• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۸۰۷۳۸
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۶
ورزشی » توپ و تور
فدراسیون بسکتبال امتیاز نمی دهد ؛

مشحون:اجازه سواستفاده به هیچ باشگاهی نمی دهیم

رییس فدراسیون بسکتبال گفت: شورای سیاست گذاری سازمان لیگ با مشورت مدیران عامل باشگاه ها به قانون گذاری می پردازد و هر تیمی که در این چارچوب فعالیت کند در لیگ جای دارد.

مشحون:اجازه سواستفاده به هیچ باشگاهی نمی دهیممحمود مشحون در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، گفت: اولین جلسه شورای سیاست گذاری برای لیگ جدید یک ماه پیش برگزار شد که در آن مقرر شد 24 مهر رقابت های لیگ آغاز شود،  تاکنون شش تیم برای حضور در این رقابت های اعلام آمادگی کردند و امکان افزایش این تعداد تیم هم با توجه به تیم های راه یافته از لیگ دسته یک به سوپر لیگ وجود دارد. در این جلسه حامد حدادی به عنوان نماینده بازیکنان موضوع برداشتن سهمیه بازیکنان ملی را مطرح کرد که با موافقت حضار قرار شد تیم های سوپرلیگی هیچ محدودیتی برای گرفتن بازیکنان ملی نداشته باشند .
رییس فدراسیون بسکتبال گفت: در این جلسه مقرر شد فقط تیم هایی در رقابت های سوپرلیگ امسال حضور داشته باشند که با بازیکنان فصل گذشته خود تسویه حساب کرده باشند و به فدراسیون بدهی نداشته باشند در غیر این صورت حتی با چهار تیم هم لیگ را برگزار می کنیم و امکان ندارد امتیازهای گذشته را به تیم هایی بدهیم که از آن امتیاز ها علیه خودمان سوء استفاده کنند و باعث بی نظمی در لیگ شوند .
وی افزود: برنامه ای که در شورای سیاست گذاری سازمان لیگ تدوین و اجرا می شود برنامه شخصی نیست ، برنامه ای است که برای تدوین آن از کارشناسان و صاحب نظران مشورت گرفته میشود و در این فرآیند مدیران عامل و سرمربیان حضور دارند ، طبیعی است که در اجرای برنامه ها ممکن است با توجه به رویدادها و مسایل تیم های ملی رده های مختلف تغییراتی ایجاد شود که آن هم با مشورت مسئولان باشگاه ها انجام می شود.
مشحون گفت: متاسفانه در فصل های گذشته رقابت های سوپر لیگ تعدادی از تیم ها بی انضباطی کرده اند و به تعهدات خود در قبال بازیکنان و فدراسیون عمل نکرده اند این در حالی است که فدراسیون بسکتبال هزینه برگزاری لیگ را از ورودی و 7 درصد باشگاه ها تامین می کند که این فدراسیون را با مشکل روبرو کرد .
رییس فدراسیون بسکتبال در پاسخ به انتقاد برخی درباره این که هرسال شاهد کنار کشیدن برخی تیم ها از رقابت های لیگ هستیم گفت: جالب اینجاست افرادی که این انتقادها را وارد می کنند نمی دانند تیم هایی که کنار می کشند نه در عمل به تعهدات خود در قبال بازیکنانشان موفق هستند و نه در پرداخت تعهدات خود به فدراسیون .
مشحون افزود: تیمی مانند شیمیدر اخیراً اعلام کرده است نمی خواهد در رقابت های لیگ شرکت کند سال گذشته اعلام کرد جوایز قهرمانان تیم ملی جوان بسکتبال ایران را پرداخت خواهد کرد این باشگاه نه تنها در عمل به تعهدات خود به این ملی پوشان خلف وعده کرد بلکه حتی به تعهدات خود در قبال فدراسیون هم عمل نکرد با این وجود ما با این باشگاه و باشگاه هایی از این دست مدارا کرده ایم و اعلام می کنیم از این پس هیچ امتیازی برای تیم هایی که از این امتیازها علیه فدراسیون سوء استفاده می کنند قائل نیستیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقال شش مصدوم حادثه رانندگی به بیمارستان کاشانی اصفهان
نمایش ۳ اثر در هفتمین روز جشنواره فیلم فجر
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
ساخت شبیه‌ساز جراحی‌های شبکیه چشم توسط فناوران ایرانی
کوهرنگ سردترین نقطه چهارمحال و بختیاری
صعود تیم ملی فوتسال ایران به فینال
بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم مالیات بر ارزش افزوده با شرط اقدام تا ۲۶ بهمن در زنجان
برگزاری مراسم دهمین سالگرد شهادت سردار قاجاریان در نیشابور
امضای ۲۹ سند همکاری میان پاکستان و ازبکستان
افتتاح تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی نالکیاشر لنگرود
نمایش آثار سینمایی چهل‌و‌چهارمین جشنواره فیلم فجر در چهارمحال و بختیاری
افتتاح گلخانه پیشرفته در شهرستان جعفرآباد قم
فواید جوراب پوشیدن؛در سلامت پاها
رزمایش کمک مومنانه به نیازمندان در گرمه
شکارچیان متخلف در دام قانون
پیش بینی ناپایداری جوی در برخی نقاط شرقی و دریایی هرمزگان، ۱۷ بهمن
انتخاب برترین‌های مسابقات والیبال نوجوانان شهرستان بروجن
برتری تیم بسکتبال پالایش نفت آبادان مقابل پاس کردستان
تمسخر شاه انگلیس به خاطر ارتباط برادرش با اپستین
جا به جایی یک میلیون و ۸۸۹ هزار مسافر توسط ناوگان مسافری برون شهری خراسان شمالی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)