• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۲۸۳۶۴
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۴
اقتصادی » اقتصاد کلان

صنعتی‌سازی مسکن؛ نیازمند ورود فناوری‌های نوین و حمایت دولت

رئیس انجمن انبوه‌سازان مسکن استان تهران گفت: خوشبختانه ضرورت استفاده از فناوری های نوین و صنعتی سازی بیشتر نمایان شده است.

صنعتی‌سازی مسکن؛ نیازمند ورود فناوری‌های نوین و حمایت دولت
حسن محتشم در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به استقبال از چهارمین نمایشگاه بین المللی نما ، سازه و تکنولوژی های نوین ساختمانی گفت: امسال میزان استقبال بیش از صددرصد افزایش نشان می دهد و امیدواریم با معرفی فناوری های نوین و گسترش صنعتی سازی مسکن بتوانیم به فرآیند خروج از رکود هم کمک کنیم.
 
وی در حاشیه برگزاری  این نمایشگاه  به خبرنگار ما  گفت : صنعتی سازی مسکن مزایای زیادی دارد که می توان به افزایش سرعت ساخت و ساز و کاهش هزینه زمان، بهبود کیفیت ساخت و ساز همراه با نظارت بر استاندارد تولید و ترکیب مصالح، و همچنین صرفه جویی در مصرف مصالح ساختمانی و جلوگیری از هدر رفت منابع ملی اشاره کرد و در مجموع هزینه ها و قیمت هم کاهش خواهد.
 
محتشم گفت : اگرچه در حال حاضر گفته می شود میزان صنعتی سازی مسکن در ایران 20 درصد است اما باید تلاش کنیم به 100 درصد برسد.
 
وی افزود: بیشتر ساختمان های موجود که پیش از پیروزی انقلاب اسلامی و پس از آن ساخته شده عمدتا براساس روشهای سنتی بوده است و فقط در بلند مرتبه سازی و در بخشی از ساخت و سازهای دهه اخیر می توانیم نشانه هایی از صنعتی سازی را عمدتا در سازه های مسکن و ساختمان مشاهده کنیم.
 
محتشم اظهار داشت : هنوز مصرف انرژی در ساختمان ها بیشتر است و اگرچه استفاده از پنجره های دو جداره بیشتر شده اما باید به دیگر فناوریهای مورد نیاز هم توجه شود از جمله دیوارهای جدا کننده و همچنین شرایط زیست محیطی ساخت و ساز مهم است.
 
وی افزود: هنوز مصرف آب در ساختمانها بیشتر است هرچند تلاشهایی شده است اما کافی نیست.
 
رئیس انجمن انبوه سازان مسکن استان تهران گفت: برای اینکه فضا برای رونق استفاده از فناوری های نوین و سازگار با محیط زیست در صنعت ساخت و ساز مسکن و ساختمان کشور بیشتر فراهم شود باید دولت و وزارت صنعت، معدن و تجارت از واردات فناوری های پیشرفته دنیا حمایت کنند.
 
رئیس انجمن انبوه‌سازان استان تهران افزود: همچنین اگر از رکود بازار مسکن خارج شویم که خوشبختانه در حال خروج از رکود است می توانیم کارخانه های تولید مصالح ساختمانی نوین را هم توسعه دهیم و مجموعه این روند می تواند ما را در ارتقای صنعتی سازی ساختمان و مسکن و همچنین بهبود شاخصهای زیست محیطی کمک کند.
 
محتشم همچنین در چهارمین نمایشگاه بین‌المللی نما، سازه و تکنولوژی‌های نوین صنعت ساختمان گفت: بازار مسکن باید در سال 96 متحول می شود و با استفاده از اجرایی شدن برجام ورود سرمایه‌گذاری خارجی محتمل است.
 
رئیس انجمن انبوه‌سازان استان تهران با بیان اینکه دوره رکود بخش مسکن و ساختمان سال چهارم خود را پشت سر می‌گذارد، گفت: در رویکرد انقباضی که دولت در اقتصاد حاکم کرده تولید مسکن به شکل قابل توجی کاهش یافته است که خوشایند نیست.
 
وی تاکید کرد: براساس طرح جامع مسکن که از سوی وزارت راه و شهرسازی مطرح شده است کشور به سالانه یک میلیون واحد مسکونی نیاز دارد که در شرایط رکود این نیاز نه تنها انباشته شده است بلکه آمار تولید مسکن زیر 500 هزار واحد مسکونی بوده است.
 
محتشم گفت : برای خروج از رکود مسکن ، اولین اقدام دولت آن است که باید با استفاده از تسهیلات قدرت خرید متقاضیان را بالا ببرد و دومین قدم ، افزایش ساخت و ساز است و اگر تعادل عرضه و تقاضا مدیریت نشود ، افزایش قیمت مسکن در سال‌های آینده قطعی است و برای رونق‌بخشی در اقتصاد کلان هم باید از بخش مسکن شروع کنیم که به دلیل وابستگی صنایع داخلی به بخش مسکن اگر این بخش تقویت شود می‌تواند مقدمه‌ای برای رونق‌بخشی به اقتصاد باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صدور مجوز ۸۵ هزار استخدام جدید در آموزش و پرورش
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ بهمن ۱۴۰۴
۶ مصدوم دردمحور ارزوئیه به وکیل آباد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۳۸ هزار کیلومتر از راه‌های اصلی و شریانی کشور برف‌روبی شد
جاده‌های لغزنده و ضرورت رعایت احتیاط رانندگان
انسجام ملی محور اصلی اردوی راهیان نور دانشگاه تبریز است
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محکوم است
تداوم بارش برف در طالقان و محور‌های کوهستانی البرز
بررسی راهکارهای افزایش کمک به ستاد دیه
اجرای طرح ارتقا امنیت محله محور در کرمان
یاسوج سفید پوش شد
اختتامیه جشنواره ملی داستان ایثار و گرامی داشت شهدای غریب در یاسوج
ضرورت احیا و بهسازی قنوات برای پایداری کشاورزی
خروج سامانه بارشی از سمنان
نهضت عدالت آموزشی صرفاً به مدرسه‌سازی محدود نمی‌شود
هرمزگان الگوی تنوع فرهنگی قومی و فرهنگی
 دستگیری عامل وقوع تیراندازی در عنبرآباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
الحاق هزار فروند پهپاد راهبردی به قوای ارتش
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)