• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۱۴۶۲۶
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۰
سیاسی » انتخابات
برنامه انتخاباتی مصطفی میرسلیم در قم؛

میرسلیم: واردات بی رویه ناشی از سوء مدیریت است

نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در شهرک صنعتی شکوهیه قم گفت: واردات بی رویه جز سوء مدیریت هیچ علتی ندارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ سیدمصطفی آقامیرسلیم با حضور در شهرک صنعتی شکوهیه قم درحالی که لباس کار به تن کرده بود پس از بازدید از بخش هایی از این شهرک در جمع کارگران سخنرانی کرد.
وی افزود: هیچ معنی ندارد که ما این همه مهندس در کشور داشته باشیم و کارگران ما به خارجی ها خدمت کنند.
میرسلیم با اشاره به استعدادهای خدادادی ایران گفت: با اینکه خداوند به ما 4 برابر کشور همسایه ای مانند ترکیه امکانات داده است و از لحاظ نیروی انسانی هم کم و کسر نداریم اما مرتب شاهدیم که از مرز بازرگان کالاهای ترکیه ای وارد کشور می شود.
وی اضافه کرد: باید روی پای خود بایستیم تا هیچ گونه تحریمی ما را نتواند تضعیف کند.
میرسلیم افزود: کارگران با وجدان کاری باید ایران را به ایرانی شکست ناپذیر تبدیل کنند و اگر کار باکیفیت ارائه کنیم همه خریدار کالای ما خواهند بود.
 
مردم را مسخره نکرده ام که کنار بروم
نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: مردم را مسخره نکرده ام که بخواهم از عرصه نامزدی کناره گیری کنم.
سید مصطفی آقامیرسلیم در حاشیه بازدید از شهرک صنعتی شکوهیه قم در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا درست است که شما به آیت الله موحدی کرمانی قول داده اید که به نفع جمنا کناره گیری کنید؟ افزود: من چنین قولی نداده و مردم را هم مسخره نکرده ام و تا آخر ایستاده ام. 
 
زیارت حضرت معصومه (س) و حضور بر سر مزار شهید مطهری به مناسبت روز معلم از دیگر برنامه های انتخاباتی این سفر یک روزه وی خواهد بود.
مهندس میرسلیم همچنین قرار است عصر امروز در جمع دانشجویان پردیس دانشگاه تهران سخنرانی کند و پس از نماز مغرب و عشاء هم برنامه سخنرانی در مسجد حضرت ابوالفضل (ع) واقع در خیابان شاه ابراهیم خواهد داشت.
 
میرسلیم : معلم نباید کار دوم و سوم داشته باشد
نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: معلمان ما نباید اینقدر گرفتار و ذلیل باشند که کار دوم و سوم داشته باشند .
سید مصطفی میرسلیم پس از قرائت فاتحه بر مزار شهید مطهری در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما درباره شخصیت این شهید افزود: مطهری استاد همه کسانی است که در جوانی خود پا در صحنه گذاشتند تا انقلاب به پیروزی برسد .
وی گفت: شهید مطهری مرد علم و عمل بود و هر چه تالیف کرد برای همه گروههای اجتماعی از خردسال تا جوان و دانشگاهی و سالمند مفید بود.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری خدمت شهید مطهری برای فهماندن ارزشهای اسلام و در پیروزی رساندن انقلاب را بی نظیر خواند و افزود: آثار شهید مطهری بی نقص ، بی اشکال و بدون انحراف است و خیلی از بزرگان تالیفاتی داشتند اما کسی مثل او این چنین هوشمندی و درایت نداشت .
وی در پاسخ به سوال دیگری درباره برنامه اش برای ارتقاء معیشت معلمان گفت : برنامه اصلی ما این است که به مردم بگوییم که به فکر دولتی باشند که خدمتگزار آنها باشد نه دولتی که فقط به دنبال این باشد که چه کند تا 4 سال دیگر هم بماند .
میرسلیم در پاسخ به سوال مجدد خبرنگار ما مبنی بر اینکه آیا آموزش و پرورش توانسته است اهداف انقلاب را به تحقق برساند گفت : بالاخره فعالیتهایی شده اما شأن و منزلت معلم در آموزش و پرورش محترم شمرده نشده است .
وی افزود: معلم ما نباید اینقدر گرفتار و ذلیل باشد که رانندگی تاکسی کند و کار دوم و سوم داشته باشد و نتواند به بچه های ما برسد .
میرسلیم گفت: ما بچه های خود را برای تربیت به کسانی می سپاریم که بیچاره و تحقیر شده اند در حالیکه در کشورهای پیشرفته به بهترین نحو به معلم ها رسیدگی می شود .
وی افزود: از نظر ما باید شأن معلم حفظ و معیشت آنها تامین شود تا با فراغ بال بتوانند به امر تربیت فرزندان ما بپردازند.
 
خبر تکمیل می شود...
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی فعالان بازار با مدیرعامل منطقه آزاد ماکو برای عبور از موانع
احداث بیمارستان تخصصی و جراحی سرطان در ماکو
افزایش ۵ میلیون متر مکعبی مخزن سد مهاباد 
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم عملیات عمرانی با بتن‌ریزی عرشه پل B۵ تقاطع غیرهمسطح آذربایجان
بهره‌مندی ۹۰۹ خانوار عشایری خوی از آب شرب پایدار
انباشت ۵ هزار خودروی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی
رازی، رکوردار تردد مسافر در بین پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی
سنجش سلامت ۱۶ هزار نوآموز در مراکز جامع آذربایجان‌غربی
فرماندار ماکو: با جدیت از بروز تخلفات در بازار جلوگیری شود
محکومیت ۲۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در آذربایجان‌غربی
برنامه‌های هفته فرهنگی ارومیه غنی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود
کشف ۶ کیلوگرم نقره قاچاق در مرز بازرگان 
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند عزم همگانی است
لینک‌های کالابرگ الکترونیک، طعمه جدید کلاهبرداران سایبری
اتمام ۲۹.۵ کیلومتر از طرح راهسازی محور نقده – پیرانشهر - تمرچین
۴۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های آذربایجان‌غربی در قالب طرح پایداری تولید کشت می‌شود
همایش ملی مدیریت ضایعات کشاورزی و غذایی بهمن ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
 همکاری بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای تأمین مسکن
افزایش روستا بازار‌های آذربایجان غربی به ۲۷ مورد در چارچوب طرح معیشتی دولت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)