• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۸۱۷۵۰
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۶ - ۰۰:۱۳
بین الملل » تحلیلی

حمايت نيکي هيلي از سياست ترامپ در برابر کره شمالي

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما نماينده دائم آمريکا در سازمان ملل متحد از سياست هاي رئيس جمهور آمريکا در برابر کره شمالي حمايت کرد و گفت، همه در دولت به پرزيدنت ترامپ احترام مي گذارند.
نيکي هيلي نماينده دائم آمريکا در سازمان ملل متحد در استوديو شبکه تلويزيوني اي بي سي نيوز حضور يافت و در مصاحبه با اين شبکه به سئوالات پاسخ داد.
مجري شبکه تلويزيوني اي بي سي نيوز از هيلي پرسيد: «روز گذشته پرزيدنت ترامپ از آمادگي براي مذاکره مستقيم با کره شمالي صحبت کرد، وي پيش از اين به رکس تيلرسون وزير خارجه گفته بود که اين کار تلف کردن وقت است. دليل اين چرخش چيست؟»
هيلي در پاسخ گفت: «چرخشي وجود ندارد، پرزيدنت ترامپ گفت زمان مناسب براي گفتگو با کره شمالي فرا رسيده است، اما کارهاي بسياري قبل از آن بايد صورت بگيرد: بايد آزمايش هاي هسته اي را متوقف کنند، بايد در خصوص رها کردن سلاح هاي هسته اي شان تمايلي به گفتگو داشته باشند. اين کارها بايد انجام شوند، ما مي خواهيم مطمئن شويم که مسائل همانند 25 سال گذشته تکرار نشوند. اين بار بايد هوشمندانه تر عمل کنيم و در نظر داشته باشيم که هر اقدامي براي امن تر شدن ايالات متحده و خلع سلاح هسته اي شبه جزيره کره است.»
مجري شبکه تلويزيوني اي بي سي نيوز پرسيد: «هر دوي اين شرايط (توقف آزمايش هاي هسته اي و از بين بردن زرادخانه هسته اي کره شمالي) براي مذاکرات ضروري است؟»
هيلي در پاسخ گفت: «خير، توقف آزمايش هاي هسته اي براي ما بسيار مهم است، سپس مي توانيم سراغ گام بعدي برويم. اينها همه مرحله به مرحله پيش مي روند و يک شبه اتفاق نمي افتند، اما در شرايط خطرناکي هستيم.»
مجري پرسيد: «شما از اين مذاکرات چه انتظاراتي داريد؟»
نماينده دائم آمريکا در سازمان ملل متحد در پاسخ گفت: «آغاز گفتگوها براي هر دو کشور مهم است و آنها مي توانند به ميز مذاکرات باز گردند، گفتگو امر خوبي (مثبتي) است.»
مجري شبکه تلويزيوني اي بي سي نيوز از هيلي پرسيد: «چندي پيش جو بايدن معاون اول رئيس جمهور پيشين گفت که بيش از هر زمان ديگري به جنگ هسته اي با کره شمالي نزديک شده ايم، با او موافق هستيد؟»
هيلي در پاسخ گفت: «شرايط خطرناکي است، اما ما اين را نمي خواستيم، همه در دولت آمريکا اين را گفته اند، اما واقعيت اين است که شرايط بسيار خطرناک است.»
مجري پرسيد: «آيا رئيس جمهور ترامپ با انتشار توئيتها اين وضعيت را بدتر نکرده است؟ به نظرات جو بايدن در خصوص دکمه هاي هسته اي گوش کنيم. (ترامپ در پاسخ به رهبر کره شمالي که گفته دکمه هاي هسته اي هميشه بر روي ميزش هستند، در توئيتي گفته بود که دکمه هاي هسته اي من بزرگتر و قوي تر هستند).»
جو بايدن (تصوير آرشيوي در حال بازپخش): «وقتي که خود را درگير کارهايي همانند مقايسه دکمه ها مي کنيم، آيا فکر مي کنيم که داريم چه کاري انجام مي دهيم؟»
مجري شبکه تلويزيوني اي بي سي نيوز از هيلي پرسيد: «بايدن درست نمي گويد؟ ما اعتبار خود را در ميان متحدانمان از دست نمي دهيم؟»
نماينده دائم آمريکا در سازمان ملل متحد در پاسخ گفت: «اگر اين مقايسه را انجام ندهيم متحدان ما مرتب مي گويند آنها بر روي ميز خود دکمه هسته اي دارند. ما مي خواهيم هميشه به کره شمالي يادآوري کنيم که ما هم مي توانيم شما را نابود کنيم، بنابراين بهتر است در خصوص استفاده از کلمات و رفتارتان بسيار مراقب باشيد. مي دانم که اين اظهار نظرها مردم را نگران و عصبي مي کند، اما بيان اين حرف ها بهتر از خودداري از آنها است.»
مجري شبکه تلويزيوني اي بي سي نيوز از هيلي پرسيد: «آيا واقعاً فکر مي کنيد زدن اين حرف ها ايده خوبي است؟»
هيلي در پاسخ گفت: «ما مي خواهيم مرتباً به کيم يادآوري کنيم تا او زياد متکبر نشود و حقيقت را از ياد نبرد که چه اتفاقي مي افتد اگر او جنگ هسته اي را آغاز کند.»
