رئیس سازمان حفاظت محیط زیست :هر سال 20 تا 30 روز به روزهای هوای پاک تهران اضافه شده است +فیلم
هر سال 20 تا 30 روز به روزهای هوای پاک تهران اضافه شده است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما معصومه ابتکار در مراسم درختکاری که به مناسبت هفته منابع طبیعی و با حضور اعضای مجمع نمایندگان استان تهران در منطقه آراد کوه بخش کهریزک برگزار شد با اشاره به اینکه از ابتدای کار دولت یازدهم هر سال 20 تا 30 روز به روزهای هوای پاک تهران اضافه شده است افزود : تهران در سال 92
196 روز هوای پاک داشته در حالی که تهران امسال تا 16 آذر 266 روز هوای سالم و پاک را تجربه کرده است.
وی گفت : از سال 92 تا امسال 70 روز به روزهای هوای پاک تهران افزوده شده است.
دکتر ابتکار با بیان اینکه کیفیت هوای تهران بصورت تدریجی و با مجموعه اقدامات گسترده دولت برای بهبود کیفیت هوا از قبیل ارتقاء کیفیت سوخت توزیعی ارتقاء کیفیت خوردها توقف استفاده نیروگاههای از سوخت مازت و یکپارچه کردن معاینه فنی خودروها از سال 92 تا به امسال بهبود یافته است افزود : این اتفاق بسیار مهمی است که باید ادامه داشته باشد زیرا هنوز تا رسیدن به شرایط مطلوب بهبود کیفیت هوا فاصله زیادی داریم.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست همچنین از اجرای طرحهای مقابله با کانون های گرد و غبار در استان تهران خبر داد و گفت : امیدواریم با همکاری خوبی که با مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس داریم بتوانیم طرحها و لوایح مورد نیاز برای پیشرفت برنامه های حفاظت محیط زیست در استان تهران را به مرحله اجرا درآوریم.