پخش زنده 				 				
 		 					امروز: 					 						 					 					- 					 				
 			به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از خبرگزاري اسپوتنيک؛ يک مقام سابق دولت آمريکا اعلام کردبرپايي مذاکرات مستقيم ميان کره شمالي و کره جنوبي بهترين شيوه ممکن براي حل اختلافات بر سر برنامه هسته اي و ديگر مسائل به شمار مي رود زيرا از اين پس آمريکا و ديگر قدرت هاي منطقه اي نمي توانند نقش ميانجي را ميان سئول و پيونگ يانگ ايفا کنند. 
بر اساس اين گزارش، چيس فريمن معاون سابق وزير امور خارجه آمريکا در امور امنيتي امروز با اشاره به پيشنهاد کره جنوبي مبني بر برگزاري مذاکرات سطح بالا با کره شمالي در منطقه حائل غير نظامي ميان دو کره در روز نهم ژانويه و اظهارات نيکي هيلي سفير آمريکا در سازمان ملل که گفته بود آمريکا هيچ مذاکرات احتمالي ميان دو کره را در صورتي که منجر به منع تسليحات هسته اي در شبه جزيره کره نشود به رسميت نخواهد شناخت، به اين خبرگزاري گفت:« مذاکرات ميان دو کره کليد رقم زدن آينده اي صلح آميز در شبه جزيره کره به شمار مي رود و قدرتهاي جهاني که در گذشته بر شبه جزيره کره استيلا داشتند - اعم از آمريکايي ها روس ها چيني ها يا حتي ژاپني ها ، ديگر نمي توانند در تعيين سرنوشت منطقه نقش ميانجي ايفا کنند. »
فريمن تصريح کرد پيونگ يانگ همواره ادعا مي کند که کره جنوبي هيچ سياست مستقلي از خود ندارد و تنها آنچه را آمريکا به سئول ديکته مي کند انجام مي دهد. به عبارت ديگر پيونگ يانگ به مثابه يک دست نشانده آمريکا با سئول رفتار مي کند. 
وي افزود: «در هر حال بهترين راه براي کاهش و در نهايت رفع تنش هاي هسته اي و ديگر اختلافات در شبه جزيره کره برگزاري مذاکرات مستقيم ميان دو کره است و بنابراين در نهايت اين کره اي ها هستند که سرنوشت کشورهايشان را رقم خواهند زد.»
فريمن کارشناس امور امنيتي در منطقه شمال شرق آسياست و در دوران رياست جمهوري ريچارد نيکسون مترجم وي در نخستين سفر نيکسون به چين بود.