• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۱۴۵۳۲
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۷
سیاسی » سیاست خارجی
دبیر شورای عالی امنیت ملی در واکنش به اظهارات ترامپ:

درک ترامپ از توافقات بین‌المللی ضعیف است

دبیر شورای عالی امنیت ملی تصریح کرد : اظهارات رئیس جمهور آمریکا در سازمان ملل ناشی از درک ضعیف وی از توافقات بین المللی و مبانی حقوقی آن بوده و از نگاه جامعه جهانی بی اهمیت تلقی می شود.

ایران از هیاهوهای هالیوودی تاثیر نمی پذیردبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، علی شمخانی در خصوص مواضع اخیر رئیس جمهور آمریکا و نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل، این اظهارات را نمایانگر روحیه جنگ طلبانه، خصمانه و ضد صلح دانست.
وی با اشاره به ادعای ترامپ مبنی بر اینکه برجام قراردادی برای سرپوش گذاشتن بر ساخت سلاح هسته‌ای ایران است و یکی از بدترین قراردادهای آمریکا بوده است اظهار داشت: این اظهارات ناشی از درک ضعیف رئیس جمهور آمریکا  از توافقات بین المللی ومبانی حقوقی آن بوده  و از نگاه جامعه جهانی بی اهمیت تلقی می شود.
دبیر شورای عالی امنیت ملی خاطر نشان کرد؛ رییس جمهور آمریکا هنوز از فضای انتخاباتی این کشور و استفاده از حملات لفظی به رقبا برای جلب آرا خارج نشده  و لازم است مشاوران وی  به او یادآوری کنند که رفتارهای تبلیغاتی و نمایشی تاثیری در تغییر اراده و رفتار کشورها ندارد.
شمخانی با تاکید بر عزم و اراده جدی جمهوری اسلامی برای استیفای کامل حقوق مشروع و قانونی خود و  تاثیر ناپذیری از هیاهوهای هالیوودی  افزود: هیچ یک از طرفهای امضاکننده برجام حق ندارند از سازوکارهای پذیرفته شده در این توافقنامه بین المللی با طرح بهانه های واهی و غیر حقوقی سرباز زنند.
دبیر شورای عالی امنیت ملی افزود؛ آژانس بین المللی انرژی اتمی 7 نوبت پس از برجام پایبندی کامل ایران به تعهداتش و ماهیت و روند صلح آمیز فعالیت های هسته ای کشور ما را تایید کرده و هرگونه فضاسازی رسانه ای طرف مقابل و اتهام زنی واهی که با هدف عملیات روانی صورت می گیرد فاقد ارزش و اعتبار است.
رویکرد آمریکا در قبال برجام به معنای تمسخر مسیر مذاکره است
وی گفت؛ رویکرد آمریکا در قبال برجام به معنای تمسخر مسیر مذاکره و عدم پایبندی این کشور به قواعد دیپلماسی بوده و پیامی بجز بی اعتبار سازی مجامع بین المللی به جهان منتقل نمی کند.
شمخانی با تقبیح رویکرد ساده لوحانه و تلاش نافرجام رییس جمهور آمریکا که با طرح موضوعات غیر واقعی به دنبال تاثیرگذاری مخرب برجامعه ایران است افزود:مردم مسلمان،انقلابی و سلحشور ایران اسلامی با درک واقعی از تهدیدات و منافع ملی کشور در جریان انتخابات های متعدد اعتقاد،حمایت و علاقه خود به نظام جمهوری اسلامی ایران را در فرایندی آزاد و مشارکت جویانه در معرض نگاه جهانیان قرار داده اند و بهتر است رییس جمهور امریکا به جای این گونه اظهارات، فکری برای جلوگیری از نزول تصاعدی جایگاه خود نزد افکار عمومی آمریکا و جامعه جهانی نماید.
ترامپ به خیال پردازیهای غیر واقعی ادامه می دهد
وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه رئیس جمهور آمریکا مدعی نقش ایران در توسعه جنگ در یمن شده است تصریح کرد؛ در حالی که رژیم سعودی با حمایت تسلیحاتی و اطلاعاتی آمریکا ضمن بمباران گسترده مردم بی دفاع و فقیر یمن و بکار گیری سلاح های ممنوعه و بمب های خوشه ای، مجموعه زیر ساختهای حیاتی این کشور را از بین برده و موجب شکل گیری فاجعه انسانی در یمن شده است ، رییس جمهور آمریکا برای انحراف اذهان عمومی سیاست فرار به جلو را اتخاذ کرده و به خیال پردازیهای غیر واقعی ادامه می دهد.
شمخانی خاطر نشان کرد: اسناد و مدارک متقن و اعترافات مهم برخی عناصر دستگیر شده مرتبط با رئیس جمهور مستعفی یمن نشان دهنده همکاری گسترده آمریکا با القاعده در یمن و استفاده ابزاری این کشور از تروریسم  برای سرکوب مردم انقلابی و مظلوم یمن است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تنها گناه مردم یمن را دموکراسی  خواهی و حق تعیین سرنوشت دانست و رفتار آمریکا و دخالت نظامی آنها را سرکوب حق طبیعی مردم و نسل کشی توصیف کرد.
وی رئیس جمهوری آمریکا را فردی دروغگو و حامی گروه های تکفیری و تروریستی در منطقه معرفی و تاکید کرد؛ ترامپ، اوباما را ایجاد کننده داعش می دانست اما طی ماههای اخیر وبا دستور او نظامیان این کشور بارها  نیروهای تروریست در محاصره را فراری داده  و آن ها را در پوششهای مختلف از مرز کشورها جابجا کرده اند.
پنگوئن‌ها‌ی قطب جنوب هم ننگ طرفداری رژیم کودک‌کش را نمی‌پذیرند!
امیر دریابان شمخانی همچنین در واکنش به سخنرانی نخست وزیر رژیم صهیونیستی که هرساله در قالب نمایشهای کودکانه ارایه می شود خاطر نشان کرد؛ با توجه به موج گسترده نفرت و انزجار مردم جهان از این رژیم و  شخص وی که قاتل زنان و کودکان فلسطینی است، بطور قطع پنگوئن ها ی قطب جنوب هم حاضر نخواهند شد ننگ طرفداری از این رژیم کودک کش را بپذیرند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اصلاح رفتارمدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
برق ۲۸۰۰ خانوار ، خوراک ۲۳۱ ماینر غیرمجاز در زنجان
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ آبان ۱۴۰۴
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ روایت یک نخبه ریاضی دهه شصتی
اقدامات رفع بوی نامطبوع اتوبان قم–تهران هنوز کامل نشده است
تجلیل از خیرین و خادمین موکب شهدای بناب
افزایش شاخص اجرای طرح هادی در روستاهای اشنویه
اعطای مجوز واردات نهاده‌های دامی به فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی
جلوگیری از تخلفات شکار و صید در مناطق حفاظت شده
آغاز رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
وزش باد شدید در سمنان
ماندگاری هوای سرد در چهارمحال و بختیاری
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی شهر ایلام
بازگشایی مرز کیله شین در دستور کار دولت
بسته خبر‌های کوتاه ۲۲ آبان در یک نگاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
فردا چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)