• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۸۶۶۸۶
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۸
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

رونمایی از دستاوردهای فناوری اطلاعات در حوزه بازار سرمایه

در دهمین نمایشگاه بورس ، بانک و بیمه موسوم به فاینکس 2017 از محصولات جدید شرکت رایان بورس شامل سامانه «سنم» ، سامانه «مُکنت» و توسعه­های سامانه کدال برای توسعه گزارشگری در بخش­های مختلف بازار سرمایه رونمایی می شود.

رونمایی از دستاوردهای فناوری اطلاعات در حوزه بازار سرمایه
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ علیرضا ماهیار مدیرعامل شرکت رایان بورس در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، به برگزاری دهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه اشاره کرد و گفت: فاینکس 2017 یک رویداد بااهمیت مالی در کشور است که فرصت مناسبی را پیش­روی شرکت­ها و بنگاه­های اقتصادی قرار می­دهد تا علاوه بر نمایش دستاوردهای سالیانه خود، بیشترین بهره را از تجمع مردم و مسؤولان در این رویداد اقتصادی داشته باشند.
این مدیر حوزه فناوری اطلاعات بازار سرمایه، یکی از زمینه­های تحقق شعار اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال در سال 1396 را استفاده از ظرفیت­های بورس دانست و ابراز امیدواری کرد: از طریق بازار سرمایه بخشی از اهداف مترقی و کلان اقتصادی و اقتصاد مقاومتی محقق شود.
وی که کارکرد اصلی بازار سرمایه را تقویت تأمین مالی و افزایش سود­آوری بنگاه­های اقتصادی تعریف می کرد، از نمایشگاه "فاینکس 2017 " به عنوان فرصت مناسبی یاد کرد که به واسطه آن می توان انسجام و وحدت رویه را در تمام بخش های اقتصادی کشور به نمایش گذاشت.
مدیرعامل رایان بورس با اشاره به پررنگ شدن کارکردهای آموزشی، تبلیغاتی و اطلاعاتی این نمایشگاه صنعت مالی، عنوان کرد: حضور همزمان بازار پول و سرمایه در این رویداد مالی فرصت مناسبی برای تامین مالی ناشران بورسی فراهم می کند.
وی افزود: آنچه که اهمیت این دوره از برگزاری "نمایشگاه فاینکس 2017 " را دو چندان ساخته ، فضای پیش روی اقتصاد کشورمان در سطح بین المللی است به طوری که با تغییر مدل­های رفتاری اقتصادی در پی تأثیر­پذیری از فضای اقتصاد جهانی، تلاش­ها برای جذب سرمایه­گذاران خارجی در بازار سرمایه کشور افزایش یافته است.
وی با تأکید بر افزایش شفافیت اطلاعات در بازار سرمایه، ادامه داد: ارائه اطلاعات معتبر، به موقع و قابل مقایسه برای حمایت از سرمایه گذاران برای کمک در فرآیند تصمیم­گیری و همچنین داشتن بازار سرمایه کارا، مهم است، لذا توسعه سریع بازارهای سرمایه باعث شده است تا نحوه افشای اطلاعات به بازار مسئله اساسی در اطمینان از کارایی بازار تلقی شود.
مدیرعامل شرکت رایان بورس با اشاره به تغییرات صورت گرفته در روند انتشار اطلاعات در بازار سرمایه از رونمایی سامانه سنم به عنوان پایگاه ثبت و نظارت بر اطلاعات صندوق های سرمایه­گذاری بازار سرمایه خبر داد و گفت: راه اندازی سامانه مُکنت به عنوان ابزار تولید گزارش توجیهی و بیانیه ثبت افزایش سرمایه در کنار سامانه کدال و اقدامات گسترده در توسعه سامانه­های کدال و XBRL در بهره­گیری از آخرین استانداردهای گزارشگری مالی با هدف افزایش شفافیت و سرعت اطلاع­رسانی از دیگر اقدامات صورت گرفته است.
وی یادآور شد: در این نمایشگاه برای جذب استارت­آپ های فعال در حوزه فینتک تمهیدات ویژه ای اتخاذ شده است.
ماهیار در پایان گفتگو با "سنا" ضمن دعوت از همه اهالی حوزه اقتصادی کشور و فعالان صنعت فناوری اطلاعات جهت مشارکت در توسعه زیر ساخت های فنی بازار­سرمایه ابراز امیدواری کرد این نمایشگاه تأثیر فراوانی در اجرای برنامه­های اقتصادی کشور در سال 1396 داشته باشد.
دهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه از 26 فروردین امسال در تهران برگزار می شود که 351 شرکت کننده خواهد داشت و شامل ارکان بازار سرمایه، تامین سرمایه ها، کارگزاران، بانکها و موسسات مالی، بیمه، صرافی ها هستند.
از30 کشور خارجی در این نمایشگاه حضور دارند؛ اما نیاز است که این نمایشگاه بیشتر در سطح بین المللی شناخته شود و گروههای مختلف در تلاشند در سطوح گسترده حضور یابند.
در این نمایشگاه برنامه هایی چون رونمایی از تمبر یادبود دهمین نمایشگاه، رونمایی از سامانه جدید تالار مجازی، امضای تفاهم نامه، تجلیل از پیشکسوتان بازار سرمایه، تقدیر از فعال ترین نهادهای مالی و شفاف ترین ناشران بورس، نشست های تخصصی و تریبون آزاد اندیشی و پنل های تخصصی، رونمایی کتاب تاریخچه بورس و نشست های تخصصی بازار سرمایه اجرا می شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مرمت تنها مسجد چهار مناره تاریخی در داراب
عطر شهدا در قم پیچید
کمک ۲ میلیارد ریالی جانباز کاشمری به حوزه سلامت
استقبال پرشور دانش‌آموزان هرمزی از پیکر مطهر شهید گمنام
رکوردی تازه در توسعه تجدیدپذیرها تا پایان سال
ویژه‌ برنامه‌های رادیو صبا در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) 
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن 
شهر قم با تشییع شهدا عطر آگین شد 
تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر شهید گمنام در سازمان قضایی نیرو‌های مسلح خوزستان
فردا: سپاهان - الحسین در نبرد صدرنشینی
ورود اولین محموله کولبری از کشور پاکستان به خراسان جنوبی
امروز: تراکتور به دنبال ۳ امتیاز در خانه نسف قرشی
تشییع پیکر مطهر شهدای گمنام -استان‌ها (۲)
نزاع خونین در خواف؛ ۲ نفر جان باختند
دیار علویان در سوگ بانوی دو عالم نشست
احترام نظامی فرمانده مرزبانی گلستان به شهدای گمنام
پخش زنده فوتبال ایران و چین تایپه در قاب شبکه ورزش
همراهی و فداکاری مردم، سرمایه‌ای بزرگ برای ایران اسلامی
دختر پرتابگر دیسک ایران هفتم شد
عملکرد نامطلوب برخی دستگاه‌های خوزستان در اجرای قانون هوای پاک 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
وزیر ورزش و جوانان به عیادت دختر موتور سوار رفت
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
فرار رئال از شکست
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
آلودگی شدید هوا در تهران
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
پایان چشم انتظاری
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)