• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۲۸۵۴۶
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۸
گشت و گذار سایبری؛

من یک مجسمه هستم!

یک مرد هندی، ۳۲ سال است که شغلی عجیب و متفاوت دارد، او به مدت ۶ ساعت مانند مجسمه می‌ایستد تا شاید کسی بتواند او را مجبور به حرکت کند.

به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری صدا و سیما ؛ عبدالعزیز ۵۴ ساله، بیش از سه دهه است برای ۶ ساعت تمام مانند مجسمه می‌ایستد و بابت این کار حقوق دریافت می‌کند. مردمی که از کنارش عبور می‌کنند، تلاش زیادی کرده‌اند که او را به حرکت دربیاورند، بخندانند یا باعث کوچکترین حرکتی در او شوند، اما تا به حال کسی از پس این کار برنیامده است!


من یک مجسمه هستم!

عبدالعزیز را که به نام «مرد مجسمه‌ای هندی» می‌شناسند، در سال ۱۹۸۵ به عنوان نگهبان در ساحل طلایی در چنای مشغول به کار می‌شود. رئیس او در همان زمان به انگلیس سفر می‌کند و در بازدیدهایش از این کشور، مردهایی را می‌بیند که به شکل مسجمه در ورودی قصر باکینگهام ایستاده‌اند، او که از این طرح خوشش آمده، سعی می‌کند مشابه آن را در هند هم داشته باشد.

من یک مجسمه هستم!

به همین دلیل نگهبانان خودش را به مدت سه ماه تحت آموزش قرار می‌دهد و از آن‌ها می خواهد به مدت چهار ساعت روی یک صندلی بنشینند، بدون اینکه حرف بزنند، چیزی بخورند، لبخند بزنند و حتی چیزی بنوشند. در این آموزش عبدالعزیز بهترین فرد گروه بود و در نهایت توانست این شغل متفاوت را بدست بیاورد.
«در حقیقت من هیچ علاقه‌ای نداشتم که برای این مدت طولانی بدون هیچ حرکتی بایستم و کاری انجام ندهم، اما در آن زمان توانایی این را نداشتم که به رئیسم این حرف را بزنم و نمی‌خواستم بدون شغل هم باشم.» این حرف‌های عبدالعزیز است، او حالا ۳۲ سال است که این کار را انجام می‌دهد؛ البته مانند او در دنیا بسیار وجود دارد، اما چیزی که این مرد هندی را متفاوت و خاص می‌کند این است که او در تمام ۶ ساعتی که مانند مجسمه می‌ایستد، حتی پلک نمی‌زند و تا به حال هم کسی نتوانسته او را مجبور به کوچکترین واکنشی کند!

من یک مجسمه هستم!

رئیس عبدالعزیز برای کسی که بتواند او را به کوچکترین حرکتی مجبور کند، مبلغ ۱۰ هزار روپیه به عنوان جایزه در منظر گرفته است! پولی که به اندازه حقوق ماهیانه یک شغل معمولی است، وجود این جایزه کار عبدالعزیز را سخت‌تر هم کرده، اما تا به حال کسی برنده این پول نشده است!
این مرد مجسمه‌ای درباره شغلش می‌گوید: «ایستادن مانند مجسمه شاید به نظر ساده باشد، اما کار سختی است. همچنین زمانی‌که به تازگی این کار را شروع کرده بودم، پر از انرژی بودم، اما به مرور زمان از بین رفته و حالا بیشتر استرس دارم، از طرفی این ایستادن برای مدت زمان طولانی روی گردش خون و سلامتی من تاثیر گذاشته است.»

من یک مجسمه هستم!

با همه سختی‌هایی که عبداعزیز در شغلش دارد، حالا دیگر برای خودش معروف شده و بعد از سه دهه علاوه بر اینکه هندی‌ها او را می‌شناسند، در سنگاپور و مالزی هم معروف شده است. حالا خیلی از ستارگان بالیوود برای دیدن او به چنای می‌روند و حتی سعی می‌کنند باعث حرکت دادن او شوند.
عبدالعزیز که برای این شغل ماهی ۱۰ هزار روپیه می‌گیرد، راضی است. اما این مبلغ به قدری نیست که بچه‌هایش هم بخواهند راه او را ادامه دهند، به همین دلیل مرد مجسمه‌ای که دیگر به بازنشسته شدن فکر می‌کند، در حال آموزش دادن راه و روش شغلش به فرد دیگری است. با این‌ همه او کارش را دوست دارد و بیشتر از عشق و محبتی که مردم نسبت به او داشتند، خوشحال است.  



بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شکست چادرملوی اردکان در انزلی مقابل ملوان
رایزنی برای تاسیس مدرسه سوارکاری در تهران
برف روبی بیش از ۳۷۰۰‌ کیلومتر از محورهای مواصلاتی آذربایجان غربی
برپایی کارگاه ارتقای مهارت‌های ارتباطی و مدیریت هیجان در آباده
ثبت‌نام آزمون قرآنی «فجر ۲» تا ۲۲ بهمن ادامه دارد
آمادگی سیستان و بلوچستان برای برگزاری رویداد رسانه‌ای ایران جان
پرداخت کامل پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۴
شادمانی مردم از بارش رحمت الهی درآذربایجان غربی
برگزاری همایش زنده نامان در تبریز
کاهش دما از فردا در استان همدان
عارف: ناترازی‌ها با اتکاء به علم و فناوری حل شوند
اقامه نماز جمعه در همه شهرستان‌های گیلان
بازگشت ملوان به مسیر برد با شکست چادرملو
ایران جان فرصتی برای تبادلات عمیق فرهنگی
آغاز به کار هیأت اندیشه‌ورز زنان و خانواده در کرمان
بهره‌برداری و کلنگ‌زنی دو طرح بزرگ صنعتی و انرژی
حمله تروریستی به جایگاه سوخت در قزوین؛ هفت مدافع امنیت به شهادت رسیدند  
رونمایی از دستاورد‌های دارویی ایران؛ بزودی
مردم ایران در زمین دشمنان بازی نخواهند کرد
سهام همشهری و شهروند در مسیر عرضه در بازار سرمایه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
استان یزد بارانی ‌می‌شود
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)