خراسان جنوبی
آغاز همایش جغرافیا، محیط زیست، امنیت و گردشگری در قاین
هدف از برگزاری این همایش معرفی ظرفیتهای خراسان جنوبی، شهرستان قاین و دانشگاه بزرگمهر این شهرستان در راستای توسعه است
اولین همایش ملی جغرافیا، محیط زیست، امنیت و گردشگری در دانشگاه بزرگمهر قاین آغاز بکار کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان جنوبی ، دبیر این همایش گفت: دراین همایش دو روزه شرکت کنندگان از نقاط مختلف کشور به ویژه از استانهای اصفهان، تهران، شیراز ،خوزستان ،کردستان ، تبریز ، اردبیل و استانهای خراسان حضور دارند. عبدالمجید احمدی افزود: از بین 700 مقاله رسیده از سراسر کشور به این همایش تعداد 300 مقاله توسط کمیته داوران پذیرفته که 150 تا بصورت سخنرانی و 150 مقاله به صورت پوستر در مدت دو روز ارائه می شود.
وی هدف از برگزاری همایش ملی جغرافیا، محیط زیست، امنیت و گردشگری را معرفی ظرفیتهای خراسان جنوبی، شهرستان قاین و دانشگاه بزرگمهر این شهرستان در راستای توسعه عنوان کرد و افزود: 200 استاد برجسته کشوری در کمیته های چهارگانه همایش شامل کمیته راهبردی - سیاست گذاری، کمیته علمی ، کمیته اجرایی و کمیته فناوری و اطلاعات همکاری داشته اند.
دبیر این همایش گفت: نمایشگاه پتانسیل ها و دستاوردهای زیست محیطی ، میراث فرهنگی و صنایع دستی وسوغات شهرستان از برنامه های جانبی همایش است.
عبدالمجید احمدی با بیان اینکه همزمان با برگزاری این همایش 6 کارگاه آموزشی برگزار خواهد شد افزود : نقش علوم جغرافیایی در توسعه گردشگری، حفاظت از محیط زیست و افزایش امنیت پایدار ،آگاهی و ارتقاء فرهنگ گردشگری و حفاظت از محیط زیست، اخلاق در پژوهش، شیوه مقاله نویسی و تدوین انواع مقالات علمی، آشنایی با اصول تفسیر میراث فرهنگی و طبیعی در صنعت گردشگری و آشنایی با اصول اکوتوریسم( بوم گردشگری) عناوین این کارگاههاست.