بهره مندی واحد های نیمه فعال و تعطیل تولیدی از تسهیلات کم بهره ی بانکی + فیلم
120 واحد تولیدی نیمه فعال و تعطیل 400میلیارد تومان تسهیلات کم بهره برای فعالیت مجدد دریافت می کنند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ دیشب در نشست مشترک شورای برنامه ریزی و توسعه ی استان و ستاد اقتصاد مقاومتی اعلام

شد که بانک های عامل با 4000 میلیارد ریال تسهیلات کم بهره، به کمک رونق تولید و حمایت از واحدهای تولیدی می آیند.
استاندار ایلام از برنامه ریزی دولت برای حمایت از واحدهای تولیدی نیمه تعطیل و بنگاه های زودبازده گفت و این که قرار است علاوه بر احیاء 120 واحد نیمه تعطیل و مشکل دار، 900 هزار شغل در حوزه های مختلف کشاورزی، صنعتی، اقتصادی و خدماتی نیز در کشور ایجاد شود.
24 هزار نیروی فاقد کار در استان از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست بود که عسگری معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گفت: از این میزان 12 هزار نفر تحصیلات دانشگاهی دارند.
پولادی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار نیز از فرایند تأمین مالی سرمایه گذاران بومی استان انتقاد کرد و گفت: عدم آگاهی سرمایه گذاران بومی از تأمین منابع مالی و قوانین بانکی مهم ترین مشکل سرمایه گذاری است.
تدوین سند توسعه ی اقتصادی و اشتغال روستاها براساس قانون بودجه برنامه ششم توسعه از موضوعاتی بود که در این نشست مطرح شد سندی که سهم استان ایلام از 5 هزار روستا 48 روستا در سال است که قرار است طرح توسعه ی اقتصادی و سند اشتغال آنها تهیه شود.