• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۱۳۴۶۱
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۰
اقتصادی » آب و انرژی

کیفیت آب تهران یکسان است

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با بیان اینکه کیفیت آب تهران یکسان است ، گفت : اگر مشترکان تهران 5 تا 10 درصد صرفه جویی کنند مشکلی برای مصرف آب تهران پیش نمی آید.

محمد پرورش در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود : در سال هایی که بارش کم باشد ، مدیریت مصرف و افت فشار اعمال می شود اما امسال با توجه به بارش های مناسب در استان اعمال افت فشار در دستور کار نیست.
وی گفت : اگر صرفه جویی نشود ، ممکن است در برخی نقاط افت فشار اعمال شود که این موضوع بستگی به رفتار مصرفی مشترکان آب دارد.
پرورش افزود : در سال هایی که بارش نرمال باشد حدود 20 تا 25 درصد ازنیاز اب شرب از منابع آب زیرزمینی و بقیه از آب سطحی 5 سد تامین کننده آب تهران تامین می شود و در سال هایی که بارش نرمال نباشد مانند سال 93 میزان استفاده از آب زیرمینی برای شرب به 30 تا 35 درصد می رسد.
پرورش تصریح کرد : برای حفظ کیفیت آب باید اقدامات منطقی انجام شود تا پایداری کیفیت آب در جنوب تهران نیز حفظ شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران افزود: در سالهای اخیر طرح هایی برای پایداری کیفیت آب جنوب تهران اجرا شد از جمله ساخت تصفیه خانه ماملو و خط انتقال آن که باعث شد آب سطحی سد ماملو به شهرری انتقال یابد و چند مخزن بزرگ آب در تهران ساخته شد ، همچنین آب تصفیه خانه سوهانک را توانستیم انتقال دهیم تا در سالهایی که بارش مناسب نیست پایداری کیفی شبکه آب در جنوب حفظ شود که البته دستگاه نظارت یعنی وزارت بهداشت کیفیت آب جنوب تهران در شهرری‏ - افسریه - مشیریه را ‏خوب گزارش کرده است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران همچنین در باره طرح رینگ آب تهران نیز گفت: حدود 150 کیلومتر خطوط با اقطار 2 هزار میلیمتری آب تمام تصفیه خانه و مخازن آب شهر تهران را به هم متصل می کند که برای ساخت این طرح از نظر لوله گذاری در تهران به دلیل ترافیک و عبور این خطوط انتقال از دستگاه های مختلف دولتی محدویت هایی داریم.
پرورش گفت: 26 کیلومتر از طرح رینگ آب تهران به عنوان طرح سلامت در نظر گرفته شده که باید به صورت ویژه به بهره برداری برسد که 6 کیلومتر آن آب سد ماملو را در اتوبان بعثت به مقصد 16 سلیمانیه می رساند وآب شرق تهران متعادل می شود که این قسمت پارسال به بهره برداری رسید و از نظر کیفیت آب این منطقه حتی اگر بارش هم کم باشد مطلوب و پایدار است.
وی گفت:در طرح دیگر برای پایداری آب جنوب تهران از تصفیه خانه کن حدود 20 کیلومتر خط انتقال باید ساخته می شد تا خط انتقال در آزادگان به مهرآباد برسد که این طرح با اعتباری بالغ بر 150 میلیارد تومان نیز انجام شد و مخازن آن ساخته شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران افزود: در غرب تهران نیز قرار است آب غرب تهران به منطقه جنوب و یافت آباد انتقال یابد که در کل برای این 26 کیلومتر 190 میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.
پرورش گفت : با ادامه ساخت طرح رینگ آب تهران کیفیت آب جنوب تهران پایدار می شود و نگرانی ها برای حفظ کیفیت برای همیشه برطرف خواهد شد.
