• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۸۴۷۱۸
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۴
اجتماعی » جامعه و شهری

بهره برداری از فاز نخست مرمت خانه تاریخی اتحادیه؛ نیمه نخست امسال

معاون خدمات شهری شهرداری تهران در بازدید شهردار تهران از خانه تاریخی اتحادیه گفت: فاز نخست مرمت خانه تاریخی اتحادیه ، نیمه نخست امسال به بهره برداری خواهد رسید.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل معاونت خدمات شهری شهرداری تهران ، محمدباقر قالیباف شهردار تهران صبح امروز از روند مرمت بناها، بازسازی خانه تاریخی اتحادیه و احداثات جدید و نیز در جریان آخرین روند پیشرفت این پروژه قرار گرفت.
شهردار تهران در این بازدید بارضایت از روند مجموعه اقدامات صورت گرفته در این بنای تاریخی گفت:شهرداری تهران در طول این 12 سال در حوزه میراث؛ اقدامات شایسته ای به ویژه در منطقه 12 انجام داده است و در راستای حفظ این بناهای تاریخی باید این بناها با کیفیت بسیاری مرمت و بازسازی شوند.
یزدانی نیز در این بازدید با بیان این که شهرداری تهران بر اساس الزام شورای اسلامی شهر تهران در سال 92 ملزم به خرید خانه تاریخی اتحادیه شد، گفت:تملک خانه تاریخی اتحادیه در شهریور 94 صورت گرفت است و این خانه تاریخی 8800 مترمربع مساحت دارد که از مجموعه ابنیه های تاریخی منطقه 12 محسوب می شود.
وی با اشاره به این که این خانه تاریخی در دوره های مختلف تاریخ معاصر، کارایی های مختلفی داشته و اتفاقات و تصمیمات بسیار مهمی در این خانه گرفته شده است و بر طبق پژوهش های صورت گرفته در خصوص خانه تاریخی اتحادیه از تاریخ های معاصر گوناگونی برخوردار است ، گفت: این خانه تاریخی که خانواده اتحادیه در آن زندگی می کردند؛ دارای 3500 متر بنای مسقف است که 4 امارت و 3 حیاط که شامل حوضخانه و حمام است و متشکل از 8 حوض ،6 آب انبار قدیمی و مجموعه ای از شبکه های آبرسانی تاریخی است.
یزدانی اضافه کرد:ابنیه های موجود در محوطه خانه تاریخی اتحادیه متشکل از معماری دوره قاجار،پهلوی اول و دوم است و این مجموعه دو در ورودی دارد که یک ورودی از خیابان لاله زار و یک ورودی از خیابان فردوسی است. 
وی با ذکر اینکه تاکنون بیش از 50 جلسه شورای راهبری معماری تشکیل شده است که متشکل از معماران و مرمت گران برجسته کشور بوده است، گفت: بیش از 50 کارشناس هنری و معماری از یکسال و نیم گذشته تاکنون در این پروژه مشغول به فعالیت هستند.
معاون خدمات شهری شهرداری تهران با بیان اینکه در طول ماه های گذشته عملیات استحکام بخشی تمامی ابنیه ها صورت گرفته و این استحکام بخشی با توجه به جدیدترین متد علمی روز دنیا صورت گرفته است، عنوان کرد:بیش از 10 تیم کارشناس تاریخی مشغول پژوهش تاریخی مجموعه تاریخی خانه اتحادیه هستند که مرمت گران کارشان را از ماحصل این پژوهش ها انجام می دهند.
وی با بیان این که مرمت و باز زنده سازی تنها بادگیر مجموعه خانه تاریخی اتحادیه در فروردین 96 صورت گرفته است، تصریح کرد: در فاز نخست این پروژه بخش هایی از این عمارت با کاربری موزه مشاهیر افتتاح می شود و به بهره برداری خواهد رسید. همچنین با برنامه ریزی های انجام شده و به همت سازمان زیباسازی شهر تهران؛ فاز نخست مرمت خانه اتحادیه؛ نیمه نخست امسال به بهره برداری خواهد رسید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان دو جشنواره ملی پایان‌نامه و کتاب سال دانشجویی منتشر شد
اجلاس وزیران حمل و نقل سازمان همکاری اسلامی
گام بلند چین برای فرستادن انسان به ماه
ارائه خدمات رایگان دندانپزشکی در روستای خورمیز علیای مهریز
افتتاح آموزشگاه شهید کارآزموده روستای هرج بخش اسیر شهرستان مهر
بازسازی مصلی جوادالائمه (ع) رامسر
انقلاب اسلامی نشان داد راه پیشرفت از مقاومت می‌گذرد
فراخوان سومین همایش تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس با محوریت آب
ارائه خدمات بهداشتی به سالمندان ورزنه
بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم مالیاتی تا سقف ۷۰۰ میلیون تومان در آذربایجان‌شرقی
تمایل رئیس جمهور آمریکا برای سفر به چین
روایت زندگی و ایثار پاسدار شهید محمد شیخی
گنجاندن «سیمرغ پارسی» در بخش اصلی جشنواره فیلم فجر ضروری است
پیروزی آکادمی سحر و نفت برابر حریفان
افتتاح واحد پزشکی قانونی در زندان دزفول با هدف تسریع در رسیدگی‌های قضائی
۱۰۰ ثانیه با اخبار ایلام، امروز ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۴
استقامت و ولایتمداری تا پای جان، نقطه اشتراک مردم در ۴۷ سال تاریخ انقلاب اسلامی است
ارائه خدمات جهادی به شهروندان شمال شرق پایتخت
پایداری هوا تا شنبه در گلستان
همدلی مردم رامسر برای بازسازی مصلی شهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ استان‌ها (۵)
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
لاریجانی: آمریکا تا حالا پیشنهاد مشخصی نداده است
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۱ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)