روسیه: آمریکا درباره کره شمالی همه جوانب را بررسی کند
زاخارووا : آمریکا پیش از هرگونه اقدام علیه کره شمالی باید همه جوانب را بررسی کند
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه روز چهارشنبه گفت روسیه امیدوار است آمریکا پیش از هرگونه اقدام درمورد کره شمالی ، همه جوانب را مد نظر قرار دهد و از هرگونه تصمیم عجولانه در خصوص پیونگ یانگ خودداری کند.
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک از مسکو ، وی در کنفرانسی خبری افزود :« همقطاران آمریکایی ما ویژگی های بسیار بدی دارند. آنها ابتدا کاری را انجام می دهند و بعد مسئله مورد نظر را بررسی می کنند. این در حالی است که بهتر است آنها ابتدا موضوع را بررسی ، سپس بهترین راهبرد را انتخاب کند و پس از آن اقدام یا بیانیه ای را منتشر کند.»
مایک پنس معاون رئیس جمهور آمریکا 17 آوریل در سفر به کره جنوبی گفت حملات نظامی آمریکا علیه نیروهای متخاصم در افغانستان و سوریه نشان دهنده تغییر در راهبرد واشنگتن برای متوقف کردن برنامه های هسته ای و موشکی پیونگ یانگ است.
رسانه های آمریکا 14 آوریل اعلام کردند اگر کره شمالی تصمیم بگیرد آزمایش هسته ای دیگری انجام دهد ، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا ممکن است دستور حمله به این کشور را صادر کند.