پخش زنده
امروز: -
مصاحبه آیزنکوت سرآغاز علنی شدن تشکیل ائتلافی میان اسرائیل و عربستان سعودی است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین؛ رسانه های صهیونیستی مدعی شدند مصاحبه رئیس ستاد ارتش اسرائیل سرآغاز علنی شدن تشکیل ائتلاف بین این رژیم و عربستان سعودی علیه ایران است.
منال اسماعیل گزارشگر شبکه تلویزیونی المیادین، درباره مصاحبه رئیس ستاد ارتش اسرائیل با یک پایگاه خبری سعودی گفت بازتاب مصاحبه گادی آیزنکوت با پایگاه خبری ایلاف همچنان به طور گسترده در اسرائیل ادامه دارد. به ویژه که جزئیات بیشتری از این مصاحبه و شرایط و اهداف آن منتشر شد. اسرائیلی ها معتقدند آیزنکوت تصمیم گرفت به طور مستقیم با رسانه های سعودی سخن بگوید تا پیام روشنی برای جبهه ای ارسال کند که در حال شکل گیری بین کشورهای عربی علیه ایران است.
گیلی کوهن خبرنگار امور سیاسی کانال «کان» اسرائیل گفت:«تردیدی نیست که این مصاحبه سرآغاز یک راه و نه پایان کار برای عادی سازی روابط بین دو طرف است. این مصاحبه خطاب به افکار عمومی اسرائیل نبود، بلکه هدف آن بود که به زبان عربی منتشر شود تا عرب ها بتوانند آن را قرائت کنند.
در ادامه این گزارش آمده است برداشت عمومی در اسرائیل آن است که آیزنکوت گام مهم و برنامه ریزی شده ای برای تقویت اتحاد نانوشته بین اسرائیل و عربستان سعودی برداشت و تقویت تدریجی ائتلاف بین سعودی ها و اسرائیل فقط به تایید شدن رسمی نیاز دارد.