مجري شبکه تلويزيوني اي بي سي نيوز گفت: «اما جمهوري خواهان در کنگره نيز مي گويند اين امر بي احتياطي است.»
هيلي گفت: «هر شخصي مي تواند نظر شخصي اش را بگويد، اما نياز مي بينيم وقتي که به ما مي گويند مي توانيم شما را نابود کنيم، حقيقت را به آنها يادآور شويم.»
مجري پرسيد: «آنها (کره شمالي) به طور کلي چگونه به توئيت هاي پرزيدنت ترامپ واکنش نشان مي دهند؟»
هيلي گفت: «چيزي که من مي دانم و احساس واقعي من اين است که آنها بسيار غيرقابل پيش بيني هستند.»
مجري پرسيد: «خيلي غيرقابل پيش بيني هستند؟»
هيلي در پاسخ گفت: «آنها نمي دانند که آمريکا دقيقاً چه کاري مي خواهد انجام دهد، بنابراين خيلي محتاط خواهند شد و به نحوه کار با ما توجه خواهند کرد. بنابراين اعتقاد ندارم که کار بدي انجام مي دهيم.»
مجري شبکه تلويزيوني اي بي سي نيوز از هيلي پرسيد: «بگذاريد راجع به کتاب جديد مايکل ولف بپرسم، رئيس جمهور مي گويد که همه افراد اطراف او به شايستگي اش باور دارند، نظرتان چيست؟»
نماينده دائم آمريکا در سازمان ملل متحد در پاسخ گفت: «من آن کتاب را نخوانده ام و نخواهم خواند، اما چکيده هايي از آن را مطالعه کرده ام. بسياري از افراد به دنبال پول و شهرت هستند. من خيلي در کاخ سفيد نيستم، من يک سفير هستم و شايد هفته اي يک بار در کاخ سفيد باشم، اما مي دانم که افراد در دولت کشورشان را دوست دارند و به رئيس جمهور احترام مي گذارند. من هيچ وقت اين زباني که در کتاب وجود دارد را نشنيده ام، هيچ کس ثبات رئيس جمهور را زير سئوال نمي برد.»
مجري شبکه تلويزيوني اي بي سي نيوز از هيلي پرسيد: «مايکل ولف براي اين مصاحبه ها ماه ها وقت صرف کرده و با 200 نفر مصاحبه کرده است و افرادي که در آن مصاحبه ها شرکت کرده اند، اين کتاب را رد نکرده اند. چه مي گوييد؟»
هيلي در پاسخ گفت: «من اين افراد را مي شناسم و با آنها در طول هفته صحبت مي کنم، پرزيدنت ترامپ به صورت تصادفي رئيس جمهور نشده است. رئيس جمهور وقتي قانون اصلاح ماليات را تصويب کرد ثبات نداشت؟ همين طور وقتي مسئله سلاح هاي شيميايي در سوريه را مد نظر قرار داد و يا کره شمالي را زير نظر گرفت. وقتي که گفت بايد با ايران جدي باشيم، ثبات نداشت؟ در خصوص اشتغال و اقتصاد در آمريکا ثبات نداشت؟ هر شخصي جدا از مسائل نژادي، مذهبي و اعتقادي بايد رئيس جمهور را حمايت کند، اين مسئله خيلي مهم است... من آنجا هستم، در اطراف آن افراد هستم و مي بينم که تمام تلاششان را براي شغلشان به کار مي گيرند و به رئيس جمهور احترام مي گذارند، اگر اين کار را انجام ندهند آنجا نخواهند بود.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایستادگی در برابر نظام سلطه، دفاع از حاکمیت الهی
تداوم راه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
سیر تا پیاز یک سناریوی کشته سازی دیگر در دهدشت
پاسخ زائران حاج قاسم به یاوه گویی‌های رییس جمهور منفور آمریکا
اعتبار آمریکا در عرصه بین‌الملل مخدوش شده است
واکنش هنرمندان کرمان به یاوه گویی‌های اخیر ترامپ تروریست
اهدای ۵۰۰ سری جهیزیه ازدواج آسان به زوج‌های جوان
دستگیری سه گروه شکارچی متخلف در ملکان
دستور دکتر پزشکیان برای بررسی جامع ناآرامی های استان ایلام
ایران حسین (ع) تا ابد پیروز است
تکذیب انفجار در بندر شهید رجایی
اصناف بازوی مردمی و توانمند نظام هستند
آتش سوزی در یک جایگاه تهران به دلیل نقص فنی یک خودرو
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان؛ ۱۵ دی ۱۴۰۴
کاهش کیفیت هوا در سمنان
پایان ۳ روز خلوت عاشقان با خالق هستی
نجات هوایی دو مادر باردار از منطقه صعب‌العبور در آذربایجان شرقی
بزرگداشت یار دیرین حاج قاسم؛ حاج حسین پور جعفری
جلسه شورای عالی قوه قضائیه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵
بسته خبر‌های کوتاه ۱۵ دی ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۵ دی ۱۴۰۴
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)