وی گفت: در شهر تهران حدود 28 متر مکعب بر ثانیه آب در تصفیه خانه ها تولید می شود و همه تصفیه خانه های جلالیه- لشکرگ- ماملو و تهرانپارس زیر بار هستند.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت : بحث تعمیر و سرویس تصفیه خانه جلالیه در دستور کار قرار دارد و برنامه ریزی شده است تا چند ماه آینده این تصفیه خانه تعمیر شود و در این زمینه از مشاوران داخلی و خارجی نیز استفاده شده است.
پرورش در زمینه هدررفت آب تهران گفت: گفته می شود در تهران 25 درصد هدر رفت آب وجود دارد در حالی که حدود 11 درصد آن آب بدون درآمد یعنی آبی است که به خاطر خطای اندازه گیری کنترل ها و برداشت غیرقانونی نمی توانیم از آن درآمدی کسب کنیم و 3درصد دیگر برای شستشوی تصفیه خانه و آتش نشانی در نظر گرفته می شود بنابراین فقط 11 درصد هدر رفت واقعی آب داریم که باید برای آن برنامه ریزی کنیم.
وی گفت: در شهر تهران از خطوط انتقال چدنی استفاده می شود که عمر 100 تا 150 ساله دارند و برای اصلاح شبکه 3 تا 4 برابر هزینه اولیه باید اعتبار در نظر گرفته شود چون حفاری در شهر تهران نیاز به مجوزهای مختلف دارد و کار سختی است اما سالانه حدود 150 کیلومتر اصلاح شبکه انجام می دهیم .
پرورش تاکید کرد: هدر رفت آب در شهرهای اطراف تهران بیشتر از تهران است ، برای تامین آب در شهرستان های تهران مشکلی نداریم اما شبکه انتقال آب شهرکها به ویژه شهرهای کوچک تهران مناسب نیست چون در زمان ساخت از لوله های خوبی ساخته نشده و زمانی که به آبفای استان تهران تحویل داده شد هدررفت آب بالا بوده است به همین دلیل در زمان پیک مصرف آب نارضایتی به وجود می آید که مشکل از تامین آب نیست بلکه به دلیل وجود هدررفت زیاد آب است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: برنامه ریزی شده است سالانه حدود 100 کیلومتر شبکه آب شهرهای تهران بازسازی شود که اگر منابع لازم در اختیار ما قرار گیرد اولویت شهرهای اطراف تهران خواهد بود.
صدا و تصویر دارد
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در دهگلان
دستگیری قاتل فراری در کمتر از ۴۸ ساعت در دزفول
پرداخت ۵۸۰ میلیارد ریال وام ودیعه مسکن به دانشجویان متأهل
راهپیمایی محکومیت اغتشاشات اخیر در آبادان و خرمشهر
عرضه ۲۱۴ هزار تن نهاده در بازارگاه با نرخ جدید
سیمای حقیقی قهرمان در کتاب قاسم
آنچه در مورد کالابرگ باید بدانید
تکمیل طرح‌های عشایری جنوب کرمان در دستور کار
کسب رتبه نخست مهاباد در مبادله مرسولات پستی در آذربایجانغربی
برگزاری جشنواره نخستین واژه با هدف ترویج فرهنگ مصرف آب
علوم پایه زنجان، «نخستین دانشگاه دوستدار آب» کشور شد
آماده سازی خزانه چمن ورزشگاه پارس شیراز تا دو ماه آینده
فعالیت صیادی و گردشگری دریایی در مازندران ممنوع
۱۲۰ محله مشهد، آماده واگذاری سرویس‌های پیشرفته فیبر نوری
درخشش سمنان در لیگ دسته یک بدمینتون
رشد چشمگیر تولید گوشت مرغ در استان بوشهر
جام جهانی اسکی پرش در اتریش؛ قهرمانی پرویس در جام فورهیلز
درگذشت استاد امیرهوشنگ جزی‌زاده هنرمند پیشکسوت نگارگری
بدمینتون باز قمی در اردوی جدید تیم ملی
آغاز عملیات اجرایی احداث ابنیه و تاسیسات آبرسانی روستای بارنجگان شهرستان زیرکوه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
پیگیری حادثه بیمارستان ایلام براساس گزارش هیئت اعزامی
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
خروج آمریکا از ۶۶ سازمان بین‌المللی  (۱ نظر)
درگذشت معاون سابق اجرایی نیروی زمینی ارتش در همدان  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)
گلایه ساکنان مجتمع بام پونک از مشکلات این مجتمع  (۱ نظر)
۱۴۰۰ روستای سیستان و بلوچستان از نعمت گاز برخوردار می‌شوند  (۱ نظر)