• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۸۶۴۲۹
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۱
بین الملل » سیاسی

سازمان ملل برگزاري انتخابات در سال 2018 را در ليبي خواستار شد

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما؛ يه گزارش خبرگزاري فرانسه از طرابلس ، فلتمن گفت:«هدف (...) پايان دادن به اين مرحله انتقالي از طريق روندي صلح اميز است و تمام احزاب را شامل مي شود تا دولتي که تشکيل خواهد شد بر اساس اراده مردم ليبي باشد.»
از زمان سقوط رژيم معمر قذافي ديکتاتور ليبي در سال 2011، اين کشور عرصه درگيري مسلحانه ميان گروه هاي رقيب و مسئولان سياسي و دائما ناامن بوده است. اقتصاد اين کشور نفت خيز نيز به چالش کشيده شده است.
فلتمن اين سخنان را پس از ديدار با فايز السراج نخست وزير دولت وحدت ملي ليبي که مورد حمايت جامعه بين المللي است بيان کرد. وي در اين ديدار بر تعهد سازمان ملل براي حمايت از اجراي کامل روند سياسي در که سپتامبر سال گذشته اعلام شد ، تاکيد کرد.
در اين طرح اقدام که از سوي غسان سلامه فرستاده ويژه سازمان ملل متحد براي ليبي ارائه شده بود، به ويژه برگزاري انتخابات رياست جمهوري در سال 2018 پيش بيني شده است. فلتمن همچنين اذعان کرد که مسير طولاني در پيش است. وي گفت:«ما به خوبي مي دانيم که انتخابات معتبر نيازمند تفاهم در زمينه توافق هاي سياسي ، پشتيباني فني ؛ چارچوب قانوني که بايد مشخص شود ،‌ قوانين انتخاباتي و شرايط امنيتي است که بايد همه اينها براي برگزاري انتخبات در سراسر ليبي فراهم شود.»
وي افزود:«سازمان ملل متحد به تلاش براي فراهم کردن شرايط سياسي ، امنيتي ، فني و قانوني براي برگزاري انتخابات ادامه مي دهد.» فلتمن خاطر نشان کرد توافق سياسي بين گروه هاي ليبيايي در سال 2015 تنها چارچوب معتبر براي پايان دادن به دوره انتقالي است.
غسان سلامه سپتامبر گذشته طرح اقدام سازمان ملل را براي پايان دادن به بحران سياسي ليبي ارائه کرد. در اين طرح اصلاح توافق نامه سياسي ليبي و برگزاري انتخابات رياست جمهوري و پارلماني در سال آينده پيش بيني شده است.
از نظر شوراي امنيت سازمان ملل متحد نيز، توافق نامه الصخيرات که دسامبر سال 2015 امضا شد و دسامبر گذشته به لحاظ تئوري منقضي شد، تنها چارچوب معتبر براي حل و فصل بحران سياسي ليبي است. طبق اين توافق نامه انتخابات رياست جمهوري ليبي بايد سال آينده برگزار شود اما خليفه حفتر که از چهره هاي متنفذ و قدرتمند ليبي است و به علت موفقيت هاي نظامي اش در شرق اين کشور مورد توجه قدرتهاي غربي قرار گرفته است اين توافق نامه را که تحت نظارت سازمان ملل براي حل مناقشه ليبي منعقد شده است و غسان سلامه براي اجراي آن تلاش مي کند، بي اعتبار مي داند.
ليبي از زمان سقوط رژيم معمر قذافي در سال 2011 به علت فعاليت هاي گروههاي مسلح غيرقانوني، گروههاي شبه نظامي و قبايل قدرتمند مسلح دستخوش آشوب ها و هرج و مرج شده و به پناهگاه گروههاي افراط گرا تبديل شده است. جنگ قدرت ميان احزاب و گروههاي رقيب در ليبي اين کشور را به دو قسمت تقسيم کرده است. در حال حاضر دو قدرت رقيب کنترل اين کشور را در دست دارند: دولت وحدت ملي مستقر در طرابلس که از حمايت سازمان ملل متحد برخوردار است و دولت مستقر در شرق اين کشور که از حمايت پارلمان منتخب و بخشي از نيروهاي مسلح اين کشور به فرماندهي خليفه حفتر بهره مي برد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف 89 کيلو ترياک از اتوبوس عبوري از فهرج
ملت ایران پای نظام اسلامی ایستاده
برگزاری اجلاسیه سالانه مجمع بسیج
پزشکیان: هیچ سرمایه‌ای برای نظام بالاتر از مردم نیست
برگزاری امتحانات پایان نیمسال اول دانشگاه شهرکرد با یک هفته تاخیر
برگزیدگان دومین جشنواره ملی فیلم ایثار معرفی شدند
اجرای طرح ملی جامع ۱۵ ماده‌ای حمایت معیشتی و امنیت غذایی
معرفی و راه‌اندازی سامانه جدید سازمان منطقه آزاد انزلی
آغاز ثبت‌نام بیست‌وچهارمین دوره اعزام دانشجویان به نجف و کربلا
تقویت سیل‌بندهای بالادست روستای رستم‌آباد چاه‌ملک
برگزاری رقابت‌های شطرنج جام پدر در ماسال
دعوت بوکسور بوکانی به اردوی تیم ملی بزرگسالان
ورود پلیس به بیمارستان امام خمینی، فقط برای مقابله با هنجارشکنان بود
شعب اخذ رای انتخابات شوراها در مشهد افزایش خواهد یافت
نماینده ایران ربایش رئیس جمهور ونزوئلا را به شدت محکوم کرد
تاکیدمردم زرند و کوهبنان در مجلس بر حل مشکلات اقتصادی و معیشتی
وقوع ۸۰ درصد از حوادث تروریستی پاکستان در ایالت خیبرپختونخوا
کلاهبرداري3ميلياردي با ترفند فروش تراکتور به شهروند کهنوجي
پیروزی نمایندگان آذربایجان شرقی در لیگ یک والیبال کشور
طرح تنظیم امنیت غذایی و ضرورت نظارت بیشتر بر بازار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)
آموزش و پرورش خط مقدم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۱ نظر)
ضرورت تدبیراندیشی برای افزایش جمعیت سالمند ایران در آینده  (۱ نظر)