• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۶۰۸۳۳
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۴
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
کهگیلویه و بویراحمد؛

مراسم سالگرد ارتحال امام(ره) در استان+فیلم

مراسم گرامیداشت بیست و هشتمین سالروز ارتحال امام خمینی (ره)با حضور گروه های مختلف مردم و مسئولان در مصلای امام خمینی یاسوج برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، قشرهای مختلف مردم مومن و روزه دار شهر یاسوج با حضور در مصلی امام خمینیآغاز مراسم سالگرد ارتحال امام در مصلی یاسوج شهر یاسوج گرد هم آمدند تا بار دیگر با آرمان‌های معمار کبیر انقلاب تجدید پیمان کنند.
حجت الاسلام سیدجواد خاضع رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: مراسم بیست و هشتمین سالروز ارتحال امام خمینی (ره) امروز (۱۴ خرداد ۹۶) همزمان باسراسر کشور در مصلی شهر یاسوج از ساعت ۱۸ و ۳۰ دقیقه تا نماز مغرب و عشا به صرف افطاری برگزار شد.
 نماینده ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس شورای اسلامی هم در این آیین گفت: انتخاب امام خامنه ای به رهبری مرهمی بر دردهای مردم داغدار بود.
سید حسین نقوی حسینی افزود: مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در این مراسم حضور گسترده پیدا کردند تا ثابت کنند که در راه این نظام استوار هستند.
وی گفت : تنها مراسم تشییعی که باعث ناراحتی و غم و اندوه مسلمین شد، تشییع معمار کبیر انقلاب اسلامی بود که با انتخاب امام خامنه ای(مدظله العالی) به عنوان رهبر این نظام مقدس تسکین و مرحمی بر دردها گذاشته شد.
نقوی حسینی در بیان اندیشه‌های راهبردی حضرت امام خمینی(ره) افزود: وابستگی امام خمینی(ره) به مردم در هر شرایطی از زمان و مکان به نحوی بود که هرگز نمی‌توان مرزی میان امام به‌عنوان یک رهبر معنوی و مردم زمانه‌اش قائل بود و رمز توفیق حرکت امام خمینی(ره) نیز بر پایه همین اصل مردمی بودن و همدل بودن با مردم قرار داشت.
وی گفت: در سیره امام (ره) و آن‌چه به‌صورت واضح از زندگی ایشان برای همه ما نقل‌شده و البته ابعاد گسترده‌ای از آن نیز به تصویر درآمده و در مراودات ایشان نیز نمایان است، دوری از تجمل‌گرایی در ذات زندگی  در همه دوره‌های زمانی بوده است و مردم با این جنس از رفتار و کردار بود که هر آنچه امام بیان می‌کرد بر دل‌وجانشان می‌نشست.
نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: وظیفه‌داریم اکنون نیز به همان اصول روشنی که امام خمینی(ره) بر آن‌ها پافشاری می‌کرد و بر ضرورت اجرا و انجام آن‌ها تأکید داشت، عمل کنیم و انقلاب را بر پایه اصول مورد انتظارایشان به‌پیش ببریم.
حسینی نقوی گفت: مردم حرف و کلام امام خمینی(ره) را از جنس خود می‌دانستند و به شکل بی‌سابقه‌ای در طول تاریخ، با او پیوند عمیق اعتقادی برقرار کردند و هچون دین در عمق وجود هر ایرانی ریشه‌ای عمق یافته دارد.
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، به علل محبوبیت و فراگیری افکار امام خمینی (ره) در میان ملل آزاده دنیا اشاره کرد و ادامه داد: وحدت کلمه و بیان هر حرفی برای خیرخواهی مردم و درعین‌حال ایمان وسیع امام سبب شد تا وی بتواند به‌عنوان یک رهبر دینی فرزانه راه توسعه و پیشرفت ملت ایران را گشوده و شرایطی را به وجود بیاورد که با الگو گیری از برجستگی‌های اخلاقی وی، بسیاری از ملت‌ها، راه آزادی و استقلال را به‌پیش گیرند و به اذعان آن‌ها، سرمنشأ بسیاری از رفتارهای عزت طلبانه در منطقه آن دوران به‌واسطه همین حرکت‌ها بوده است.
وی گفت: تا زمانی ‌که انقلاب با تکیه‌بر ملت به‌پیش می‌رود، پیروز است و تامادامیکه ملت ایران بر صراط امام و در راه تبعیت از آرمان‌های شهدا و ولایت‌فقیه گام برمی‌دارند، گزندی بر کشور وارد نمی‌شود و به هراندازه که ما مسئولان از مردم و از آن آرمان‌های اصیل فاصله بگیریم به انحطاط نیز نزدیک‌تر می‌شویم.
حسینی با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت در کشور، از آحاد مردم خواست تا با هوشیاری ویژه، تأکید خود را بر اصولی قرار دهند که از دیرباز به‌عنوان اصول مسلم انقلاب قرار داشته است و مسئولان نیز در هر جایگاهی، خود را مدیون اعتماد مردم بدانند و از رفتارهایی که اعتماد عمومی را خدشه‌دار می‌کند، خودداری کنند.
نماینده مردم شهرستان های ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس شورای اسلامی افزود: امروز همگان وظیفه خود می دانیم تا با هر گرایش سیاسی و حزبی، فقط برای حفظ و اقتدار نظام مقدس جمهوری ایران همگان در مراسم بزرگداشت قیام ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ حضور پیدا کنیم.
وی گفت: مردم کهگیلویه و بویراحمد با شرکت در راهپیمایی 15 خرداد باز هم ثابت خواهند کرد که پای نظام و آرمان های انقلاب اسلامی ایستاده و با حضور گسترده خود در مراسم راهپیمایی این روز ارزشمند مشت محکمی بر دهان یاوه گویان خواهند زد.
در ادامه مراسم بیست و هشتمین سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی (ره) با حضور مسولان استانی و اقشار مختلف مردم در مصلی امام خمینی یاسوج برگزار شد حاضران در سوگ رحلت جانگداز معمار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) بر سر و
سینه زدند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
  
