• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۳۵۵۴۵
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۳
سیاسی » دولت
آقای روحانی در نشست خبری با آقای اردوغان اعلام کرد؛

ایران و ترکیه درپی مبادلات 30 میلیارد دلاری

رئیس جمهور تاکید کرد : رسیدن به مبادلات تجاری 30 میلیارد دلاری هدف گذاری ایران و ترکیه برای توسعه روابط اقتصادی است .

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، آقای روحانی همچنین از چهارمین نشست مشترک راهبردی دو کشور خبر داد و گفت: دو کشور ایران و ترکیه به عنوان دو کشور اسلامی، دوست و قدرتمند در منطقه، امروز لنگر ثبات در منطقه و خاورمیانه هستند.
وی با ابراز امیدواری برای توسعه روابط دو کشور در سال های آینده خاطرنشان کرد: در سال های اخیر روابط دو کشور در زمینه های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی روز به روز در حال توسعه بوده است.
رئیس جمهور با اعلام اینکه امروز جلسه ای خصوصی با رئیس جمهور ترکیه داشته است گفت: در جلسه مشترک راهبری درباره توسعه روابط دو کشور تصمیمات مهمی اتخاذ شد.
وی افزود: توسعه روابط بانکی بین دو کشور و تجارت با پول ملی ایران و ترکیه از تصمیمات مهم امروز بود.
رئیس جمهور نهایی شدن این تصمیمات را تا پایان هفته آینده اعلام کرد.

