• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۳۴۳۱۵
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۶ - ۱۹:۲۱
بین الملل » آمریکا
از سال 2014 تاکنون؛

قتل بیش از 52 هزار نفر با سلاح گرم در آمریکا

بر اساس آمارها از سال 2014 میلادی تاکنون بیش از پنجاه و دو هزار نفر با سلاح گرم کشته شدند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی بی بی سی، فهرست کشتارهای دسته‌جمعی در آمریکا و شمار افرادی که هر ساله با سلاح های گرم در این کشور کشته می شوند، همچنان رو به افزایش است و اکنون که سه ماه به پایان سال 2017 میلادی مانده است 11565 نفر کشته شدند و هزاران نفر نیز زخمی شده اند. 

بر اساس آمارها از سال 2014 میلادی تا لحظه مخابره این گزارش بیش از پنجاه و دو هزار نفر با سلاح گرم کشته شدند.
مجری بی بی سی گفت: جای هیچ شگفتی نیست که قتل عام لاس وگاس بحث ها را درباره کنترل فروش سلاح های گرم در آمریکا بار دیگر مطرح کرده است. استیون پادوک، تیرانداز لاس وگاس، زرداخانه ای شامل 47 سلاح گرم و هزاران گلوله و مهمات در اختیار داشته است. 
کاخ سفید اعلام کرد که فعلاً برای بررسی سیاست‌های مربوط به خرید و فروش سلاح‌های گرم، خیلی زود است. این در حالی است که برای بسیاری از مردم در آمریکا، اکنون دقیقاً زمان مناسب برای نگاه مجدد به یکی از دشوارترین مباحثات و مناظرات در آمریکا - یعنی کنترل سلاح‌های گرم - است. 
خبرنگار این شبکه طی گزارشی درباره کشتارهای جمعی متعدد در آمریکا و بالا گرفتن مجدد بحثِ لزوم کنترل فروش سلاح‌های گرم به مردم عادی در آمریکا، گفت: یکبار دیگر در آمریکا یک مرد مجهز به سلاح های نیمه خودکار (یا حتی خودکار)، شهروندان بیگناه را به خاک و خون کشید و وحشت در دل های مردم آفرید. 
اکنون لاس وگاس نیز به فهرست فزاینده‌ی مکان‌هایی در آمریکا که در آن‌ها کشتار جمعی صورت گرفته است، می‌پیوندد. مردم آمریکا هنوز کشتار جمعی اورلاندو را به یاد دارند که طی آن، 49 نفر در باشگاهی شبانه کشته شدند. در تیراندازی دانشگاه «ویرجنیا تِک» نیز 32 تن جان باختند. هیچکس در آمریکا هرگز فراموش نخواهد کرد که در مدرسه «سندی هوک» در ایالت کنتیکت، 20 کودک و 5 تن از معلمان‌شان به ضرب گلوله کشته شدند. 
اکنون نیز پس از واقعه لاس وگاس، مردم می‌پرسند که آیا بهتر نیست کنترل بیشتری بر فروش سلاح‌های گرم در آمریکا وجود داشته باشد؟ 
خبرنگار ضمن نمایش نموداری، گفت: آنچه در آمریکا در حال افزایش است، شمار افرادی است که به‌وسیله‌ی سلاح‌های گرم کشته می‌شوند. در سال 2014 بیش از دوازده هزار و پانصد نفر(12500) با سلاح‌های گرم در آمریکا کشته شدند. این در حالی است که در سال بعد از آن، این رقم به سیزده هزار و پانصد نفر و در سال 2016 به 15079 تن افزایش یافت. تاکنون که سه ماه به پایان سال 2017 باقی مانده است، 11565 نفر در آمریکا بر اثر شلیک گلوله کشته شده‌اند. 
تخمین زده می‌شود که حدود 300 میلیون قبضه سلاح گرم در آمریکا وجود داشته باشد. در ایالت نوادا، قوانین مربوط به خرید و فروش سلاح‌های گرم، از اکثر ایالت‌های آمریکا ساده‌تر و سهل‌انگارانه‌تر است. شما در ایالت نوادا به مجوز برای خرید اسلحه یا به پروانه‌ی رسمی برای مالکیت سلاح‌های گرم هیچ نیازی ندارید. مزید بر علت این است که بسیار بعید به نظر می‌رسد در دوران ریاست جمهور دونالد ترامپ، اوضاع آمریکا از لحاظ قوانین مربوط به خرید و فروش سلاح‌های گرم، تغییر کند. ترامپ هنگامی که نامزد ریاست جمهوری بود، در برابر همایش انجمن اسلحه آمریکا، موسوم به «ان آر اِی» سخنرانی کرد و گفت من هرگز به حق مردم برای داشتن و حمل سلاح‌های گرم، تجاوز نخواهم کرد. 
