• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۳۸۸۳۱
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۷
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر
ربیعی:

اصلاح رویکردهای توسعه روستایی با سه برنامه

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در چهارمین همایش ملی روز روستا و عشایر با بیان اینکه همچنان با مهاجرت و حاشیه نشینی روستائیان مواجهیم، گفت: نگاه به توسعه روستایی اشتباه بوده است و باید اصلاح شود.

ربیعی: اصلاح رویکردهای توسعه روستایی با سه برنامه به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، علی ربیعی با بیان اینکه امروز روستاهای ما از معضل مهاجرت نسل سوم رنج می برند ، گفت: پس از انقلاب ، در روستاها زیرساخت های خوبی ایجاد کرده ایم، ارزش بیمه روستائیان را 40 برابر افزایش داده ایم ، جاده کشیده ایم و گازرسانی کرده ایم اما با این وجود بهبود زندگی در روستاها رخ نداده است.
ربیعی با طرح این سوال که چرا افزایش زیرساختها در روستا ها به بهبود زندگی در روستاها تبدیل نشده است ، گفت : دلیل این مسئله نگاه اشتباه ما به اقتصاد روستا بوده است.
وی افزود: در این سالها تاکید ما بر منابع آب و خاک کشاورزی و کشت به روش های سنتی بوده است و همیشه اقتصاد روستا را به آب و خاک متصل کردیم، هر وقت از توسعه روستا حرف زدیم به سراغ آب و خاک رفتیم که اشتباه استراتژیک بوده است.
وزیر تعاون ،کار و رفاه اجتماعی توسعه نیافتن صنایع کوچک و فشار اشتغال در روستاها به کشاورزی را از اصلی ترین موانع بهینه کردن زندگی در روستاها بیان کرد.
وی گفت : اقتصادی کردن فعالیت روستاها فقط با آب و خاک نیست بلکه باید صنایع خرد و کوچک را به روستاها ببریم و مهارت لازم برای اشتغال های نوین را در روستائیان ایجاد کنیم.
ربیعی با بیان اینکه در حال حاضر روستائیان ما مهارت کافی برای استفاده بهینه از آب و خاک و همچنین اشتغال های نوین را ندارند ، گفت : در سال های اخیر هرجا خواسته ایم به روستائیان کمک کنیم به آنها وام داده ایم اما وامی که به تولید متصل نباشد نه تنها مشکلی از روستائیان حل نمی کند بلکه باعث می شود با روستائیان بدهکار مواجه شویم.
ربیعی در ادامه سخنان خود با اشاره به مهم ترین اولویتهای وزرات تعاون ، کار و رفاه اجتماعی گفت: برای توسعه روستاها سه برنامه اصلی داریم و اولین برنامه ، توسعه صنایع خرد و کوچک در روستاهاست .
وی افزود: صنایع خرد و کوچک ، سرمایه بر نیستند بلکه صنایعی هستند که می توانند با سرمایه خرد در روستاها راه اندازی شوند و برای روستا ایجاد اشتغال و درآمد کنند.
وزیر تعاون ،کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه فولاد و سیمان هیچ منطقه ای را خوشبخت نمی کند ،گفت: باید امروز کاری کنیم تا روستاهای ما علاوه بر محصول کشاورزی با یک محصول صنعتی نیز شناخته شوند.
ربیعی دومین برنامه وزارت را توسعه کشاورزی سازگار با اقلیم هر منطقه و آموزش مهارت های فنی و حرفه ای به روستائیان عنوان کرد و افزود: مهارت هایی همچون صنایع بسته بندی ، حمل و نقل و گردشگری می توانند برای روستائیان ایجاد اشتغال و درآمد کنند و باید روستائیان را در این زمینه آموزش دهیم.
ربیعی از آمادگی سازمان فنی و حرفه ای برای استقرار در روستاها و آموزش مهارت های فنی و حرفه ای منطبق با نیاز روستائیان خبر داد.
وی سومین محور فعالیت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص توسعه روستایی را توجه به تعاونی ها اعلام کرد و افزود: راه اندازی تعاونی های روستایی تجربه موفقی بوده است اما باید شکل ایجاد این تعاونی ها را عوض کنیم تا آنها بتوانند به زنجیره تولید متصل شوند و تعاونی هایی مبتنی بر شرایط و ظرفیت و مزیت های هر روستا را ایجاد کنیم.
ربیعی ابراز امیدواری کرد با این سیاست ها به زودی محصولات کشاورزی و صنعتی روستاها به بازارهای جهانی عرضه شود و از این پس در کنار یک محصول کشاورزی ، روستاهای کشور را با یک محصول صنعتی نیز بشناسیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صدور مجوز ۸۵ هزار استخدام جدید در آموزش و پرورش
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ بهمن ۱۴۰۴
۶ مصدوم دردمحور ارزوئیه به وکیل آباد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۳۸ هزار کیلومتر از راه‌های اصلی و شریانی کشور برف‌روبی شد
جاده‌های لغزنده و ضرورت رعایت احتیاط رانندگان
انسجام ملی محور اصلی اردوی راهیان نور دانشگاه تبریز است
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محکوم است
تداوم بارش برف در طالقان و محور‌های کوهستانی البرز
بررسی راهکارهای افزایش کمک به ستاد دیه
اجرای طرح ارتقا امنیت محله محور در کرمان
یاسوج سفید پوش شد
اختتامیه جشنواره ملی داستان ایثار و گرامی داشت شهدای غریب در یاسوج
ضرورت احیا و بهسازی قنوات برای پایداری کشاورزی
خروج سامانه بارشی از سمنان
نهضت عدالت آموزشی صرفاً به مدرسه‌سازی محدود نمی‌شود
هرمزگان الگوی تنوع فرهنگی قومی و فرهنگی
 دستگیری عامل وقوع تیراندازی در عنبرآباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
الحاق هزار فروند پهپاد راهبردی به قوای ارتش
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)