بر اساس گزارش فائو؛
گرسنگی 7 میلیون را در حوزه دریاچه چاد تهدید می کند
کمک غذایی فوری و حمایت از تولید تنها راه حل های دائمی رفع مشکل گرسنگی در منطقه هستند
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، دبیرکل سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) اعلام کرد حدود هفت میلیون نفر در منطقه حوزه دریاچه چاد با «خطرگرسنگی شدید» مواجه هستند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از رم، خوزه گرازیانو داسیلوا دبیرکل فائو در بیانیه ای اقدام فوری جامعه بین المللی را در این خصوص خواستار شد و گفت:«بحران در منطقه حوزه دریاچه چاد به دلیل ده ها سال سهل انگاری، عدم توسعه روستایی و تاثیرات تغیرات اقلیمی در حال گسترش است و از سوی دیگر مناقشات در این منطقه جریان دارد.»
وی تصریح کرد :«تنها راه تضمین راه حل پایدار برای مقابله با این موضوعات سرمایه گذاری در کشاورزی پایدار خواهد بود.»
دبیرکل فائو که به تازگی از بازدید برخی مناطق آسیب دیده در چاد و شمال شرق نیجریه بازگشته است، تصریح کرد:«تنها صحبت از یک بحران انسانی نیست، بلکه بحران زیست محیطی نیز وجود دارد.»
گرازیانو داسیلو پیش بینی کرد:«هفت میلیون نفر در حوزه دریاچه چاد که بخش هایی از کامرون ، چاد ، نیجر، شمال شرق نیجریه را شامل می شود با خطر گرسنگی شدید مواجه هستند. در این میان 50 هزار نفر با قحطی مواجه اند.»
سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد نصریح کرد دریاچه چاد از سال 1963 تاکنون حدود 90 درصد حجم آب خود را از دست داده که این موضوع اثرات بسیار مخربی روی امنیت غذایی ساکنان منطقه دارد که حیات آنها به طور گسترده به ماهیگیری و کشاورزی مبتنی بر آب دریاچه وابسته است.
فائو با همکاری دیگر آژانس های وابسته و همکار با سازمان ملل متحد، از جامعه جهانی خواست فوری در این مورد اقدام کنند. در بیانیه فائو آمده است:«کمک غذایی فوری و حمایت از تولید تنها راه حل های دائمی رفع مشکل گرسنگی در منطقه هستند.»