برگزاری نخستین جشنواره طبخ آبزیان در خرم آباد
نخستین جشنواره طبخ آبزیان امروز در خرم آباد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز لرستان؛ در این جشنواره که با هدف ترویج مصرف غذای سالم در محوطه باغ گلستان دامنه قلعه فلک افلاک خرم آباد برگزار شد، 80 شرکت کننده 210 نوع غذای طبخ شده با ماهی و سایر آبزیان را در معرض دید عموم قرار دادند.
رحمانی مسئول برگزاری این جشنواره گفت: به رای هیات داوران به ده شرکت کننده برتر این جشنواره جوایز نفیسی اهداء خواهد شد.
امروز خرم آباد میزبان شورای هماهنگی مدیران سازمان شیلات کشور بود که شرکت کنندگان در نشست شورا از جشنواره طبخ غدای لرستان بازدید کردند.