• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۷۶۱۳۰
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۸
وبگردی؛

پیامک از دیار باقی امکان پذیر شد!

با این تکنولوژی، بعد از مرگ، هر ردپایی که در فضای مجازی از خود باقی گذاشته‌اید، افکار، ایده‌ها، اظهار نظر و عکس‌های شما جمع‌آوری و با کمک هوش مصنوعی نسخه دیجیتال شما خلق می شود.

به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری صدا و سیما به نقل از ایسنا؛ آیا بعد از مرگ دوست دارید شبح دیجیتال شما همچنان در شبکه‌های مجازی پرسه بزند، با دوستان گپی در فیسبوک بزند، عکسی در اینستاگرام بگذارد و کانال تلگرامی خود را به روز کند یا خاطرات سفری دل‌انگیز را مرور کند؟ اشتباه نکنید، این داستان علمی- تخیلی نیست؛ همین الان می‌توانید این کار را بکنید و "در دنیای مجازی جاودانه شوید".
ترفندی جالب برای زنده ماندن در شبکه های اجتماعی حتی پس از مرگ!شرکت‌های تازه تاسیس تکنولوژی، سرمایه‌گذاری سنگینی را در این زمینه شروع کرده‌اند و شرکت‌هایی هم که خدمات تشییع و کفن و دفن و ترحیم ارائه می‌کنند، خود را آماده یک تحول اساسی می‌کنند.
اما نسخه دیجیتال شما چگونه زاده می‌شود؟ این شرکت‌ها هر ردپایی که در فضای مجازی از خود باقی گذاشته‌اید، هر چه در شبکه‌های اجتماعی هم‌رسان کرده‌اید، افکار، ایده‌ها، اظهار نظر و عکس‌های شما را جمع‌آوری کرده و با کمک هوش مصنوعی نسخه دیجیتال شما را خلق می‌کند.
به این ترتیب پس از اینکه جان به جان آفرین تسلیم کردید، شبح مجازی شما می‌تواند با نزدیکان و دوستانتان گپ بزند و در ارتباط باشد اما این شاید بیش از همه برای نوادگان شما جالب باشد که می‌توانند شما را در توئیتر یا اینستاگرام دنبال کنند و با شما در ارتباط باشند و ببینند چه فکر می‌کنید.
به نظر می‌رسید علاقمندان به زندگی دیجیتال بعد از مرگ کم نیستند، مثلا تا به حال ۳۷ هزار نفر برای خلق نسخه دیجیتال خود در شرکت "اینتریم " ثبت‌نام کرده‌اند و این شرکت از سال آینده خدمات خود را ارائه خواهد کرد.
برای برخی ممکن است اینکه چنین شبحی مجازی از خود به جا بگذارند زیاده‌روی یا حتی مشمئزکننده باشد اما راه‌های ساده‌تری هم وجود دارد، می‌توانید در وبسایتی ثبت نام کنید و تعدادی پیام باقی بگذارید که پس از مرگتان در شبکه‌های اجتماعی منتشر شود، البته شاید بهتر باشد پیشاپیش موضوع را به عزیزانتان اطلاع بدهید تا از وحشت قالب تهی نکنند.
اما پای مرگ که وسط می‌آید موضوع مجلس ختم و ترحیم هم مطرح می‌شود، اما آن هم مشکلی نیست، از همین الان می‌توانید مطابق میل خود ترتیب آن را بدهید، مثلا "ربکا دوران"، ۲۸ ساله از الان این کار را کرده و از سوگواران در مراسم ترحیم او پذیرایی خواهد شد.
خانم دوران می‌گوید این کار برای جوانان اهمیت بیشتری دارد چرا که اگر خدای نکرده این اتفاق بیفتد آنها کمترین آمادگی را دارند.
برخی از این شرکت‌ها به جز مجلس ترحیم، حساب‌های کاربری شما در شبکه‌های مجازی را هم مدیریت خواهند کرد، با این ترتیب که اطلاعات مربوط به شما در کلاود (ابر اطلاعات) ذخیره می‌شود، شما می‌توانید از هر جا به آن دسترسی پیدا کنید، اطلاعات را به روز کنید، اطلاعات جدید اضافه کنید و هر آنچه را که نمی‌خواهید پاک کنید.
یکی از دشواری‌های آماده شدن برای ترک دنیای فانی، نوشتن وصیت‌نامه است. برای این موضوع هم فکر شده، شرکت‌هایی هستند که غیر اینکه ختم و ترحیم شما را برنامه‌ریزی و آماده می کنند وصیت‌نامه هم برایتان می‌نویسند.
البته شاید این کار برای آنها که دارایی و اموال زیاد دارند یا عیالوار هستند و ورثه متعدد دارند مناسب نباشد؛ اما آنها که نه خیلی تمکن مالی دارند نه خیلی حوصله فکر کردن به اینکه پس از مرگ چه بر سر اموالشان می‌آید، ممکن است به این ترتیب از شر کاری که شاید اصلا خوشایند نباشد خلاص شوند.
مرگ هر چند کسب و کاری پرسود است اما در قیاس با دیگر رویدادهای زندگی مثل عروسی کمتر هیجان‌انگیز و دوست‌داشتنی است، به این ترتیب بتوان آن را کمی بیشتر جذاب کرد و البته بیشتر هم از آن پول در آورد. کسب و کار تشییع و ختم و ترحیم هم لازم است به عصر فناوری پا بگذارد.
البته فناوری غم سوگ را تسکین نمی‌دهد، اما اگر ختم و ترحیم شما را مطابق میلتان برنامه‌ریزی شده باشد ممکن است کار بازماندگان را راحت‌تر کند. مراسم را هم می‌توان در حساب‌های کاربری شما زنده پخش کرد. شما هم با خیال راحت می‌توانید به دنبال زندگی بعد از مرگتان بروید، بدون اینکه نگران مزاحمتهایی باشید که معمولا در شبکه‌های مجازی برای انسان ایجاد می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ بهمن ۱۴۰۴
۶ مصدوم دردمحور ارزوئیه به وکیل آباد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۳۸ هزار کیلومتر از راه‌های اصلی و شریانی کشور برف‌روبی شد
جاده‌های لغزنده و ضرورت رعایت احتیاط رانندگان
انسجام ملی محور اصلی اردوی راهیان نور دانشگاه تبریز است
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محکوم است
تداوم بارش برف در طالقان و محور‌های کوهستانی البرز
بررسی راهکارهای افزایش کمک به ستاد دیه
اجرای طرح ارتقا امنیت محله محور در کرمان
یاسوج سفید پوش شد
اختتامیه جشنواره ملی داستان ایثار و گرامی داشت شهدای غریب در یاسوج
ضرورت احیا و بهسازی قنوات برای پایداری کشاورزی
خروج سامانه بارشی از سمنان
نهضت عدالت آموزشی صرفاً به مدرسه‌سازی محدود نمی‌شود
هرمزگان الگوی تنوع فرهنگی قومی و فرهنگی
 دستگیری عامل وقوع تیراندازی در عنبرآباد
دستگیری عامل وقوع تیراندازی منجر به قتل در آیین جشنی در عنبرآباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
الحاق هزار فروند پهپاد راهبردی به قوای ارتش
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)