در اعتراض به بی توجهی ترامپ به سلامت مردم؛
مشاوران دولت ترامپ در حوزه بهداشت و سلامت استعفاء کردند
شورای مشاوران رئیس جمهور آمریکا در زمینه بیماری اچ آی وی یا ایدز شش نفر از اعضای خود را به دلیل بی توجهی رئیس جمهور از دست داده است.

به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما ، شش نفر از اعضای شورای مشورتی مبارزه با بیماری ایدز دولت دونالد ترامپ به دلیل بی توجهی رئیس جمهور آمریکا به سلامت مردم این کشور از سمت خود استعفاء کردند.
نشریه آمریکایی واشنگتن اگزمینردر پایگاه اینترنتی خود و در گزارشی به قلم مندی میفیلد نوشت:شورای مشاوران رئیس جمهور آمریکا در زمینه بیماری اچ آی وی یا ایدز شش نفر از اعضای خود را به دلیل تلاش های دولت برای ایجاد تغییرات در سیاست های بهداشتی مثبت و بی توجهی رئیس جمهور از دست داده است.
اسکات اسکاتیس یکی از اعضای این شورا که از سمت خود استعفاء داده است، در مطلبی که در نیوزویک منتشر شد، نوشت: ما به عنوان حامیان افرادی که به بیماری اچ آی وی مبتلا هستند، زندگی خود را وقف مبارزه با این بیماری کرده ایم اما دیگر احساس نمی کنیم بتوانیم در چارچوب یک نهاد مشاوره ای برای رئیس جمهوری که به این مسئله اهمیتی نمی دهد، اقدام موثری انجام دهیم.
وی با تاکید بر این که تصمیم گیری درباره استعفاء دادن از این نهاد مشاوره ای نه برای او و نه برای دیگر همکارانش ساده نبوده است، گفت آنها دیگر قادر نبودند بایستند و شاهد آن باشند که رئیس جمهور آمریکا سیاست های بهداشتی را که به بیماران مبتلا به ایدز کمک می کند داروهای مورد نیاز برای نجات جانشان را دریافت کنند، تغییر دهد.
شورای مشورتی رئیس جمهور آمریکا در زمینه مبارزه با بیماری ایدز در سال 1995 تشکیل شد و متشکل از افرادی است که به وزیر بهداشت و خدمات انسانی در زمینه برنامه ها، سیاست ها و تحقیقات به منظور جلوگیری از ابتلای افراد به ایدز و یافتن راه درمان برای این بیماری مشاوره می دهند.