• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۳۰۸۳۰
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۵
تهران » اجتماعی

افتتاح 3006 واحد مسکن مهر در پردیس +‌ عکس و گزارش

امروز 3006 واحد مسکن مهر در فاز های هشت، پنج و یازده شهر جدید پردیس به همراه دو مدرسه هجده کلاسه در فاز سه با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی افتتاح شد.

افتتاح 3006 واحد مسکن مهر در پردیس +‌ عکس به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ غفوری مدیرعامل شرکت عمران پردیس در مراسم افتتاحیه گفت: با افتتاح امروز تعداد بیست و چهار هزارو ششصد و چهل و دو واحد از هشتاد و یک هزارو هفتصد و سی و سه واحد مسکن مهر پردیس به بهره‌برداری رسید.
غفوری با بیان اینکه در حال حاضر پنجاه و هفت هزارو نود و یک واحد از مساکن مهر شهر جدید پردیس باقی مانده است گفت: در حال حاضر تعداد هفت هزار واحد آماده در سایت مسکن مهر این شهر جدید داریم که متقاضیان برای تحویل آن اقدام نمی‌کنند.

وی در ادامه با تاکید بر ضرورت همکاری تمامی دستگاه‌ها در افتتاح و تحویل واحدهای باقی‌مانده گفت:
هم‌اکنون سی و هشت هزار واحد به مرحله نازک‌کاری رسیده‌اند که به خاطر عدم تامین زیرساخت‌های لازم آماده افتتاح نیستند.
این مقام مسئول در پایان از ساخت بیست و شش مرکز آموزشی در شهر جدید پردیس تاکنون خبر داد و گفت: در حال حاضر بیست و پنج واحد آموزشی دیگر نیز در سایت مسکن مهر این شهر جدید در دست احداث قرار دارد.
امروز همچنین دو مدرسه هجده کلاسه حکیم ابوالقاسم فردوسی و رودکی در محله پردیسان واقع در فاز سه شهر جدید پردیس با اعتبار حدود 10 میلیارد تومان افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

در این مراسم همچنین حبیب‌الله طاهرخانی مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید با بیان اینکه سال گذشته برای اولین بار شاهد ورود جدی دولت در تامین زیرساخت‌های این مناطق بودیم گفت: طی سال گذشته هزار میلیارد تومان از اسناد خزانه به وزارت نیرو و راه وشهرسازی برای تامین زیرساخت‌ها کمک شد که با وجود کافی نبودن ولی توانست بخشی از پروژه‌های ما را پیش ببرد.

طاهرخانی افزود: براساس سیاست‌های وزارتخانه در این دوره ساخت صرفا واحدهای مسکونی برای ما ملاک نبوده و شرکت عمران همواره تلاش دارد تا واحدها را به همراه خدمات روبنایی و زیربنایی آماده و به متقاضیان تحویل دهد.
وی گفت: درحال حاضر محوطه‌سازی، تامین زیرساخت و خدمات روبنایی مسائل اصلی سایت‌های مسکن مهر ما در شهرهای جدید هستند که متاسفانه در آغاز این پروژه منابعی برای تامین آن‌ها درنظر گرفته نشده بود ولی می‌بینیم که در ادامه کار به صورت تدریجی این عوامل در قالب مشکلات عمده آشکار شدند.

وی افزود: متقاضیانی که با وعده‌های تحویل هجده یا حداکثر بیست و چهار ماهه وارد این پروژه شده بودند قطعا هم اکنون انتظاراتی دارند که درحال حاضر همگی به سمت ناحیه دولت رسمی روانه می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید براینکه دولت تدبیر و امید به محض آغاز کار تمامی تمرکز خود را بر تکمیل و تحویل واحدهای این پروژه به کار گرفت گفت: وزارت راه و شهرسازی در این دوره علاوه بر پذیرفتن وظیفه تکمیل واحدها متعهد شد تا محیطی مطلوب‌تر و با کیفیت بیشتر برای زندگی ساکنین این منطقه فراهم کند، تصمیمی که به دنبال آن از تمامی منابع داخلی شرکت عمران شهرهای جدید استفاده کرده و پروژهای متعددی از جمله ساخت دو واحد آموزشی به ارزش ده میلیارد تومان در پردیس را به انجام رساند.

