• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۹۹۴۳۰
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۵
اجتماعی » جامعه و شهری
شهردار منطقه 10:

25 درصد پروانه های صادر شده در این منطقه در بافت فرسوده بوده است

شهردار منطقه 10 تهران گفت: 25 درصد پروانه های صادر شده در این منطقه در بافت فرسوده بوده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما عباس بابازاده در جمع خبرنگاران با اشاره به مختصات منطقه 10 اظهار کرد: 25 درصد پروانه های صادر شده طی سالهای گذشته در منطقه 10 تهران در بافت فرسوده بوده و متاسفانه هنوز 60 درصد بافت منطقه فرسوده است.
وی افزود: این منطقه یکی از کوچکترین مناطق شهر تهران است که از بافت جمعیتی فشرده برخوردار است به این معنی که در 800 هکتار مساحت منطقه 320 هزار نفر سکونت دارند.
بابازاده گفت: واقعیت این است که 60 درصد از منطقه 10 در بافت فرسوده قرار دارد و ساکنان این بافت ها معمولا با اجرای طرح های تجمیع مخالفت می کردند در نهایت اما با ارایه بسته های تشویقی طی دو سال گذشته و کاهش عوارض متفرقه در بخش بافت فرسوده تا صفر موجب شد که شاهد استقبال خوبی از سوی شهروندان باشیم.
وی ادامه داد: 11 هزار و 722 پروانه صادر شد که از این تعداد 7 هزار و 888 پروانه مربوطه به بافت فرسوده است از این تعداد نیز برای 1649 پلاک پروانه به صورت تجمیعی صادر شدکه متوسط آن 2،5 پلاک است.
شهردار منطقه 10 با اشاره به آزادسازی 9 هکتار از منطقه به لحاظ اجرای طرح های تجمیع تصریح کرد: طی یک سال گذشته نزدیک به 8 میلیارد تومان تخفیف از محل بافت فرسوده برای شهروندان قائل شدیم.
وی با اشاره به اقدامات مدیریت شهری در راستای توسعه منطقه 10 طی 12 سال گذشته و به ویژه سال 95 عنوان کرد: امروز نزدیک به 6 مجموعه ورزشی بزرگ که 2 تا از آنها مجهز به استخر و سونای دوقلو هستند در منطقه فعالیت می کنند. همچنین در یک سال گذشته بیشترین اقدامات ما در راستای نگهداشت و اتمام پروژه های نیمه کاره منطقه بود.
بابازاده اصلاح هندسی در 15 نقطه از منطقه 10 و به طور اخص خیابان امام خمینی (ره) را از مهمترین اقدامات ترافیکی یک سال گذشته معرفی کرد و گفت: در ایام نوروز با بازگشایی تقاطع ها به ویژه مسیر قصردشت در خیابان امام خمینی (ره) در ایام نوروز تلاش کردیم تا از حجم ترافیک ها بکاهیم . البته لازم به ذکر است مشکلات ما در منطقه 10 بحث پارکینگ است که در این مورد نیز سعی کرده ایم تا با راه اندازی سه پارکینگ مکانیزه هر یک از ظرفیت 30 خودرو تا حدی بار مشکلات را کاهش دهیم.
شهردار منطقه 10 از صدور پروانه برای ساخت پارکینگ طبقاتی هر یک با ظرفیت 400 خودرو در خیابان جیحون و نبش خیابان دامپزشکی طی ماه های آینده خبر داد و گفت: تلاش کردیم تا از زمین هایی که رها شده اند استفاده کنیم و به عنوان پارکینگ برای اسکان 200 خودرو استفاده کنیم.
بابازاده در بخش دیگری از سخنانش به راه اندازی سه بوستان کوچک در محلات هاشمی، هفت چنار و بریانک پرداخت و عنوان کرد: سال گذشته سه تا از باغ های منطقه را شناسایی کردیم که در نهایت در خصوص باغ نظر با 6 هزار هکتار مربع مساحت به توافق رسیدیم و قرار است با همکاری مسئولان شهری این باغ در آینده ای نزدیک به بوستان برادران شهید صادقی تبدیل شود که هزینه احداث ان 10 میلیارد تومان است.
به گفته وی طی یک سال گذشته 46 چشمه سرویس بهداشتی در سطح منطقه نصب شده و به منظور بهسازی نقاط بی دفاع شهری اقدامات لازم برای انجام 12 هزار متر مربع نقاشی دیواری در دستور کار قرار گرفت.
شهردار منطقه 10 همچنین با یادآوری اقدامات فرهنگی و اجتماعی در سطح منطقه تصریح کرد: با مرمت موزه هفت چنار به عنوان یکی از قدیمی ترین موزه های تهران نوروز امسال شاهد بازدید حدود 8 هزار نفر از این موزه بوده ایم.
