پخش زنده
امروز: -
تیم رسانهای صداوسیمای مرکز قزوین در مدت زمان حضور در عتبات هزار و ۶۷۸ دقیقه ارتباط زنده با شبکههای بین المللی، ملی و استانی برقرار کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین ، مدیرکل صداوسیمای مرکز قزوین گفت: گروه های فنی و تولیدی این مرکز از 11 آبان ماه با استقرار در شهرهای نجف (عمود 285) و کربلا بیش از 134 ارتباط زنده به مدت هزار و 678 دقیقه با شبکه های بین المللی، ملی و استانی برقرار و حال و هوای پیاده روی اربعین را برای مخاطبان تشریح کرد.
معصومی فر افزود: این تیم همچنین در مدت استقرار در عتبات, ادعیه کمیل، ندبه، مداحی و سخنرانی خطبا و کارشناسان مذهبی را هم از شبکه های مختلف پخش کرد.
وی از حمایت های معاونت توسعه و فناوری و همچنین معاونت امور استان های رسانه ملی از مرکز قزوین تشکر و قدردانی کرد.
مدیرکل صداوسیمای مرکز قزوین گفت : تیم رسانه ای این مرکز علاوه بر برقراری ارتباط های زنده با شبکه های مختلف تصاویر پیاده روی اربعین و تجمع عزاداران در بین الحرمین را در اختیار این شبکه ها قرار می داد تا این شبکه ها در برنامه های خود از این تصاویر بهره برداری کنند.