بجنورد
رفع فوری مشکلات واحدهای زلزله زده گلستان شهر +فیلم
استاندار خراسان شمالی: همه هفت هزار واحد مسکونی اعم از بهره برداری شده و درحال ساخت شهرک گلستان، در زلزله آسیب دید
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان شمالی محمدرضا

صالحی در جلسه شورای مسکن استان گفت: از مجموع هفت هزار واحد مسکونی موجود در گلستان شهر بجنورد تقریبا همه واحدها اعم از بهره برداری شده و درحال ساخت، در زلزله آسیب دید و باید تلاش شود این مشکلات قبل از رسیدن فصل سرما رفع شود.
وی با تاکید بر مسئول بودن پیمانکاران و ناظران درخصوص واحدهای آسیب دیده گلستان شهر گفت: بیمه نیز باید در جبران خسارت، احساس مسئولیت بیشتری کند.
مصطفی زاده مدیرکل راه و شهرسازی استان هم در این جلسه از بهره برداری سه هزار و 500 واحد مسکن مهر، بهمن ماه امسال در شیروان و گلستان شهر بجنورد خبر داد.
زلزله 23 اردیبهشت ماه امسال بیش از پنج هزار واحد مسکونی را در شهرستان های بجنورد و مانه و سملقان، غیرقابل سکونت کرد.
مشاهده فیلم