هدفگذاری ایران و ترکیه برای رسیدن به مبادلات 30 میلیارد دلاری 
رئیس جمهور تاکید کرد : رسیدن به هدف 30 میلیارد دلار مبادلات تجاری هدف گذاری ایران و ترکیه برای توسعه روابط اقتصادی است .
آقای روحانی در مصاحبه مشترک با همتای ترکیه ای خود از امادگی جمهوری اسلامی ایران برای پذیرش سرمایه گذاران ترکیه در بخشهای گردشگری، نفت و گاز  خبرداد و افزود : در مذاکرات دوجانبه مقرر شد برای تسهیل در تبادلات تجاری و توسعه ترانزیت کالا فعالیت در سه نقطه مهم مرزی بین دو کشور 24 ساعته شود.
وی اضافه کرد: برهمین اساس دو مرز مشترک کشور از فردا آماده ارائه خدمات 24 ساعته هستند و یک مرز نیز پس از اتمام کارهای ساختمانی 24 ساعته خواهد شد .
رئیس جمهور از آمادگی پذیرش سرمایه گذاران ترکیه در زمینه گردشگری و فعالیت مشترک آژانس های مسافرتی دو کشور خبرداد و گفت : در مذاکرات دو جانبه مقرر شد تا طرف ترکیه گاز بیشتری از ایران خریداری کند و برهمین اساس مذاکرات بین دو وزاتخانه مربوطه اغاز خواهد شد و ایران اماده پذیرش سرمایه گذاران ترکیه در بخش گاز است .
اقای روحانی با بیان اینکه بحث در مورد مسائل منطقه و مسئله همه پرسی در اقلیم کردستان محور دیگر مذاکرات با اقای رجب طیب اردوغان بود افزود: هدف نهایی دو کشور ایجاد صلح و ثبات و امنیت در منطقه است و همکاری های سه کشور ایران ترکیه و روسیه برای ایجاد ثبات و امنیت در سوریه و همکاری های سه جانبه ایران و ترکیه و عراق در زمینه مسئله اقلیم کردستان عراق مورد تاکید قرار گرفت .
وی با تاکید براینکه دو کشور به هیچ وجه تجزیه طلبی در عراق وسوریه را نمی پذیرند گفت : دو کشور تشدید اختلافات قومی و مذهبی را که از سوی طایفی گران و   بیگانگان برای منطقه طراحی شده است  به هیچ عنوان نمی پذیرند و براین باوریم که  عراق  وسوریه یک کشور واحد هستند و تجزیه این کشورها به هیچ وجه قابل قبول نیست.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
قدرت های منطقه اجازه فعالیت به تروریسم نمی دهند 
رئیس جمهور مبارزه با تروریسم را یکی از اهداف مهم ایران و ترکیه دانست و گفت: تروریست ها بدانند که قدرت ها و دولتهای منطقه اجازه فعالیتهای ناجوانمردانه و ضد انسانی را به آنها نخواهند داد.
آقای روحانی در ادامه نشست خبری مشترک با همتای ترکیه ای خود، مردم کردستان عراق را همسایگانی خوب و برادرانی عزیز برای ایران خواند و تصریح کرد: ما نمی خواهیم بر مردم کردستان عراق فشاری وارد کنیم اما  تصمیمات اشتباهی که از سوی برخی از سران این اقلیم اتخاذ شده است باید جبران کنند.
وی افزود: بنابراین سه کشور ترکیه، ایران و عراق ناچارند تا با اقدامات جدی و ضروری  اهداف راهبردی خود را در منطقه تامین کنند.
رئیس جمهور مبارزه با تروریسم را یکی از اهداف مهم دو کشور خواند و گفت: ما با هر گروه تروریستی در هر کجا و با هر نامی چه داعش ، چه جبهه النصره و چه پ ک ک و یا هر اسم و عنوان دیگری باید مبارزه کنیم.
آقای روحانی خاطرنشان کرد: تروریسم باید بداند که قدرت های منطقه اجازه فعالیتهای ناجوانمردانه و ضد انسانی را به آنها نخواهند داد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشکر رئیس فیفا از رئیس فدراسیون فوتبال ایران برای یک دهه همکاری
فردا ؛ آغاز توزیع نهال رایگان در سمنان
برگزاری آئین تحلیف کارآموزان وکالت کانون وکلای دادگستری
چغاسبز، برای آمدن بهار نمایشگاه برگزار می‌کند
صدور اخطاریه زیست‌محیطی برای یک واحد صنعتی در اشنویه
برپایی گارگاه داستان‌نویسی ترکی رضوی در زنجان
وزش باد شدید تا دوشنبه ادامه دارد
اعلام برنامه‌های هفته منابع طبیعی در کهگیلویه و بویراحمد
هشدار زرد بارش باران و تندباد‌های لحظه‌ای در خوزستان
زمان حضور پرسپولیس در اصفهان مشخص شد
اولویت بندی استفاده از طرح‌های کالابرگی
طناب دار، سرنوشت را تغییر داد
راه‌اندازی پویش ملی «نذر نور» برای تامین قرآن مساجد
هماهنگی محیط‌زیست و منابع طبیعی برای مهار تهدید‌های جنگل‌های سردشت و میرآباد
امکان تغییر حوزه انتخابیه داوطلبان شورا‌ها تا ۱۵ روز پیش از رأی‌گیری
مسیر پیرانشهر به تمرچین مسدود شد
جزء خوانی به روش حفظ خوانی در حرم هلال بن علی (ع)
اجرای طرح آبیاری نوین در اراضی کشاورزی بیارجمند
سفره‌های همدلی
محکومیت حملات هوایی رژیم صهیونیستی به لبنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
وقفه در مذاکرات ژنو؛ ادامه گفت‌و‌گو‌ها از ساعاتی دیگر
عمان: مذاکره‌کنندگان به راه‌حل‌های نوآورانه نزدیک شدند
پایان دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در ژنو
کشف و توقیف ۵۰ هزار لیتر روغن خوراکی قاچاق در استان قم
کاهش دما در استان یزد
فراخوان سومین رویداد ملی فناورانه میکروالکترونیک
برپایی محفل انس با قرآن کریم در شهر بهمن
دعای هر روز و روز هشتم ماه مبارک رمضان
بقایی: دو هیئت‌ نیاز داشتند با پایتخت‌ها مشورت کنند
نمایندگان ایران طلایی شدند
منافع و آرمان‌های ملی، خط قرمز مشترک همه ما است
آغاز بکار اتوبوس ویژه بانوان
عراقچی: مذاکرات پیشرفت خوبی داشت
میلیون‌ها ربات در خدمت عملیات رسانه‌ای غرب
ایجاد زیرساخت متمرکز بر هوش مصنوعی در صداوسیما
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۸ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)
برخورد پلیس با خودرو‌های دارای چراغ زنون  (۱ نظر)
پایش و شناسه کردن واحد‌های بهره برداری کشاورزی  (۱ نظر)