خبرنگار افزود: با این حال، بسیاری از مردم در آمریکا خواهان ایجاد تغییراتی در این خصوص هستند. همسر خانم گابریل گیفوردز، عضو سابق کنگره، که شش سال پیش، هدف گلوله قرار گرفته، نجات یافته، ولی هرگز به حالت کاملاً عادیِ سابقِ خود بازنگشته است، در حالی که در کنار همسرش بود، خطاب به خبرنگاران گفت: «به‌رغم خشونت‌های مرگبار در درون خانه‌ها که با سلاح‌های گرم صورت می‌گیرد، با وجود شیوع خودکشی‌های قابل پیشگیری و به‌رغم وجود این مشکل که کودکانِ خردسال به سایر کودکان یا حتی به والدینِ خود با سلاح‌های گرم شلیک می‌کنند، پاسخ کنگره‌ی آمریکا به این مسائل، فقط این بوده است که هیچ کاری نکند.» 
خبرنگار اضافه کرد: کنایه‌آمیز است که پس از هر کشتارِ جمعی در آمریکا، فروش سلاح‌های گرم - به جای کاهش - افزایش می‌یابد، زیرا حامیان داشتن و حمل اسلحه نگران می‌شوند که شاید پس از چنین قتل عام‌هایی، قوانین محدودکننده بر فروش سلاح‌های گرم در آمریکا وضع شود. سخنگوی کاخ سفید گفته است که فعلاً برای مطرح کردن کنترل فروش سلاح‌های گرم، خیلی زود است. این در حالی است که برخی از حامیان سابق حمل اسلحه در آمریکا در حال تغییر عقیده‌ی خود در این خصوص هستند. 
به عنوان مثال، نوازنده‌ی گیتار که دقیقاً هنگام تیراندازی لاس وگاس در جشنواره موسیقی در حال اجرای کنسرت بود، گفته است: هنگام وقوع تیراندازی در لاس وگاس، آدم‌های خوبی که مسلح به سلاح‌های گرم بودند، وجود داشتند، اما مسلح بودنِ آنان هیچ سودی نداشت. از اینرو، من تغییر عقیده داده‌ام و اکنون بر این باورم که به کنترل سلاح‌های گرم (در آمریکا) نیاز است. 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی فعالان بازار با مدیرعامل منطقه آزاد ماکو برای عبور از موانع
احداث بیمارستان تخصصی و جراحی سرطان در ماکو
افزایش ۵ میلیون متر مکعبی مخزن سد مهاباد 
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم عملیات عمرانی با بتن‌ریزی عرشه پل B۵ تقاطع غیرهمسطح آذربایجان
بهره‌مندی ۹۰۹ خانوار عشایری خوی از آب شرب پایدار
انباشت ۵ هزار خودروی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی
رازی، رکوردار تردد مسافر در بین پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی
سنجش سلامت ۱۶ هزار نوآموز در مراکز جامع آذربایجان‌غربی
فرماندار ماکو: با جدیت از بروز تخلفات در بازار جلوگیری شود
محکومیت ۲۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در آذربایجان‌غربی
برنامه‌های هفته فرهنگی ارومیه غنی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود
کشف ۶ کیلوگرم نقره قاچاق در مرز بازرگان 
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند عزم همگانی است
لینک‌های کالابرگ الکترونیک، طعمه جدید کلاهبرداران سایبری
اتمام ۲۹.۵ کیلومتر از طرح راهسازی محور نقده – پیرانشهر - تمرچین
۴۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های آذربایجان‌غربی در قالب طرح پایداری تولید کشت می‌شود
همایش ملی مدیریت ضایعات کشاورزی و غذایی بهمن ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
 همکاری بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای تأمین مسکن
افزایش روستا بازار‌های آذربایجان غربی به ۲۷ مورد در چارچوب طرح معیشتی دولت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
غیر حضوری شدن مدارس تهران
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)