• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۰۷۹۰۹
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۷
اقتصادی » صنعت
نعمت زاده در مراسم گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن؛

رشد صنعت و معدن در سال ۹۵ به ۱۰ درصد رسید

وزیر صنعت: راهبرد صنعت تدوین شد و خرداد ماه در اختیار صاحبنظران و فعالان اقتصادی و صنعتگران قرار گرفت.

نعمت زاده: رشد صنعت و معدن در سال ۹۵ به ۱۰ درصد رسید
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، محمدرضا نعمت زاده در مراسم گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن که با شعار تولید و اشتغال، ساخت ایران در حال برگزاری است، افزود: با اجرای این راهبرد صنعت در ایران به یک کشور نوظهور صنعتی تبدیل خواهد شد.

نعمت زاده افزود: دولت در سال ۹۲ و ۹۳ در حالی تشکیل شد که با رشد منفی تولید، توقف طرحهای صنعتی کوچک و بزرگ و برخی طرحهای بزرگ مواجه، و همچنین تورم بالا بود.

وی گفت: با حمایت رهبری و ریاست جمهوری در بخش صنعت و معدن و تولید و اشتغال با رشد در این سال‌ها مواجه بودیم و رشد صنعت و معدن در سال ۹۵ به ۱۰ درصد رسید.

وی گفت: در سال ۱۴۰۴ که ۳ شاخص نوظهور در صنعت داریم نخست اینکه درآمد سرانه کشور از ۵۹۰۰ حداقل به ۱۰ هزار دلار باید برسد، دوم سهم ارزش افزوده صنعت از ۳۵ صدم به ۰. ۵ درصد جهان باید برسد و سوم ارزش افزوده سرانه صنعت از ۵۲۰ دلار باید حداقل به ۱۰۰۰ دلار برسد.

وی گفت: اگر واقعا تلاش کنیم قطعا به این اهداف خواهیم رسید و نیازمند یک تحول اساسی در صنعت هستیم، توجه به نوآوری، تحقیق و توسعه، رقابت پذیری تولید است، توجه به بازار و ایجاد تقاضا در داخل و بازارهای بین المللی، سرمایه گذاری با هدف صادرات از اهداف دیگر است که باید به آن توجه کنیم.

نعمت زاده افزود: در سال ۱۴۰۰ پیش بینی شده صادرات به ۸۰ و در سال ۱۴۰۴ به ۱۲۰ میلیارد دلار برسد و صادرات غیرنفتی مجموعا به ۱۸۰ میلیارد دلار باید برسد.

وی گفت: پیوستن به زنجیره تولید جهانی با توجه به استقبال سرمایه گذاران خارجی در بخش‌های مختلف مثل تولید واگن و نیز حمایت بی، چون و چرای حکومت از تولید و تجارت را همراه خود داریم.

نعمت زاده افزود: همکاری و تعامل بنگاههای تولیدی و اقتصادی و تعامل بنگاههای بزرگ و کوچک و اتصال به بازار خارجی را در دستور کار داریم.

وی گفت: برگرداندن فضای منطق و اعتدال به بخش صنعت و معدن که متلاشی شده بود و شاهد بهبود این فضا هستیم.

نعمت زاده افزود: فعال کردن صد‌ها واحد راکد و نیمه فعال و راه اندازی بیش از ۲۰ هزار واحد جدید با بیش از ۳۰۰ هزار اشتغال از دیگر کارهاست و پیشی گرفتن صادرات به واردات در سالهای ۹۴ و ۹۵ را داشتیم.

وی گفت: افزایش تولیدات پیشرفته و دانش بنیان، و اعتقاد داریم صنایع موجود باید به صنایع دانش بنیان تبدیل شود و ۱۳ درصد از صنایع دانش بنیان صنعتی است.

نعمت زاده افزود: تبدیل ارز وارداتی برای ۵۰ قلم کالای وارداتی از ارز مبادله‌ای به آزاد با هدف حمایت از تولید و تجارت بود که امیدواریم زودتر به سمت تک نرخی کردن ارز حرکت کنیم.

وی گفت: پرداخت ۵۰ درصد از هزینه‌های پژوهشی بنگاههای بخش خصوصی را دولت با هدف نتیجه بخش شدن فعالیت‌ها، بخشودگی حقوق دولتی، معافیت مالیاتی با هدفگیری تامین نقدینگی و جذب منابع مردمی، معافیت ۳۰ درصدی مالیات بر درآمد برندهای خارجی با مشارکت طرحهای ایرانی در قانون رفع موانع تولید دیده شده است.

نعمت زاده افزود: سال گذشته توانستیم برای واحدهای کوچک و متوسط با کمک بانک‌ها و نظام مالیاتی تسهیلاتی به بیش از ۱۲ هزار بنگاه صنعتی و همین تعداد بنگاه کشاورزی حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شد.

وی گفت: امسال تولیدات ۳۰ هزار میلیارد تومان با حمایت بانک‌ها بعنوان تسهیلات به بنگاههای صنعتی پرداخت می‌شود.

نعمت زاده افزود: در چهار سال حدود ۱ میلیون اشتغال جدید در بخش صنعت، معدن، تجارت و اصناف ایجاد کردیم و امسال ایجاد ۴۵۰ هزار اشتغال جدید پیش بینی شده است.

وی در پایان گفت: رئیس جمهور قرار بود در مراسم حضور داشته باشند و مراسم برای اینکه وی می‌خواستند شرکت کنند یک هفته با تاخیر برگزار شد، اما بخاطر کسالت و گرفتگی صدا نتوانستند در این مراسم حضور پیدا کنند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی فعالان بازار با مدیرعامل منطقه آزاد ماکو برای عبور از موانع
احداث بیمارستان تخصصی و جراحی سرطان در ماکو
افزایش ۵ میلیون متر مکعبی مخزن سد مهاباد 
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم عملیات عمرانی با بتن‌ریزی عرشه پل B۵ تقاطع غیرهمسطح آذربایجان
بهره‌مندی ۹۰۹ خانوار عشایری خوی از آب شرب پایدار
انباشت ۵ هزار خودروی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی
رازی، رکوردار تردد مسافر در بین پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی
سنجش سلامت ۱۶ هزار نوآموز در مراکز جامع آذربایجان‌غربی
فرماندار ماکو: با جدیت از بروز تخلفات در بازار جلوگیری شود
محکومیت ۲۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در آذربایجان‌غربی
برنامه‌های هفته فرهنگی ارومیه غنی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود
کشف ۶ کیلوگرم نقره قاچاق در مرز بازرگان 
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند عزم همگانی است
لینک‌های کالابرگ الکترونیک، طعمه جدید کلاهبرداران سایبری
اتمام ۲۹.۵ کیلومتر از طرح راهسازی محور نقده – پیرانشهر - تمرچین
۴۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های آذربایجان‌غربی در قالب طرح پایداری تولید کشت می‌شود
همایش ملی مدیریت ضایعات کشاورزی و غذایی بهمن ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
 همکاری بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای تأمین مسکن
افزایش روستا بازار‌های آذربایجان غربی به ۲۷ مورد در چارچوب طرح معیشتی دولت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
غیر حضوری شدن مدارس تهران
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)