• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۵۳۶۹۶
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۶
اجتماعی
سردار شریف:

مسئله فلسطین، محورایجاد وحدت میان جوامع اسلامی

رئیس ستاد انتفاضه و قدس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، مسئله فلسطین و مقابله با اسرائیل را محور ایجاد وحدت میان جوامع اسلامی برشمرد.

مسئله فلسطین، محورایجاد وحدت میان جوامع اسلامیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از سپاه نیوز، سردار رمضان شریف در نخستین نشست ستاد مرکزی انتفاضه و قدس تصریح کرد: با وجود همه تهدیدات، مخالفت ها و مقاومت ها، امروز بحمدالله اخبار فلسطین و جبهه مقاومت در سطح افکار عمومی جهانیان منتشر می شود و مورد تحلیل و انعکاس قرار می گیرد.
 
وی از روز جهانی قدس به عنوان یادگار ارزشمند و میراث راهبردی امام خمینی(ره) در حمایت از مردم مظلوم فلسطین یاد کرد و گفت: این روز باشکوه همه ساله به فرصتی برای اعلام انزجار از رژیم غاصب صهیونیستی و اعلام مواضع امت اسلامی علیه اشغالگری و ظلم به ملت فلسطین تبدیل شده است.
 
سردار شریف یکی از بهترین کارکردهای روز قدس را عدم به فراموشی سپردن مسئله فلسطین دانست و اظهار کرد: از بدو پیروزی انقلاب اسلامی تا به امروز، جمهوری اسلامی ایران همواره در روز قدس پرونده مربوط به ملت مظلوم فلسطین در برابر ظلم و ستم صهیونیست های غاصب را مورد بازخوانی قرار می‌دهد .
 
وی موضوع فلسطین و مقابله با اسرائیل را محورایجاد وحدت میان جوامع اسلامی برشمرد و تصریح کرد: با وجود تمامی تهدیدات ،مخالفت ها و مقاومت ها، امروزبحمد الله اخبار فلسطین و جبهه مقاومت در سطح افکار عمومی جهانیان منتشر می شود و موردتحلیل و انعکاس قرار می گیرد.
 
سردار شریف با تاکید بر ضرورت آگاهی بخشی متناسب با شرایط روز در خصوص مسئله فلسطین اظهار کرد:به رغم تلاش های گسترده و سناریوهای متعدد استکبار جهانی و صهیونیسم بین الملل در به انحراف کشاندن افکار عمومی جهانیان از جنایات صهیونیستها، فلسطین همچنان مسئله محوری جهان اسلام است.
 
رئیس ستاد انتفاضه و قدس با بیان اینکه به فضل الهی با ژرف نگری و دور اندیشی امام خمینی(ره) و هدایت ها و تاکیدات مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) روز قدس هر سال باشکوه تر از گذشته برگزارمی‌شود، لزوم برقراری تعاملات و هماهنگی‌های هر چه بیشتر سازمان‌ها، نهادها و شخصیت‌های فعال در حوزه قدس و فلسطین به منظور ایجاد هم افزایی در بکارگیری ظرفیت و توان امت اسلامی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین را مورد تاکید قرار داد.
 
همچنین در این نشست نمایندگان سازمان‌ها و نهادهای مرتبط در امور فلسطین به بیان دیدگاه‌ها و ارائه پیشنهادات خود به منظور برگزاری هر چه باشکوه‌تر مراسم روز قدس سال 1396 پرداختند.
 
اولین نشست ستاد برنامه‌ریزی روز جهانی قدس 1396 ستاد انتفاضه و قدس با حضور مسئولان، مدیران و نمایندگان سازمان‌ها و نهادهای مرتبط در امور فلسطین در سالن اجتماعات شورای هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
تظاهرات بحرینی‌ها علیه آل خلیفه
ورود بیش از ۶۵۰۰ زائر ایرانی به شهر پیامبر
نقش کلیدی زنجان در پایداری اقتصاد کشور با تولید ۱۴ میلیون تن مواد معدنی
استاد نقره‌کار هنر معماری را با اندیشه ولایی پیوند زد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
اعلام آمادگی ۳ هزار معلم لرستانی در دفاع از ایران اسلامی
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)