به گفته این مقام مسئول درحال حاضر عملیات ساخت سی مدرسه در شهر جدید پردیس آغاز شده و تعداد سی مدرسه دیگر نیز برای آن نیاز است که حدودا به یکصد و پنجاه میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که قطعا سازمان نوسازی و تجهیزات مدارس استان تهران یک دهم آن را نیز نمی‌تواند تامین کند.

طاهرخانی در ادامه با تاکید براینکه این پروژه آغاز شده در خصوص شهرهای جدید حیطه کاری بسیار گسترده‌ای داشته و نیازمند منابع مالی فراوانی است گفت: ما در شرکت عمران شهرهای جدید مرتبا به تمامی مدیران عامل تاکید می‌کنیم که هدف ما در پروژه‌های مسکن مهر تنها احداث واحد مسکونی نیست و این خانه‌ها باید در مناطقی که دارای حوزه‌های فعالیتی فرهنگی، اجتماعی، تفریحی، آموزشی و امنیتی هستند احساس شوند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ما همواره در دولت اعلام کردیم که شهرهای جدید تعهد تکمیل مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید با تاکید براینکه بدون شک فقدان خدمات روبنایی و زیربنایی مرتبا ارزش‌های سکونتی این مناطق را کاهش می‌دهد گفت: ما همواره تلاش داریم تا امکانات کافی برای ساکنین این مناطق را که بیشتر از اقشار متوسط و رو به پایین جامعه هستند را فراهم کنیم تا آن‌ها نیز بتوانند از خدماتی با کیفیت برای خود و فرزندانشان مانند سایر اقشار جامعه بهره‌مند شوند.

وی ادامه داد: قطعا برخورداری از خدمات می‌تواند میزان اسکان در شهرهای جدید را تا صد در صد افزایش دهد. در حالی که جمعیت برخی از شهرهای ما به دلیل عدم برخورداری کافی از این خدمات هنوز به یک سوم نیز نرسیده است.

این مقام مسئول خطاب به متقاضیان مسکن مهر نیز بیان کرد: من از متقاضیان خواهش دارم تا روند تکمیل پروژه‌ها را مشاهده کرده و همکاری لازم با دستگاه‌ها را داشته باشند و چرا که نیروهای ما در پردیس به صورت شبانه روزی و حتی در ایام تعطیل نیز مشغول به کار و فعالیت هستند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

افتتاح 3006 واحد مسکن مهر در پردیس +‌ عکس و گزارش افتتاح 3006 واحد مسکن مهر در پردیس +‌ عکس و گزارش افتتاح 3006 واحد مسکن مهر در پردیس +‌ عکس و گزارش افتتاح 3006 واحد مسکن مهر در پردیس +‌ عکس و گزارش افتتاح 3006 واحد مسکن مهر در پردیس +‌ عکس و گزارش

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راهیابی دانش‌آموزان زنجان به مرحله انتخابی مسابقات بین‌المللی قرآن کریم
هیچ رسوبی در منابع تبصره‌های اشتغال‌زایی وجود ندارد
اعتکاف فرصتی برای خودسازی و انس با قرآن
فرهنگ شهادت رمز تداوم انقلاب اسلامی است
کسب رتبه اول واحد تحقیقات استان یزد در سطح کشور
آسمان صاف استان قزوین؛ هشدار انباشت آلاینده‌ها در روز‌های سرد
تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای رفع تنش آبی در مهاباد
رتبه اول فارس در نهضت ملی مسکن و تأمین مسکن قانون جوانی جمعیت
عبور ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور از سه هزار و ۵۰۰ مگاوات
ثبت نام جاماندگان دریافت سود سهام عدالت تا پایان امروز
برنامه‌ریزی دقیق و هدفمند متناسب با نیازهای کودکان
هوای اصفهان همچنان ناسالم است
کمک ۳۰ میلیارد تومانی مردم خراسان جنوبی به ساخت صحن حضرت زهرا (س)
ثبت روزانه حدود ۵۰ هزار زیارت در قالب پویش سراسری «شهد رجب»
قطع گاز ۲۱۰ ویلای خالی از سکنه با مصرف بالای گاز
شناسایی بیش از ۱۲ هزار مورد تجاوز به حریم راه‌های مازندران
آسمانی شدن پدر شهید علی رضا هاتف در بخش سنگر
شهرکرد سردترین مرکز استان کشور
خطرناک بودن مصرف خودسرانه آزیترومایسین
«همزیستی هوشمند با سیل» طرح محققان دانشگاه تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
غیر حضوری شدن مدارس تهران
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)