در پی عملیات شهادت طلبانه در قدس اشغالی؛
عملیات قدس، پیام آشکاری درباره ادامه انتفاضه بود
در عملیات مبارزان فلسطینی در پاسخ به جنایات نظامیان رژیم صهیونیستی در قدس ، پنج صهیونیست زخمی و یک افسر زن به هلاکت رسید.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ در حالیکه نمازگزاران فلسطینی ساعتی قبل از اذان مغرب و افطار،محیط مسجدالاقصی را ترک می کردند ، نظامیان صهیونتیستی به سوی دو جوان فلسطینی تیراندازی کردند و آنها را به شهادت رساندند. دقایقی بعد ارتش صهیونیستی بار دیگر در یکصد متری محل تیراندازی اول ، یک جوان فلسطینی دیگر را شهید و دو تن دیگر را زخمی کردند.
گزارش اختصاصی خبرنگار خبرگزاری صداوسیما از رام الله
بیانیه جنبش جهاد اسلامی درباره عملیات قدس
جنبش جهاد اسلامی فلسطین تاکید کرد عملیات اخیر در قدس که باعث هلاکت دو نظامی صهیونیست شد، پیام آشکاری درباره ادامه انتفاضه است.
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، جنبش جهاد اسلامی با صدور بیانیه ای تاکید کرد، عملیات قدس پیام آشکاری است که انتفاضه ادامه دارد و ملت فلسطین تسلیم نخواهد شد.
جبهه مردمی برای آزادی فلسطین هم با تحسین عملیات قدس، آن را قهرمانانه توصیف کرد و افزود: این عملیات پیام قوی و مستقیم برای سران تشکیلات خودگردان است که مقاومت ادامه دارد.
جنبش حماس هم تاکید کرد عملیات قدس ثابت کرد تلاش های تشکیلات خودگردان برای عادی سازی روابط با اشغالگران، تلاش های شکست خورده است.
گردانهای ابوعلی مصطفی هم خواستار ادامه این قبیل عملیات قهرمانانه و نیز حمایت از مقاومت و مقابله با اشغالگران به هر شیوه ممکن، شد.