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی نمایشگاه طوایف سیستان وبلوچستان در زاهدان
آیین بهره برداری و کلنگ زنی ۹ طرح صنعت آب و برق در شادگان
کرمان در جایگاه سوم پارالمپیاد استعداد‌های برتر پسران ایران
بر خورد مرگبار موتور سیکلت با خودرو در سبزوار
مقابله با آفت سوسک سرخرطومی حنایی در عنبرآباد
خانه کتاب و برنامه های اهل قلم در این هفته
سازمان منافقین از هیچ دشمنی علیه ملت ایران مضایقه نکرده است
بررسی صلاحیت داوطلبان هفتمین دوره شورای شهر اراک
برپایی جشن تکلیف دختران قروه‌ای
معرفی ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان
لاریجانی: فشار غرب نتوانسته رابطه تهران - مسکو را متوقف کند
تأکید استاندار کرمان بر حمایت از سرمایه‌گذاران خارجی
رشد ۲ پله ای اعتبارات استان زنجان در بودجه ۱۴۰۵
نام‌ نویسی هزار و ۴۳۳ داوطلب برای انتخابات شورا‌های اسلامی روستا در خراسان جنوبی
مراسم چهلم شهدا و جانباختگان فتنه آمریکایی صهیونیستی
مجوزهای زیست محیطی زیر ذره بین دستگاه قضا
برگزاری همایش ملی تجلیل از رانندگان حمل و نقل فرآورده‌های نفتی در اهواز
تجلیل از بسیجیان مجری طرح های جهادی و کاربردی در سمنان
اربیعن شهدای دی ماه
شهید شرفی منش شهید شرافت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی
پایان دور دوم گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا
وزیر رفاه: دهک‌بندی از معیار دریافت یارانه حذف شد
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا
توضیحات قالیباف درباره افزایش حقوق‌ها در سال آینده
عکس‌های ارسالی برای مسابقه عکاسی حیات وحش لندن
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!
برگزاری مراسم چهلم شهدای مقاومت ملی در مرودشت
اهدای عضو یک خانم ۴۵ ساله در قم
عراقچی با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دیدار کرد
دعوت ستادکل نیروهای مسلح از مردم برای حضور در گرامیداشت شهدای فتنه آمریکایی - صهیونی
حقوق گمرکی ۴ درصدی برای واردات انواع خودرو در سال آینده
رژیم صهیونی تلاش می کند مذاکرات خراب شود
دریادار تنگسیری: برای حفظ ایران جان می‌دهیم
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۸ نظر)
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد  (۵ نظر)
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا  (۳ نظر)
آگهی مزایده عمومی فروش خانه‌های سازمانی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران  (۱ نظر)
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد  (۱ نظر)
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز  (۱ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)