وی در ادامه به موضوع ادغام منطقه 10 و 9 براساس بحث و بررسی های شورای شهر اشاره کرد و عنوان کرد: به نظر من با توجه به وسعت کم منطقه10 ، اجرای طرح ادغام می تواند اتفاق خوبی باشد. البته از آنجا که در انتهای کار این دوره از شورا هستیم ممکن است بررسی این موضوع به شورای آینده موکول شود.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر حضور کارخانه زمزم منطقه 10 و مشکلات ناشی از آن اظهار کرد: طی جلساتی که داشتیم متوجه شدیم که متولیان آن برنامه ای برای خروج از منطقه ندارند. البته بحث هایی در خصوص خروج این کارخانه از منطقه در درازمدت مطرح شد با تمامی این اوصاف ما اخطارهای محیط زیستی لازم را به کارخانه داده ایم و کارخانه نیز به این اخطارها توجه کرده است.
بابازاده همکاری شهرداری تهران و شرکت آب و فاضلاب در راستای تکمیل 95 درصد از شبکه فاضلاب را از مهمترین دستاوردهای مدیریت شهری دانست و خاطرنشان کرد: پس از این همکاری موفق شدیم تا 12 هزار و 472 متر برابر با 12،5 کیلومتر از انهار را به کالیب تبدیل کنیم.
شهردار منطقه 10 در بخش دیگری از سخنانش به برنامه های سال 96 پرداخت و گفت: با همکاری معاونت حمل و نقل شهرداری تهران طرح ساماندهی خیابان قزوین، دوراهی قپون را با ساخت زیرگذر در دستور کار قرار دادیم.
بابازاده ادامه داد: همچنین در آینده ای نزدیک سه ایستگاه متروی امام خمینی-نواب، نواب - کمیل و ایستگاه بزرگ بریانک در منطقه به بهره برداری می رسد.
به گفته وی به تازگی 1500 متر زمین توسط شهرداری تهران در خیابان رودکی تملک شده و برای تبدیل به میدان میوه تره بار تحویل سازمان مذکور شده است.
شهردار منطقه 10 انتقال ساختمان اسکان کارگری نواب بنا به درخواست شهروندان را از دیگر برنامه های امسال معرفی و خاطرنشان کرد: قرار است تا کارگران مستقر در این اسکان کارگری به دو نقطه دیگر منتقل شوند و خیابان مذکور در نواب به سوله بحران تبدیل شود.
بابازاده با اشاره وجود 25 نقطه بن بست در منطقه گفت: این موضوع یکی از مشکلات منطقه ماست که با تملک 25 تا 30 پلاک می توان شاهد بازگشایی معابر بود. در حال حاضر برنامه تملک این پلاک ها برقرار شده و امیدواریم این مشکل منطقه امسال برطرف شود.
وی در پایان به طرح تملک 4 مغازه تجاری برای رفع گره ترافیکی خیابان امام خمینی (ره) و رودکی پرداخت و بیان کرد: در حال حاضر با دو مالک توافق کردیم و با دو مالک دیگر در حال مذاکره هستیم در این خصوص نیز امیدواریم تا در آینده ای نزدیک شاهد کاهش بار ترافیک در محور مذکور باشیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم فوتبال امید یاران تبریز در آستانه صعود به لیگ برتر
افتتاح ۳۲۹ طرح برق رسانی در آذربایجان شرقی
تاکید امام جمعه تبریز بر نقش محوری روحانیت در تبلیغ دین
تبریک دبیرکل سازمان ملل بمناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
افتتاح خط تولید ذوب ریسی نخ ازمواد پلی اتیلن در شهرک شکوهیه قم
روند رو به رشد احداث نیروگاه‌های خورشیدی در قم
اعلام مبادی جابجایی شرکت کنندگان در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در کیش
عیدی دولت در شب ۲۲ بهمن به مردم خراسان جنوبی
مصدوم شدن ۷ نفر در سانحه رانندگی در جاده کرج چالوس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
نجات کوهنورد ۵۵ ساله از دره ارتفاعات ساوجبلاغ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
ترمیم سهمیه آرد نانوایی‌ها استان برای اسفندماه
حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان زنجان با ۲۷۰ میلیارد تومان شارژ شد
اوقات شرعی اهواز، ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
پوشش امدادی راهپیمایی ۲۲ بهمن توسط ۶۹ تیم عملیاتی هلال‌احمر زنجان
قدردانی رئیس قوه قضائیه از خواننده سرود "خجسته باد این پیروزی"
انقلاب ایران، ندای بلند حمایت از مستضعفان جهان است
مرکز وکلای قوه قضائیه، پایه مهم برای تحقق عدالت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)