پخش زنده
امروز: -
قصابی های شهر کاج به دلیل کشتار غیرمجاز پلمپ شدند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما،مرکزچهارمحال وبختیاری، مدیرکل دامپزشکی استان گفت:این قصابی ها
بمنظور جلوگیری و کنترل بیماری های مشترک انسان و دام از جمله تب کریمه کنگو و...
پلمپ شده اند. 
عبدالمحمد نجاتی افزود: در این شهر 27 واحد قصابی فعالیت داشته است .
وی گفت: کشتاردام خارج ازکشتارگاه و انتشار خون و آلودگی در محیط (کشتار دام در شهر کاج خارج از کشتارگاه و در معابر عمومی انجام می شود) خطر بروز بیماری های واگیر دار را افزایش می دهد.
این مقام مسئول از مردم خواست که گوشت مورد نیاز خود را از مراکز مجاز مورد تایید دامپزشکی تهیه نمایند.
عبدالمحمد نجاتی گفت: یکی از راه های پیشگیری از این بیماری نگهداری لاشه های استحصالی در سالن پیش سرد و کشتارگاه به مدت حداقل 24 ساعت در دمای 4-0 درجه یخچال است
نجاتی گفت: در کشتارگاه ها، لیبل گذاری و نگهداری گوشت در دمای 4-0 درجه یخچال انجام می شود و همچنین حمل لاشه با خودرو های سردخانه دار تامراکز عرضه تحت نظارت دامپزشکی است.
بیماری ویروسی تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یکی از بیماری های مشترک و خطرناک بین انسان و دام است که در دام زنده هیچ گونه علایمی ندارد و از طریق ترشحات دام آلوده و گزش کنه آلوده به انسان منتقل می شود.