• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۷۶۷۳۱
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۷:۵۴
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
درپی انتشار اخباری مبنی بر دیدار روسای جمهور روسیه و آمریکا؛

گفتگو با ترامپ امکانپذیر است

رئیس جمهور روسیه گفت دیدار با دونالد ترامپ زمانی امکانپذیر است که رئیس جمهور و تیم وی برای همکاری های عملی امادگی داشته باشند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در چهارمین بخش از مستندی که پنجشنبه شب از یکی از شبکه های تلویزیونی آمریکا پخش شد گفت دیدار رده بالا میان مقامات روسیه و دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا زمانی امکانپذیر است که ترامپ و تیم وی برای همکاری های عملی امادگی داشته باشند. 
به گزارش خبرگزاری تاس از نیویورک، پوتین در این باره گفت:«من اطمینان دارم که ما در نقطه ای دیدار خواهیم کرد. ولی ما برای دیدار کردن، به کسی فشار نمی آوریم. ترامپ باید از طریق همکاری با شرکای خود، موضع خود را درباره موضوعات کلیدی مشخص کند. وی نیاز به رایزنی با فرماندهی ارتش، سرویس های امنیتی، وزارت امور خارجه، حزب جمهوری خواه و تا حدی نیز دموکرات ها خواهد داشت. ما نیز مطمئنا زمانی که دولت آمریکا برای فعالیت عملی امادگی داشته باشد، جواب خود را خواهیم داد.»
وی در پاسخ به این سئوال که آیا ترامپ بعد از درک بهتر اوضاع و شرایط، دیدگاه خود را درباره سوریه و اوکراین تغییر خواهد داد یا نه گفت این امر امکانپذیر است. 
وی تاکید کرد:«امیدواریم بتوانیم به زمینه مشترکی دست یابیم تا بتوانیم همدیگر را بهتر درک کنیم. ما باید با طرف آمریکایی گفتگوهایی اساسی در سطح وزارت خارجه، سرویس های امنیتی و شورای عالی امنیت ملی برقرار کنیم.»
رئیس جمهور روسیه ادامه داد:«بیانات و سخنان صرف کافی نیست. ما می خواهیم نظرات طرف آمریکایی را امروز بشنویم، نه صرفا نظراتی که برای رسانه ها بیان می شود بلکه نظراتی که در قالب گفتگوهایی سازنده و حرفه ای بیان می شود. ما می خواهیم نظرات ما نیز شنیده شود.»

آمریکا همواره در انتخابات مختلف در روسیه دخالت کرده است
ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه اعلام کرد آمریکا همواره در انتخابات مختلف در روسیه دخالت کرده است و این روند به ویژه در سال 2012 از همیشه مشهودتر بوده است. 
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک از مسکو ، ولادیمیر پوتین گفت : «  آمریکایی ها در سال 2000 هم همین کار را کردند . در سال 2012 هم در انتخابات دخالت کردند . این کار همواره اتفاق می افتد. ولی به ویژه در سال 2012 مشهودتر و با شدت بیشتر بوده است. من وارد جزییات نمی شوم . ولی همین اتفاق در همه کشورهای جمهوری های سابق شوروی نیز روی می دهد. »‌
رئیس جمهور روسیه تصریح کرد یکی از راه های دخالت آمریکا در انتخابات از طریق دیپلماتهای آن کشور است. 
پوتین افزود : « شرکای آمریکایی ما نیز از این موضوع مطلع هستند. من این مطلب را به جان کری وزیر امور خارجه سابق و باراک اوباما رئیس جمهور سابق هم گفته بودم. تصور این برای ما بسیار دشوار است که پرسنل دیپلماتیک تا به این شدت و حالت تهاجمی در جریان مبارزات انتخاباتی در روسیه دخالت کرده اند. آنها نیروهای مخالف را به دور خود جمع و آنها را تامین مالی می کنند. آنها مخالفان را به برپایی راهپیمایی و تظاهرات ترغیب می کنند. »‌
وی گفت : « سرویس دیپلماتیک باید وظایف مربوط به خودشان را انجام دهند. آنها باید به دنبال تبیین روابط میان دو کشور باشند. سازمان های غیر دولتی می توانند هر آنچه می خواهند انجام دهند. حتی سازمان های غیر دولتی کشورهای دیگر ، ولی متاسفانه این سازمانها به طور پیوسته از طریق برخی لایه ها و ساختارها یا از وزارت امور خارجه آمریکا یا برخی دیگر از منابع شبه دولتی تامین مالی می شوند . همین اتفاق در جمهوری های سابق شوروی در شرق اروپا و دیگر کشورها در آفریقا یا در آمریکای لاتین روی می دهد.»

