• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۶۲۲۷۰
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۲
اجتماعی

جانشین سازمان عقیدتی ارتش :دشمنی استکبارجهانی با ما همیشگی است

جانشین سازمان عقیدتی ارتش گفت : دشمنی استکبار مختص به زمان انقلاب و دفاع مقدس نبوده است و نیست بلکه دشمنی استکبار جهانی و صهیونیسم با جامعه ما همیشگی است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ حجت الاسلام احمد جلیلی صفت در مراسم افتتاحیه سی هفتمین دوره مسابقات قرآن کریم کارکنان پایور و وظیفه و شانزدهیمن دوره مسابقات قرآن کریم دانشجویان دانشگاه های ارتش گفت: اگر انسان می خواهد همچون گیاهان که با آبیاری خشک نمی شوند ایمانش آبیاری شود باید به خواندن قرآن بپردازد ، تنها راه نجات در حوادث سخت توکل به قرآن کریم است.
حجت الاسلام احمد جلیلی صفت افزود : قرآن راه را نشان می دهد و بی راهه را نیز نشان می دهد همچنین راه انحرافی و غیر انحرافی، خوبی و بدی ، ارزش و ضد ارزش را برای ما مشخص می کند.
وی با اشاره به توجه ویژه در تمام طول زندگی به فرهنگ قرآنی بیان داشت: مطالب و آیات برداشت شده تاثیر گذار در قرآن را باید روی تابلوها درج کرد تا هر موقع آن را دیدید دست از پا خطا نکنید ، قرآن درس زندگی است .
جانشین سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با اشاره به اهمیت شعار ما می توانیم در بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) اذعان داشت : خواستن توانستن است دلیل این بیان این رهنمود پیروزی ما در جنگ تحمیلی و نیز رسیدن به خودکفایی در تحریمها در همه زمانهاست همیشه پشتکار داشته باشید تا به قله های رفیع علمی و نظامی و نیز قرآنی دست یابید.
حجت الاسلام احمد جلیلی صفت در پایان با تاکید به راحت تر بودن حفظ قرآن در ایام جوانی نسبت به دوران کهولت گفت : همیشه نگاه به جلو داشته باشید و شما جوانان بایستی از افق دید بسیار بلندی برخوردار باشید و به خاطر جدیت و اعتقاد راسخ افراد بی سوادی بوده اند که توانسته اند حافظ قرآن شوند شما نیز به این سمت بروید.
بنابراین گزارش سی و هفتمین دوره مسابقات قرآن کریم کارکنان و شانزدهمین دوره مسابقا ت قرآن کریم دانشجویان دانشگاه های ارتش آغاز شده است و تا چهارشنبه و با حضور 378 نفر از منتخبین مقاطع کارکنان پایور، کارکنان وظیفه و دانشجویان آجا در مرکز همایش های کوثر سازمان عقیدتی سیاسی ارتش ادامه دارد.
بنابر گزارش روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران، این مسابقات در مقطع کارکنان پایور و و وظیفه در 12 رشته (قرائت تحقیق ، قرائت تحقیق ، حفظ 3، 5، 10، 15، 20، 25، 30، جزءو تفسیر سطح 1و تفسیر سطح 2، اذان ) برگزار می شود.
این مسابقات در مقطع دانشجویان دانشگاه های ارتش در 11 رشته (قرائت تحقیق ، قرائت ترتیل ، حفظ 3، 5، 10، 15، 20،25،30جزءو تفسیر ، اذان،اجرا می شود .
در آئین پایانی این مسابقات در روز چهارشنبه ششم دیماه در مجموع از 117نفر برتر (مقطع پایوران ، 36نفر), (مقطع کارکنان وظیفه 36 نفر)و در مقطع دانشجویان برادر و خواهر دانشگاه های ارتش 45نفر) با اهدای هدایایی تجلیل خواهد شد .
این مسابقات از خرداد ماه سال جاری در مرحله یکانی آغاز و منتخبین پس از موفقیت در مراحل منطقه ای و سراسری نیروها به مرحله نهایی این مسابقات راه یافته اند.
همچنین منتخبین کارکنان پایور پس از شرکت در اردوی اموزشی و انتخابی به مسابقات سراسری نیروهای مسلح راه پیدا خواهند کرد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور دوچرخه سوار تبریزی در مسابقات کاپ آزاد آسیایی مالزی
تبیین سیاست های اقتصادی دولت نیازمند همراهی دانشگاه هاست
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
احیای قنات مصرآباد خدابنده با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد ریالی
آذربایجان شرقی ظرفیت بالایی در ورزش دارد
تخصیص ۱۲۷ هکتار زمین برای طرح های تجدیدپذیر در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ دی ۱۴۰۴
دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی در کرمان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
الحاق اراضی در تمام شهرستان‌های استان زنجان در دست انجام است
اوقات شرعی اهواز، ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۷ دی ۱۴۰۴ به افق قم
موفقیت علمی زمانی ماندگار است که با اخلاص همراه باشد
محبت به امیرالمومنین حقیقتی برخاسته از معرفت
برخورد قطار خاش–زاهدان با واگن باری
دلایل اصلی دشمنی دشمنان ایران اسلامی چیست؟
محوریت بازرسی در بازار
کشف احتکار ۴۵ تن روغن در خاش
برگزاری همایش خادم یاران رضوی در تبریز
کشف چوب قاچاق در تالش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
شیوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دانشگاه آزاد اسلامی
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۶ دی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
افزایش آلودگی هوا شهرهای صنعتی؛ وضعیت قرمز در ارومیه و مشهد
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)
آموزش و پرورش خط مقدم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۱ نظر)
ضرورت تدبیراندیشی برای افزایش جمعیت سالمند ایران در آینده  (۱ نظر)