پخش زنده
امروز: -
مرحله دوم جشن عاطفه ها به منظور کمک به دانش آموزان نیازمند در 325 مدرسه شهری و روستایی مهاباد برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، قلب های مهربان 40 هزار دانش آموز مهابادی در دومین مرحله جشن عاطفه ها هم نوا شدند.
شاوله مدیر آموزش و پرور شهرستان مهاباد گفت: هدف از برگزاری این جشن فرهنگ سازی و یادآوری به دانش آموزان است تا بدانند بین همکلاسی هایشان افراد نیازمندی وجود دارند که باید به آنها کمک شود.
مامندی پور رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان مهاباد هم گفت: به منظور کمک به دانش آموزان بی بضلاعت زنگ مرحله دوم جشن عاطفه ها در مدارس به صدا درآمد و 25 هزار پاکت کمک که همزمان با شروع مدارس در بین دانش آموزان توزیع شده بود جمع آوری شد.
بیش از 900 دانش آموز مهابادی تحت پوشش خدمات کمیته امداد امام خمینی قرار دارند.
در مرحله اول جشن عاطفه ها یک میلیارد و 600 میلیون ریال برای کمک به دانش آموزان نیازمند جمع آوری شده بود.