هیچ کشوری نمی تواند نتیجه انتخابات آمریکا را تحت تاثیر قرار دهد
رئیس جمهور روسیه در چهارمین بخش از فیلم مستندی که الیور استون کارگردان آمریکایی ساخته است گفت هیچ کشوری نمی تواند نتیجه انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا را تحت تاثیر قرار دهد. 
به گزارش خبرگزاری تاس از نیویورک، پوتین گفت:«ما هیچگاه وارد حمله سایبری نشدیم. تصور اینکه یک طرف حتی کشوری مانند روسیه بتواند تبلیغات انتخاباتی و نتایج انتخابات را به صورت جدی تحت تاثیر قرار دهد، بسیار دشوار است.»
وی ادامه داد:«یک سازمان امنیتی درباره احتمال بالای مداخله روسیه صحبت می کند و یک سازمان دیگر درباره پایین بودن این احتمال. نتیجه گیری های آنها بر اساس تحلیل شرایط است ولی چیز قابل اطمینانی به دست نمی دهد.»
وی تب مخالفت با روسیه را در آمریکا شبیه تعصباتی دانست که علیه برخی گروه های نژادی وجود دارد.
پوتین افزود برخی نیروهای خاص، گمانه زنی های ضد روسی را به ابزاری برای مناقشات سیاسی داخلی تبدیل کردند تا از این طریق به سه هدف نائل شوند. وی گفت:«در شرایط کنونی، این امر چندین هدف دارد: ضربه زدن به مشروعیت دولت ترامپ، ایجاد شرایطی که فرصت عادی سازی روابط را کاهش دهد و نیز ایجاد ابزارهایی برای استفاده در مناقشات سیاسی داخلی. در این محیط، روابط روسیه و آمریکا صرفا به ابزاری برای منازعات سیاسی در آمریکا تبدیل شده است.»
وی تاکید کرد طرف آمریکایی پیشنهادهایی را که روسیه در سال 2015 برای ایجاد مجموعه قوانینی در زمینه نظارت بر امنیت فضای سایبری ارائه کرد، نادیده گرفت. 

پیروزی ترامپ نشان داد مردم آمریکا تغییر می خواهند
ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در چهارمین و آخرین بخش از مستندی که از یکی از شبکه های تلویزیونی آمریکا پخش می شود گفت نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نشان می دهد که مردم این کشور خواهان تغییر سیاسی در کشور هستند. 
به گزارش خبرگزاری تاس از نیویورک، پوتین گفت:«ظاهرا مردم آمریکا انتظار برخی تغییرات جدی را دارند. این شامل مسائل امنیتی و نیز موضوعات مربوط به بیکاری و اشتغالزایی نیز می شود. ترامپ و تیم وی در سازماندهی تبلیغات انتخاباتی خود بسیار حرفه ای بودند. آنها به خوبی می دانستند که رای دهندگان آنها کجا زندگی می کنند و چه ایالت هایی حق فرستادن هیئت های الکترال بیشتری را دارند.»
رئیس جمهور روسیه ادامه داد:«زمانی که من سخنرانی های تبلیغاتی وی را می دیدم فکر می کردم سخنان وی درباره برخی موضوعات غیرمنطقی است. ولی مشخص شد که حق با وی بود. وی توانست لحن مناسبی داشته باشد. به نظر من هیچکس نمی تواند نتیجه انتخابات را به چالش بکشاند.»
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
آمادگی دستگاههای مختلف استان قم برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
محققان ۴ کشور در جشن مهدوی آمل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
اعدام عامل پشتیبانی «عملیات بزرگ» موساد در ایران
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)