیم و آن‌ها کجا هستند؟ آمریکا چه شد؟ خطر صدام به خود آمریکا و کویت برگشت. آمریکایی‌ها مزد حمایت خود را از صدام را با تجاوز بعثی‌ها به کویت گرفتند. همین چندی قبل تکفیری‌ها که در اربیل و بغداد به نزدیکی پایگاه آمریکا رسیده بودند، دست‌ به‌کاری نمی‌زدند چون وابسته بودند. اما حالا تکفیری‌ها در اروپا دست به حملات تروریستی زدند. این حمایت از تکفیری‌ها به خود اروپا و آمریکا برگشت. ان شا الله سعودی‌ها هم به سرنوشت دیگر دشمنان ملت ایران دچار می‌شوند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام خطاب به مردم چوار گفت: شما با مقاومت خودتان، علاوه بر پیروزی، دشمنان ملت را به جان هم انداختید. اختلاف و تفرقه در اردوگاه دشمن، ثمره مقاومت و اتحاد شما مرزنشینان است. شما پشتوانه انقلاب بودید و حالا باید دولتمردان ما به شما خدمت کنند. شما مردم استان ایلام نور چشم ما هستید و نباید محروم بمانید. 
دکتر رضایی افزود: به فضل خدا، ما رهبری داریم که ملت ایران را از گرداب حوادث عبور داده است. در همین داستان تکفیری‌ها ، ملت ایران با سربلندی و با رهبری حکیمانه آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای، پیروزمندانه مقاومت کرد. ما از یکی از بزرگ‌ترین حوادث و توطئه‌های دشمنان عبور کردیم. 
در این مراسم، خانواده معزز شهدای بخش چوار و آیت‌الله لطفی، نماینده ولی‌فقیه در استان ایلام، مهندس مروارید استاندار ایلام و  امام‌ جمعه شهر چوار،، امام‌جمعه شهر مهران، سردار حسینی، فرمانده سپاه استان ایلام،معروف بسطامی فرمتندار جدید ایلام، سردار یاری فرمانده نیروی انتظامی استان و جمعی از مسئولان استانی حضور داشتند. همچنین از تعدادی از خانواده های معزز شهدا به صورت نمادین تجلیل شد.

چوار شهر خاطره‌های بزرگ از حماسه‌های فراموش ناشدنی چوار شهر خاطره‌های بزرگ از حماسه‌های فراموش ناشدنی چوار شهر خاطره‌های بزرگ از حماسه‌های فراموش ناشدنی چوار شهر خاطره‌های بزرگ از حماسه‌های فراموش ناشدنی چوار شهر خاطره‌های بزرگ از حماسه‌های فراموش ناشدنی





بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی فعالان بازار با مدیرعامل منطقه آزاد ماکو برای عبور از موانع
احداث بیمارستان تخصصی و جراحی سرطان در ماکو
افزایش ۵ میلیون متر مکعبی مخزن سد مهاباد 
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم عملیات عمرانی با بتن‌ریزی عرشه پل B۵ تقاطع غیرهمسطح آذربایجان
بهره‌مندی ۹۰۹ خانوار عشایری خوی از آب شرب پایدار
انباشت ۵ هزار خودروی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی
رازی، رکوردار تردد مسافر در بین پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی
سنجش سلامت ۱۶ هزار نوآموز در مراکز جامع آذربایجان‌غربی
فرماندار ماکو: با جدیت از بروز تخلفات در بازار جلوگیری شود
محکومیت ۲۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در آذربایجان‌غربی
برنامه‌های هفته فرهنگی ارومیه غنی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود
کشف ۶ کیلوگرم نقره قاچاق در مرز بازرگان 
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند عزم همگانی است
لینک‌های کالابرگ الکترونیک، طعمه جدید کلاهبرداران سایبری
اتمام ۲۹.۵ کیلومتر از طرح راهسازی محور نقده – پیرانشهر - تمرچین
۴۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های آذربایجان‌غربی در قالب طرح پایداری تولید کشت می‌شود
همایش ملی مدیریت ضایعات کشاورزی و غذایی بهمن ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
 همکاری بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای تأمین مسکن
افزایش روستا بازار‌های آذربایجان غربی به ۲۷ مورد در چارچوب طرح معیشتی دولت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
غیر حضوری شدن مدارس تهران
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)